Jump to content

Препоръчани коментари

Това да смениш Глория с тая франзела... не знам колко пропаднал трябва да си. :1000 (29):

Не обиждай франзелите, ако обичаш! Тая никаквица, ако се е наместила в семейното им легло, евала на Глория че я е докарала до психиатрия!

Това да се метнеш след Глория на тая франзела... не знам колко пропаднал трябва да си. :1000 (29):

На него не му ли би шута Глория? Той какво да прави, да седи на сухо?

Това да се метнеш след Глория на тая франзела... не знам колко пропаднал трябва да си. :1000 (29):

Той се е мятал на доста очевидно без да подбира. Попийва си човекът и си пада женкар, нормално на Глория да й писне, след като и от кръчмите го е прибирала в Русе. Добър музикант и човек е, бяха супер тандем и се обичаха, ама очевидно на Загоров нещо му беше станало в последните години. Щеше да прави втори бал на Симона, песни да й дава, не знам си какво, ама е по-лесно да седим във фейсбук да си снимаме костурите и ракията и да философстваме. Сестра му е най-готината и нормална от всички, супер разбран човек и никога за никой от тях не е казала нищо лошо.

• Like 1

Секирата разправяше, че Полина имала промоция, която не била излъчена по заповед на Глория, защото Симона присъствала там.

Някой фен на Анелия да ми каже... самия диск на албума "Погледни ме в очите" освен този чисто синия, който съм виждал, този на снимката също ли е оригинален матричен или е някъв нов преиздаван от Пайнер с обикновен евтин диск?

2uy2ffc.jpg

И Глория поздравява Полина с песента Присъда!

И когато го целуваш, пак от мен да го ревнуваш...

И Глория поздравява Полина с песента Присъда!

И когато го целуваш, пак от мен да го ревнуваш...

Мая Илиева

Секирата разправяше, че Полина имала промоция, която не била излъчена по заповед на Глория, защото Симона присъствала там.

Само Яница и Амет уважиха Поля. И токът спирал.

Само Яница и Амет уважиха Поля. И токът спирал.

Токът в главата й предполагам визираш. От километри си личи, че майка й е обсебена от Глория!

Какво ви е виновна Екстра Нина, че песента на Яница не излиза? :mf_surrender:

Простотия до шия...

Някой фен на Анелия да ми каже... самия диск на албума "Погледни ме в очите" освен този чисто синия, който съм виждал, този на снимката също ли е оригинален матричен или е някъв нов преиздаван от Пайнер с обикновен евтин диск?

2uy2ffc.jpg

Това е оригиналния матричен диск. Синия също си е оригинален или по скоро официален, но не е матричен, той е втора партида.

Това е оригиналния матричен диск. Синия също си е оригинален или по скоро официален, но не е матричен, той е втора партида.

Мерси много !

Eххх спомени. Какви песни имаше само! :whistling: :whistling: :whistling:

МОЛЯ ЗА ВНИМАНИЕ!

Завръщането на храчката ( 2017 ) - трейлър :roll1:

Тук ходи като муха без глава напред и назад :D :D :D :D

Тук пее "Trepni"

Ужасно пее. Може би защото я слушам сутринта, хаха.
Ужасно пее. Може би защото я слушам сутринта, хаха.

Събира вълците пред дискотеките и си заминава :D

http://www.haskovo.net/news/417779/Haskovo...-v-rodniya-grad

разгледайте снимките от статията

:roll1: :roll1: :roll1:

Ама какво разправяш - и по новините ги показаха тия снимки, даже интервю взеха от въпросните "ловци на автографи" :1000 (10):

Ох, сто процента накрая новата песен на Яни ще е флоп :1000 (24): Винаги така става, когато нещо се бави с месеци.

Жалко, че Императорските наспамиха целия интернет :lol:

Ох, сто процента накрая новата песен на Яни ще е флоп :1000 (24): Винаги така става, когато нещо се бави с месеци.

Жалко, че Императорските наспамиха целия интернет :lol:

2 месеца чакаме, накрая ще стане като "Хубаво го запомни" - 3,5 милиона за 4 месеца. А с "Върнах ти го" ги направи за малко над месец.

2 месеца чакаме, накрая ще стане като "Хубаво го запомни" - 3,5 милиона за 4 месеца. А с "Върнах ти го" ги направи за малко над месец.

Просто песните й не стават масово популярни като на големите имена - не знам защо :dontknow:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...