Jump to content



Vip Brother Ramania


Препоръчани коментари

''Поверително от -А'' реши да уголеми дяла на пазара си!

Поради този факт скоро стартира нов формат във форума - Vip Brother Bulgaria: By -A.

12 ключови звезди на форума ще влезнат в в най-голямата къща на Ramania, но само един ще вземе наградата ''Любима звезда на форума''.

 

Звездите още не са решени - очакваме рушвети на ЛС.

  • Love 1
2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

За един от участниците може да кажем, че е доста колоритна личност и има фетиш към чорапките!

 

СТАРТИРАМЕ .....

след 30 минути!

 

:roll1:

 

2017 - годината на –А., за коя поредна вече? :)

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

3pc_635590866236712505.jpg

 

ARWITY!

Здравейте, аз съм Аrwity – бивша футболна съпруга и царица на форума! Влизам в къщата за да стартирам връзка с Денис. Обожавам да нося бяло и хората ме мислят за позитивна, умна и добронамерена. Нямам голямо самочувствие и подобен формат и победата в него би ми помогнало за да израстна като човек и личност. Не съм по скандалите, но те ме преследват. Жените винаги са ми били конкуренция и не веднъж или дваж сме се били и драли по улиците. Ако някоя доближи Денис ще бъде оскубена! Очаквам вашата подкрепа защото ми е нужна. Ще бъда позитивна и се надявам да ви заредя с моята емоция.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Охх, притеснявам се много! Треска ме тресе!

Уаууу къщата е невероятна.. много изискано прекрасно място, а спалните са един път.. Дано най-накрая с Денис разчупим леда и да я използваме по предназначение.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Имам малки притеснения.. малко преди да ни отделят за формата и влизането ни в къщата, с Денис имахме лек скандал.. Сега да видим като влезе как ще се държи към мен и дали няма да има първи голям скандал за сезона.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Galin260216.jpg


DENIS

Здравейте, аз съм Денис и влизам заради Arwity. Влизам в къщата защото се надявам тя да бъде трамполин към моята форумска кариера. Не обичам скандалите и нямам намерение да се карам с никой. Трудно се изнервям и се надявам да живеем в хармония и любов! Фенове на Андреа – очаквам масово да ме подкрепите! Нека докажем, че тя все още има фенове!
Link to comment
Сподели в други сайтове

Жълтите медии пишат, че един от участниците влиза с тайна мисия и скрита слушалка от Брадъра, за да изпълнява прищявките му. Слушалката обаче не била скрита нито в лявото, нито в дясното му/и ухо.... :helpsmilie: :unsure:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...