Jump to content

Препоръчани коментари

Много интересно е как "Пей, сърце" бие "Не ме заслужаваш" при Песен, но "Не ме заслужаваш" бие "Пей, сърце" при Дует. :1000 (29):

По-добре така , да има и за двете песни наградка :D

Емануела си е Лидерка! Дано само продължи така, де.

Ще видим дали ще продължи, Десислава и Галена още не са пуснали линкове. Но и самата Емануела не е. Според мен тя ще си остане лидер в поне едната категория.

Много интересно е как "Пей, сърце" бие "Не ме заслужаваш" при Песен, но "Не ме заслужаваш" бие "Пей, сърце" при Дует. :1000 (29):

Повечето смятат Пей, сърце за песен на Галена, Цура я пишат за една от статистите в клипа.

Повечето смятат Пей, сърце за песен на Галена, Цура я пишат за една от статистите в клипа.

Не виждам подбуди, чрез които да смятат песента само на Галена !

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ами тя наистина е супер невзрачна, открай време си е пълно дърво, ама като я поставиш до Галена, която е толкова ненормално артистична, разликата е съвсем осезаема.

Забелязахте ли в новия ѝ клип как през цялото време историята се върти около мъжа и лодката и той се тръшка, мъчи, прави физиономии и какво ли не , а Цура Янева стои в сянката, без грам да мърда и си пее? :1000 (29):

Джена тая година ще го духа няма да вземе нищо

Фолклорната ще вземе, а албума Ивелина.

Аз подкрепих Джена във фоклорната секция!

Вярно ли е, че си е татуирала "КАНАРИТЕ" на интимното си място?

Галена няма да отрази наградите... и Митко ще се вбеси. :1000 (29):

Аз не знам Митьо как въобще я мисли тази работа с Галена... Направил е открити номинации, в които да си проличи, че в някои категории като Песен и Клип тя е едноличен лидер. И после като спечели- какво? Пак като миналата година...

Този път поне Цветелина ще може да вземе наградите вместо нея, ако въобще има концерт...

Между другото, Пресли не е съвсем за отписване, постоянно си менят местата с Емануела за Идол... :3fdb8960598fa63e:

Не знам, но се носи слух, че Преслава си е поръчала специално изработен вибратор с формата на статуетка от Планета.

Хаххахаха , ти майтапиш ли се :D

Не знам, но се носи слух, че Преслава си е поръчала специално изработен вибратор с формата на статуетка от Планета.

Кралица!

Кралица!

Q09A01.jpg

Правим ли предположения коя част влиза първо - емблемата или кубчето?

Хаххахаха , ти майтапиш ли се :D

Естествено, капацитета му непозволява да измисли оригинални неща, които да бъдат поднесени по естетически издържан начин.

Цветелина Янева е в отбора на Галена и няма въобще да се занесе до Маринелата.

Q09A01.jpg

Правим ли предположения коя част влиза първо - емблемата или кубчето?

:roll1: :roll1: :roll1:

При Преси кубчето ще да е...

Естествено, капацитета му непозволява да измисли оригинални неща, които да бъдат поднесени по естетически издържана начин.

За моят капацитет не знам, но твоят определено има нужда от градация :3fdb8960598fa63e:

Само статуетки иска тяяяя, само статуетки са в нейната глава.

Очакваме ли новия скандален хит на Преси - "Статуетки"?

Яница с повече гласове от Теда за Певица на годината. :3fdb8960598fa63e:

Кво стана с мегахитовете еее?

То и Преси е с повече гласове за идол, но да питам ли къде са мегахитовете? :3fdb8960598fa63e:

Мегахитове има, но фенове - не.

То и Преси е с повече гласове за идол, но да питам ли къде са мегахитовете? :3fdb8960598fa63e:

Ами нали точно това се говори от години - че Идол е комплексна награда, която включва: гласови данни, харизма, влияние в обществото, а не толкова хитове. Пак си неадекватен, :Vishenka_05:

Ами нали точно това се говори от години - че Идол е комплексна награда, която включва: гласови данни, харизма, влияние в обществото, а не толкова хитове. Пак си неадекватен, :Vishenka_05:

Затова ли никой не я взима насериозно? :1000 (29):

Айде блок във фб!!!!!!

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...