Jump to content

Препоръчани коментари

Всичките, които са гласували против него са аверчета на Никола и са в общия чат 24/7, където се изявява и Fast.

Теб пък кой те бие през устата да казваш кой се изявява в чата 24/7 и кой Не!

Подкрепям ей така, че обичам на хората да им е гадно. Нищо лично ;)

• Отговори 84
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

кажи го на ФАСТ. той банва

А Балмейн маха бановете. Страхотна работа в екип! :1000 (19):

Теб пък кой те бие през устата да казваш кой се изявява в чата 24/7 и кой Не!

Подкрепям ей така, че обичам на хората да им е гадно. Нищо лично ;)

Ще казвам, каквото намеря за добре. И теб никой не те бие през устата да ме цитираш, но го правиш.

Само искам да кажа, че аз не съм в никакъв чат и нямам намерение да бъда.

Не, много ясно. Беше шега :)

btw, не знам какво е ставало пак, ама сега четох и искам да попитам, след като си мъж на място, защо не стоиш зад действията и думите си? Защо е нужно някой да те прикрива?

Да, и това е така от както Фаст е модератор.

Чий права трябва да се свалят?

Първо лично и категорично заявявам, че нито един не трябваше да получава бан!

Не мога да разбера в този форум защо свободата на слово е забранена. Кво толкова казаха двамата ? Обиди в някакъв форум! Един човек с две мозъчни клетки в главата изобщо няма да му направи впечатление подобно нещо или да му обърне капка внимание.

Други път се взеха много насериозно в този форум и се опитват права да махат... Алоо, това не е бившия сигнал където се баннва за обида дори срещу изпълнителя.

Ако не ви харесва модерирането - напуснете форума!

А създателя на тази тема се оказа лицемерие и половина. Преди един месец искаше да се махнат на фаст а сега му се прави на приятел. Същата работа с Гомез. Явно днес поничките не са били заредени по бакалиите.

Не мога да разбера в този форум защо свободата на слово е забранена. Кво толкова казаха двамата ? Обиди в някакъв форум! Един човек с две мозъчни клетки в главата изобщо няма да му направи впечатление подобно нещо или да му обърне капка внимание.

Други път се взеха много насериозно в този форум и се опитват права да махат... Алоо, това не е бившия сигнал където се баннва за обида дори срещу изпълнителя.

А създателя на тази тема се оказа лицемерие и половина. Преди един месец искаше да се махнат на фаст а сега му се прави на приятел. Същата работа с Гомез. Явно днес поничките не са били заредени по бакалиите.

кажи го на Fastttttttttttttttttttt

кажи го на Fastttttttttttttttttttt

Престани да спамиш! Последно предупреждение.

Ще казвам, каквото намеря за добре. И теб никой не те бие през устата да ме цитираш, но го правиш.

Ти пък най- маллко можеш да ми казваш какво да правя и какво не ! Сещаш ли се ?

Гласувайте по темата и не ме намесвайте, най-малко ми пука на мен някакви непознати какво мислели за мен, дали съм лицемер или подобни. Същата история с Фаст.

Е, как? Всички трябва да имаме банове, дето сме подкрепили Balm*in. Тук отдавна не се толерират различните и тези, които имат мнение за нещата, а не следват стадото. И тези, които са до Fast и го подкрепят, няма лошо, нека да са до него. А колко ли ще продължат да го подкрепят, ако му бъдат махнати правата и бъде напълно безполезен за тях..ВСичко е интереси при тях, пълен фалш.

Ти пък най- маллко можеш да ми казваш какво да правя и какво не ! Сещаш ли се ?

Не, не се сещам.

Гласувайте по темата и не ме намесвайте, най-малко ми пука на мен някакви непознати какво мислели за мен, дали съм лицемер или подобни. Същата история с Фаст.

стана за смях хаха

стана за смях хаха

Единствената пародия във този форум си ти, драги.

Не!

Не може да си позволяваш да махаш банове на аверчетата ти и да твърдиш, че си вършиш работата. Двойни стандарти.

Имаме си достатъчно модове, които си вършат работата перфектно.

+12312313231

Всичките, които са гласували против него са аверчета на Никола и са в общия чат 24/7, където се изявява и Fast.

Ама много ясно, че ще застанеш на страната на Сашко и Мирослав нали сте другари

Подкрепям!

Нолето е известен с двойните си стандарти, не върши работа никаква по принцип.

Точно!

Да му се махнат вече...

Момо не знам защо го държи още.. никаква полза няма от него

Време е да му ги махне... стига компормиси

Не!

Не може да си позволяваш да махаш банове на аверчетата ти и да твърдиш, че си вършиш работата. Двойни стандарти.

Имаме си достатъчно модове, които си вършат работата перфектно.

Това е най - точното и обективно мнение според мен!

Ако не спрете със спама, затварям темата! Не знам за Фаст, ама накрая аз ще ви шибна по един бан!

Темата е изишна, Момо много добре знае какво се случв във форума и какво правим ние, модераторите. Ще ви я оставя за сега, за да си излеете негативизма, но резулат не очаквайте има.

Ако не спрете със спама, затварям темата! Не знам за Фаст, ама накрая аз ще ви шибна по един бан!

Темата е изишна, Момо много добре знае какво се случв във форума и какво правим ние, модераторите. Ще ви я оставя за сега, за да си излеете негативизма, но резулат не очаквайте има.

С теб винаги сме се разбирали, за мен ти си един от най - обективните модератори и много рядко като сега не съм бил съгласен. Аз нямам негативизъм, но ти като човек, който работи в екип мислиш ли, че ставащото е добре за репутацията ви. Най - лесно е да кажеш не ми пука, но ако го погледнем професионално ? Каквито и търкания да има в един колектив, сриването на репутация и наказването / ненаказването на потребители защото сте приятели не е добра практика. Малко като в държавата, ако си с ГЕРБ си ОК, ако не...

То и ти си излишна ама какво да направим

Нищо няма да затваряш!

Щом момо не се е изказал още ТИ НЯМАШ НИКАКВО ПРАВО ДА ЗАТВАРЯШ ТЕМАТА!

Знаем, че си аверка с Нолчето и си известна като него с двойните стандарти, но ти поне се поправяш

Темата не е излишна! Веднъж и завинаги трябва да се реши дали да остане модератор или да се махне

НЕ може всеки път да маха на "гадженцето" му бановете и да се прави на оборотен

С теб винаги сме се разбирали, за мен ти си един от най - обективните модератори и много рядко като сега не съм бил съгласен. Аз нямам негативизъм, но ти като човек, който работи в екип мислиш ли, че ставащото е добре за репутацията ви. Най - лесно е да кажеш не ми пука, но ако го погледнем професионално ? Каквито и търкания да има в един колектив, сриването на репутация и наказването / ненаказването на потребители защото сте приятели не е добра практика. Малко като в държавата, ако си с ГЕРБ си ОК, ако не...

Аз мнението си за конкретната случка съм го изразила в нашия раздел. Вероятно ако ние се разбирахме, нямаше всяка седмица да се правят теми срещу някой от нас и да слагат банове от един и се махат от друг, но....

Относно спорът между Сашо и Арвиту, не виждам с какво той да е заслужил бан, а и Арвиту. В този форум вече свободната комуникация е невъзможна. Спрете се с тая цензура. Ония казал "тъпак", "глупак" и айде 3 дни почивка. Вие къде се намирате?

Най точното мнение до момента. Глупаво е за всеки намек и и жаргони, които всеки използва в ежедневието си, да се слагат банове. Къде остана демокрацията и правото на свободен изказ и избор.

На пръв поглед това е просто един форум и е глупаво да се вълнуваме кой модерира, но след по задълбочен втори поглед виждаш , че този форум може да представлява извадка на реалната ситуация и в държавата.

Точно за това гласувам ДА СЕ МАХНАТ правата на Balmin. Подобно и в живота и тук ми е писнало от комплексари без качества и постижения в живота си, да си избиват комплексите, породени от невръстната им съдба и да демонстрирал психологическо надмощие.

Вероятно това е постижението на живота му - да стане мод в пуст чалга форум и да се прави на гъзе, ама стига толкова.

Отделно, че не е колегиално да махаш бан , сложен от друг модератор. Даваш поводи за драми и скандали.

Нолето освен да изтрие некой лош коментар за Галена и да банне некой, който не харесва същата, друга дейност не съм видял да върши.

Айде стига толкова - да ходи да пише текстове за чалгарките. Стига ни е товарил с присъствие

Без да сме първи дружки с Никито, по добър вариант е за мод. Поне има време и желание

И пояснявам, че не е лично. Имам банове от всички модове. Вероятно са били в правото си. и аз харесвам работата на Христина, както и на heartless i Stela. Не показват предпочитания към феновете на техните фаворитки. Обективни са и взимат отношение в кризисни ситуации

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...