Jump to content

Препоръчани коментари

Песните на Лора са брутални, особено Жена за лудницата мога да кажа, че е мегахит. Само вижте лайковете и споделянията.

Мачкай!!! По-добре Преси да им е в устата, отколкото в краката!

Явно яко му бърка в душата щом постоянно тя му е в устата. :3fdb8960598fa63e:

П.С.Много ми хареса Преси в интервюто. Евала,че призна за неуспеха на "Без теб".Тя винаги си е казвала,че разчита предимно на късмета си относно песните.Много ми харесва и това,че иска когато представи проект тогава да даде интервю. :Vishenka_05:

Жалко , че кадрите със звездата не са ги включили.Знае ли се причината за това?

Явно яко му бърка в душата щом постоянно тя му е в устата. :3fdb8960598fa63e:

П.С.Много ми хареса Преси в интервюто. Евала,че призна за неуспеха на "Без теб".Тя винаги си е казвала,че разчита предимно на късмета си относно песните.Много ми харесва и това,че иска когато представи проект тогава да даде интервю. :Vishenka_05:

Жалко , че кадрите със звездата не са ги включили.Знае ли се причината за това?

Махнали са ги, защото не пасват на другите визии.

Песните на Лора са брутални, особено Жена за лудницата мога да кажа, че е мегахит. Само вижте лайковете и споделянията.

+1

Всяка нейна песен ми харесва максимално, особено Жената! Много бъдеще има в това момиче, според мен.

Пуснете вече един истински ХИТ !

Защо в този форум не се коментира, че Queen Soffy Marinnof има 5 тотални хита които са силна конкуренция на хитовете на Камелия и Ивана. За Глория и Десислава няма смисъл да говоря.

''Стари рани''

''Без теб''

''Плачещо сърце''

''Единствени''

''Бурята в сърцето ми''

Дори и ''Единствен мой''.

Ето това липсва към днешна дата...няма компютри, нито нищо.. всичко е живи инструменти, а бе това си е класика. :Vishenka_05:

Пепси едвам чака да свърши интервиуто а водещата пита за промените в поп-фолка :1000 (29):

Вълшебен глас :Vishenka_05: :Vishenka_05:

:happyppl:

Тук е като една Кристина Агилера. Oбожавам начина по който чувства музиката и изпява музиката си. Дори простовати песни като Войната и Мойто зайче

Ето това липсва към днешна дата...няма компютри, нито нищо.. всичко е живи инструменти, а бе това си е класика. :Vishenka_05:

Маца и Траяна.

Брутална песен наистина, бях я забравил. И клипа е доста адекватен за времето си

Галин май и 200 к няма да навърти за първото денонощие. И към него интересът май започва да отслабва с тези конвейерни песни. Но така е като единствената аудитория, в която се целиш, са абитуриенти и ученици.

Галин май и 200 к няма да навърти за първото денонощие. И към него интересът май започва да отслабва с тези конвейерни песни. Но така е като единствената аудитория, в която се целиш, са абитуриенти и ученици.

Ми с тая слаба песен как да ги навърти!? Те вече и собствените му фенове се разочароват от него. Вчера първия път, като си я пуснах, не можах да я изслушам докрай. Днес се насилих да я чуя втори път - е, не става и това е. Само отсвирът кефи.

На Галин му трябва песен тип "Парата, ако хвана" - нещо по-чалгарско. С тоя афинитет да се прави на модерен се вижда, че нещата почват да издишат.

Ми с тая слаба песен как да ги навърти!? Те вече и собствените му фенове се разочароват от него. Вчера първия път, като си я пуснах, не можах да я изслушам докрай. Днес се насилих да я чуя втори път - е, не става и това е. Само отсвирът кефи.

На Галин му трябва песен тип "Парата, ако хвана" - нещо по-чалгарско. С тоя афинитет да се прави на модерен се вижда, че нещата почват да издишат.

Абсолютно, това за чалгарското звучене отдавна го говоря и аз. Но само като му чуеш интервютата колко си падал по-модЙерните пЙесни и ти става ясно какво ще се случи с кариерата му в близко бъдеще. То вече процесът започна де. Как нямат грам усет тия чалгари. Единствената, която на 100% "улавя пулса" на днешната публика е Галена и неслучайно е едноличен лидер в последно време. И на Анелия долу горе й се получава, но при нея малко хаотично и случайно се нацелват хитовете. Докато при Галена има ясна стратегия, която работи безотказно засега. От мъжете най-близко до това, за което говоря, е Константин.

:happyppl:

Тук е като една Кристина Агилера. Oбожавам начина по който чувства музиката и изпява музиката си. Дори простовати песни като Войната и Мойто зайче

Наистина невероятен глас, и най-посредственото нещо може да звучи добре изпято от нея. Преди е правила много разнообразни песни, тая например е супер различна. Но сега всички са сковани от страха да не си изгубят парите в проект, който няма да им донесе успех. Но Деса пак експериментира де, пусна 2 балади за 1 година... за разлика от топ певицата Преслава, която се е хванала като удавник за сламка и се чуди при кого да отиде за хит.

Деса много ми се издигна в очите за последната година, спечели ме като фен.

Още едно невероятно изпълнение без репетиции, без нищо :notworthy:

Тая година 1 свестен хит няма-Моро му и това е само....

Скука е и тук.

Пък то няма толкова яка песен !

Наистина невероятен глас, и най-посредственото нещо може да звучи добре изпято от нея. Преди е правила много разнообразни песни, тая например е супер различна. Но сега всички са сковани от страха да не си изгубят парите в проект, който няма да им донесе успех. Но Деса пак експериментира де, пусна 2 балади за 1 година... за разлика от топ певицата Преслава, която се е хванала като удавник за сламка и се чуди при кого да отиде за хит.

Деса много ми се издигна в очите за последната година, спечели ме като фен.

Още едно невероятно изпълнение без репетиции, без нищо :notworthy:

Деса години наред пускаше по една песен годишно и караше с по 5-6 участия месечно като слгаше всяко нещо преди кариерата си. Отдавна не се хваща като удавник за сламка за това да не излиза от дискотеките. Покорявала е най големите върхове и но е и падала и в най блатните дъна. Затова към днешно време е единствената адекватна и топ изпълнителка 20 години след старта си.

Винаги ще си остане за мен въпроса какво можеха да постугнат заедно с Пайнер ако не беше освободила трона сама и дали изобщо Петя щеше да стане Преслава... Да са благодарни Пресовите, че така са се развили нещата, защото като нищо днес единствената изява на Преслава в ефира на Планета да беше с Нежен рекет.

Най хубавите музикантски неща на Деси са в периода извън Пайнер. Да , сега е малко по комерсиална, но тя имаше нужда от това. А и гласа и е подходящ за всякакъв тип песни. Нека да прави всякакви. Албума който ще пусне Деса когато и да е това със сигурност ще бъде с две сиди-та. Едното с хитачки, а другото с по музикантски и стойностни неща. ДесиСлава никога няма да се слее нa 100 про с масата. Върна с в топа не с песни като Преслава и Анелия, създадени изцяло за клубовете, а с най различни едно от друго звучене парчета , много труд, старание и средства

Този лайв също ще ти допадне:

Винаги ще си остане за мен въпроса какво можеха да постугнат заедно с Пайнер ако не беше освободила трона сама и дали изобщо Петя щеше да стане Преслава... Да са благодарни Пресовите, че така са се развили нещата, защото като нищо днес единствената изява на Преслава в ефира на Планета да беше с Нежен рекет.

И аз съм се чудил над тоя въпрос. По всяка вероятност Ивана нямаше да бъде това, което стана след напускането на Деса. Преди този момент всички ресурси селективно се наливаха в Деси Слава, след това - в Калудова. Емилия може би никога нямаше да придобие статут на голяма звезда, ако Деса си беше останала в Пайнер. Те целенасочено я превърнаха в нейн клонинг.

Талант като Преслава обаче според мен е нямало как да остане незабелязан. Гласът й в онзи период просто разцепваше. Ако не беше Пайнер, то АРА/Диапазон щяха да я налапат.

Ако Деса не си беше тръгнала от фирмата, просто конкуренцията за върха, щеше да е още по-жестока и най-вероятно тя щеше да си остане едноличен лидер до 2006 година, когато Преслава започна да царува.

И аз съм се чудил над тоя въпрос. По всяка вероятност Ивана нямаше да бъде това, което стана след напускането на Деса. Преди този момент всички ресурси селективно се наливаха в Деси Слава, след това - в Калудова. Емилия може би никога нямаше да придобие статут на голяма звезда, ако Деса си беше останала в Пайнер. Те целенасочено я превърнаха в нейн клонинг.

Талант като Преслава обаче според мен е нямало как да остане незабелязан. Гласът й в онзи период просто разцепваше. Ако не беше Пайнер, то АРА/Диапазон щяха да я налапат.

Ако Деса не си беше тръгнала от фирмата, просто конкуренцията за върха, щеше да е още по-жестока и най-вероятно тя щеше да си остане едноличен лидер до 2006 година, когато Преслава започна да царува.

Кажи нещо за това божествено изпълнение от края на паметната 2006 г.: :Vishenka_05:

Не мисля, че изобщо щеше да се казва Преслава...Нали Деса щеше да тропне с крак като кралица. Пайнер и дадоха това име до голяма степен и като наказателна мярка за Десислава. А и да пееше, нямаше да и дадат тези песни и да и градят толкова устремено имиджа на бъдеща кралица.

А Емилия колкото и да я харесваме така и не успя да постигне върха на другите големи имена. Една ДесиСлава за две години я бие по всички параграфи и по голяма сила в момента от Емилия, когато и да е било.

Винаги съм си мислил,че при Деса липсва амбиция, но по скоро липсва на Емилия. За човек без хъс и ясна мотивация си е постигнала много жената. На мен след Деса, Ема ми е едно от най симпатичните имена в жанра. Дискографията и е на нивото на Глория отвсякъде, че и на по високо

Кажи нещо за това божествено изпълнение от края на паметната 2006 г.: :Vishenka_05:

Уникална е. Няма такъв глас.

Прави ми впечатление, че гласът й е различен, дори когато говори. Забележи на 3:53 как звучи, като казва "Можеме ли заедно?". Възрастта, цигарите, алкохолът и кокаинът са си казали думата.

Цял живот трябва да му целува мустака на Милко Калайджиев затова, че я откри и й проправи път.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...