Jump to content

Препоръчани коментари

На добър час, Сериен лъжец, Грешен сън, Слушай ме, любов... Добри текстове и песни като цяло, отлични попадения за времето си.

:Vishenka_05:

+ Още доста - "Бяла съм", "Втори дубъл", "Не си сама" ...

"Бяла съм" наистина е много оригинален текст. Аз като малък не осъзнавах, че се пее за сватба, нищо че директно си го казваше. :1000 (29):

Да, имаше попадения в текстовете си Вероника, но нещо в нея ми беше много анти.

:gun_bandana:Не ползват ли статистики или гласувания?

Нямам идея, но от видяното изглежда, че не. Просто са турнАлЕ по една-две песни на големите имена и са направили класацията си. Анелия не участва с "Гот ми е", а с "Дай ми още", Янега и Галена са чак 3-ти, не първи - най-големият хит за годината. Деси Слава участва със най-големия си самостоятелен хит, въпреки, че дуетът с Галин е по-хитов, дори баладата "В друг живот", поне на този етап. "И на всички като тебе" има още потенциал за разгръщане. Преслава е с най-големия си хит, но е далеч от третото място - по-назад бих казал. Сложили и Глория, с иначе прекрасна песен, но не и хит, в никакъв случай.

Така и не им разбрах критерийте на тези от толкова години...

:Vishenka_05:

+ Още доста - "Бяла съм", "Втори дубъл", "Не си сама" ...

Определено! Май единственият пошъл текст на Вероника, за който се сещам на прима-виста е "Не така".

Да, имаше попадения в текстовете си Вероника, но нещо в нея ми беше много анти.

Зависи от гледната точка и предпочитанията, въпрос на вкус. Аз доста й симпатизирах, поне в периода 2004-2006, беше доста добра, всеки проект й се получаваше, макар да бе фрашкана с кавъри - големи сръбски хитове.

Джулия на Фики наистина ли е 89 набор?? :o

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B6%...%BB%D0%B8%D1%8F

С къдрава коса ми е 37-38 годишна...

С къдрава коса ми е 37-38 годишна...

Леля Джули :Vishenka_05: Аз си мислех, че е колкото Фикрет.

d37fa8cce467.jpg

Да, това също. Може ли да ми покажеш един стойностен текст - не го казвам със заяждане, просто аз това, което си спомням, беше пълно с клишета и превъзнасяния - точно в стил Ивана, но пък тя има и доста добри попадения.

Два квадрата тишина, Сериен лъжец

Има много добри текстове. По добри от Иванините

Два квадрата тишина, Сериен лъжец

Има много добри текстове. По добри от Иванините

Ивана има най-добрите текстове в попфолка, така че определено не съм съгласен.

Тук включваш ли "Да не ти е златен" и "Душ - Муш" :3fdb8960598fa63e:

Ако подредим топ 5 на най-големите хитове през годината, вашата певица на годината Деси Слава ще я има ли в този топ 5 ?

Ако подредим топ 5 на най-големите хитове през годината, вашата певица на годината Деси Слава ще я има ли в този топ 5 ?

Не, но един голям хит не прави успешна година, нали знаеш. "Певица на годината" е комплекна награда - ако имаш силно присъствие през цялота година откъм песни, клипове, качевство, глас и т.н., дори и без голям хит може да вземеш награда (поне според мен), стига никоя друга да не те превъзхожда, отново комплексно.

Нямам идея, но от видяното изглежда, че не. Просто са турнАлЕ по една-две песни на големите имена и са направили класацията си. Анелия не участва с "Гот ми е", а с "Дай ми още", Янега и Галена са чак 3-ти, не първи - най-големият хит за годината. Деси Слава участва със най-големия си самостоятелен хит, въпреки, че дуетът с Галин е по-хитов, дори баладата "В друг живот", поне на този етап. "И на всички като тебе" има още потенциал за разгръщане. Преслава е с най-големия си хит, но е далеч от третото място - по-назад бих казал. Сложили и Глория, с иначе прекрасна песен, но не и хит, в никакъв случай.

Така и не им разбрах критерийте на тези от толкова години...

Аз хитовете ги познавам по това- с кое комшиите разтърсват блока през уикендите 1000%20(29).gif Те друг начин ги подреждат 1000%20(19).gif

Редактирано от fiera

Да - "Нека да е тайно".

Да - "Нека да е тайно".

Ми поне 5 песни са по-големи хитове от тая боза.

"Пей сърце" , "Гот ми е", "Вертолета" , "Не ме заслужаваш" , "Ня'а проблем" и "С друг ме бъркаш" са по-големи хитове.

Ми поне 5 песни са по-големи хитове от тая боза.

"Пей сърце" , "Гот ми е", "Вертолета" , "Не ме заслужаваш" , "Ня'а проблем" и "С друг ме бъркаш" са по-големи хитове.

Смени "Вертолета" с "Нека да е тайно".

Смени "Вертолета" с "Нека да е тайно".

И защо?

Вертолета е в пъти по-голям хит.

Аз изпуснах и "На Египет Фараона".

Пак не влиза в топ 5

П.с Десовите тварите с тия новите фейкове. Да ги бяхте започнали с коментарите по-рано, а не в последния момент.

"Нека да е тайно" беше първият супер хит за годината, който се въртеше стабилно в дискотеките, направи си добри милиони и ако не се лъжа дори беше на върха в Сигнал около месец. А и цялостно предизвика голям интерес заради идеята за колаборация между певец номер 1 Галин и легендата Деси Слава. ТОП 5 си е за годината.

Иначе в ТОП 10 бих сложил "В друг живот" заради големите постижения на тази различна песен. Та тя устремено се е насочила към това да стане най-гледаната балада в канала на Планета и в чалгата изобщо (измествайки Болка в минути ft. Деси Слава :1000 (29): )- това ако не е по-забележителен успех от този на повечето комерси, въртяли се за кратко в дискотеките, не знам какво е...

Кой както може и разбира, fiera - демокрация, какво да правиш. :3fdb8960598fa63e:

И защо?

Пак не влиза в топ 5

П.с Десовите тварите с тия новите фейкове. Да ги бяхте започнали с коментарите по-рано, а не в последния момент.

Ти пък сега какво си се хванал за Деса като жаден за к*р гей, дееба?

Само да направи Деси Слава няколко силни песни, да ви припомни коя е и на какво е способна, да се дигнат феновете й от нафталина, които не са влизали с години, защото е нямало смисъл, а го правят сега, когато има такъв, и на вас не ви изнася. Еми това е положението, много сме - свиквайте!

Да, това също. Може ли да ми покажеш един стойностен текст - не го казвам със заяждане, просто аз това, което си спомням, беше пълно с клишета и превъзнасяния - точно в стил Ивана, но пък тя има и доста добри попадения.

Стъклен свят

Грешен сън

Слушай ме любов

Дом Периньон

На прима виста се сещам за тези сега, но са супер добри.

И защо?

Пак не влиза в топ 5

Ти пък, като някакъв бот. Едно и също всеки ден. Колкото и да се пънеш, Десовите те правят крив и щастлив. Особено Слави. Както се казва, не е хапка за твойта уста...

То е субективно. На мн Иванинит ми идват много клиширани

Има изключения като Нека пак да се излъжем, Освободете дансинга, Влак за нещастници, Седем дни

Но най големите и хитове са с прости и клиширани текстове-100 патрона, грешна нощ, смукача, къв си ти бе, кварталната кръчма, това е парчето...

Шампанско и сълзи и безумна цена също са клишета отвсякъде

Ти пък, като някакъв бот. Едно и също всеки ден. Колкото и да се пънеш, Десовите те правят крив и щастлив. Особено Слави. Както се казва, не е хапка за твойта уста...

Не помня някой да ти е искал мнението?

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Create New...