Jump to content

Препоръчани коментари

Готина песен, харесва ми. Добре, че този път я качиха много бързо - браво!

Много готина песен наистина, браво! :1000 (33): ТВ версията ми е малко странна с тази бална рокля и статично поведение на такова танцувално парче, но явно без Гущеров така ще е. :3fdb8960598fa63e:

Дори не кликам вече на линка, не предизвиква интерес с това постоянно бълване. И тази песен не ми харесва особено, по-добра е от предната, но е абсурдно дори заклет фен на жанра да ти изброи тази жена какво изпя за последните три години...

Дори не кликам вече на линка, не предизвиква интерес с това постоянно бълване. И тази песен не ми харесва особено, по-добра е от предната, но е абсурдно дори заклет фен на жанра да ти изброи тази жена какво изпя за последните три години...

Аз мога:

Да съм с теб

Ако те няма

Каза ли го

Чуй ме

Любима грешка

Моля те, не ми звъни

Тихо

100 нюанса розово

Твоите 100 лица

Тик-так

Коледа

Зъг Йонум

Мръсни думи говори

Страдам

Обичам да те режа

Айде, чао

Тази нощ се казваш.мой

Последната боза

Болна тема си за мен

Sofia fashion week

Уау! Няма да споделям какво говори за такъв форум присъствието на Мара :mf_surrender:

Не е лоша песничката, но Мария без Кости и без гръцки кавъри е доста зле. Лошото е, че бълва като луда и н предизвиква интерес.

Първо лайф-версии, после слайдшоу, накрая само по радиото...От Версаче на Галенините дрешки, накрая ще си преправя дрехите като Татяна...така е когато кариерата ти е подчинена на това кога пред кого клечиш.

Песента е нормално никаква, Мария има много път да извърви докато отново предизвика интерес.

Не е лоша песничката, но Мария без Кости и без гръцки кавъри е доста зле. Лошото е, че бълва като луда и н предизвиква интерес.

Нормално. Тя почти няма участия, разполага с време и солидно количество пари за харчене. С връзки и рушвети се бута къде ли не, само за да изпъкне като бутиков изпълнител и модна икона. Нито едното от двете не е и няма да бъде. Липсват доста качества, гласът е на първо място.

Песента е хубава, но текста е клише. Единствено фразата от заглавието е нещо ново, останалата част е всяка втора чалга песен.

Не е лоша песента, но имам чувството, че я е поръчала преди Хриси и я е пазила за след раздялата като свършат паричките. Доста бие на звученето през 2011-2012.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...