Jump to content

Препоръчани коментари

Не понасям безредието.

А понесе - това, че ми отне наградите без основателна причина! :gun_bandana:

• Отговори 58
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Топ коментиращи в тази тема

А защо, Хрисе, Ноле, другата тема я няма тук, никога досега темата с гласовете не е била скрита???! :mf_surrender:

Защото господин контрол фрийк иска победителите да станат ясни чак на 'церемонията'... :mf_surrender:

Не понасям безредието.

Ми ходи си оправи леглото, стаята, гардероба, чантата за училище... Това е фен форум, хората влизат да се забавляват, да се разтоварят - дай им малко въздух.

Защото господин контрол фрийк иска победителите да станат ясни чак на 'церемонията'... :mf_surrender:

Ми ходи си оправи леглото, стаята, гардероба, чантата за училище... Това е фен форум, хората влизат да се забавляват, да се разтоварят - дай им малко въздух.

Нямам намерение и не виждам смисъл някой да се занимава да ги брои, за да дразни някого. То се знае, че Динев ще е графикъор, а аз съм втори по-гласове, :Vishenka_05: :3fdb8960598fa63e:

Но може да я е скрил, за да се манипулира вота! :gun_bandana:

Момо, искам да те попитам - наистина ли си одобрил наградите да бъдат раздадени по този начин? Не е честно спрямо първите организатори - Dinnev и Slunchice които се подготвят с месеци. Планът беше наградите да бъдат раздадени под формата на шеговита церемония подобна на тази от 2014 изцяло според потребителския вот без журита и подобни глупости на 17 или 18 декември в 19 часа. Временно преместих темата тук в администраторския раздел за да го обсъдим.

Писах на momo, това е подигравка с гласовете ни! :Vishenka_05:

Малеее :1000 (29): :1000 (29): Скандално развитие.

Иначе честито на победителите! :3fdb8960598fa63e:

Ето това вече е церемония отговаряща на духа на Рамания!

Изненади, интриги и скандали.

Браво. :)

Набий си в главата, че си НИКОЙ. за да казваш кое е валидно и кое не е :helpsmilie:

За твое огромно съжаление този "никой" е с ранг над теб. :3fdb8960598fa63e:

Май не можеш да преглътнеш факта че съм в екипа и мъчиш по всякакви начини да ми правиш на пук и да омаловажаваш действията ми.

За твое огромно съжаление този "никой" е с ранг над теб. :3fdb8960598fa63e:

Май не можеш да преглътнеш факта че съм в екипа и мъчиш по всякакви начини да ми правиш на пук и да омаловажаваш действията ми.

То пък едни действия, и какво като си глобален мод - да не би на някой, освен на теб - да му пука? :3fdb8960598fa63e:

Не ми дреме за измислените награди, ама тийнейджърите тук се вълнуват и подготвят, малко е тъпо да им разбивате кефа заради войната с Фаст.

Ех, такъв солиден подкуп бутнах на Балмайн за Потребителка на годината, ама Арвиту прави схеми с Луната и сеенето на парички и ме е надцакала! Аман!

Отивам да се нагълтам с хапчета, животът ми свърши без наградата! Догодина ще й я вземем!

Ех, такъв солиден подкуп бутнах на Балмайн за Потребителка на годината, ама Арвиту прави схеми с Луната и сеенето на парички и ме е надцакала! Аман!

Отивам да се нагълтам с хапчета, животът ми свърши без наградата! Догодина ще й я вземем!

Догодина аз, ти и Путин ще им вземем всичките награди. :Vishenka_05: :3fdb8960598fa63e:

Наградите са много важни за всеки, нека да не бъдем скромни!

by Preslava
Наградите са много важни за всеки, нека да не бъдем скромни!

by Preslava

Аз съм съгласен да ме обявят за графикъор на годината, но Динев да получи статуетката! :roll1:

Арвиту цял ден беше на работа и даже не е разбрала за ко иде реч 1000%20(29).gif

Мерси много, но предпочитам тези които са от общото гласували и да изчакам "царемонията". Благодаря все пак де. Да не изляза някаква неблагодарница

Някой е черпил с пици, за да се сучи това, намирисва ми! ;д

Ти да видиш на другите как са плащали, за да си купят награди. :1000 (29):

А вие иначе такива организации правите, човек ще каже, че концерт в Арената организирате. Вживявате се адски много в тая простотия, честно.

А вие иначе такива организации правите, човек ще каже, че концерт в Арената организирате. Вживявате се адски много в тая простотия, честно.

Еее то от едно време още "организациите" са големи за тези награди.. :)

Не мога да скрия интереса, с който чета интригата, която се разви в този форум. Най-смешното е, че не се шегуват. Наистина се карат. :3fdb8960598fa63e:
Аз влизам само да чета коментарите...

Те са в чат мания или поне тези, които гела не изтри :1000 (29):

Вие ме правите силен във форума, вие сте моята храна! :clap:

Сериозно, благодаря за оценката, радвам се, че след толкова много години все още изпъквам с някое и друго остроумие. :th_up:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...