Jump to content

Препоръчани коментари

Защото, ако беше истински фен щеше да гладуваш за нея за Певица на годината, а не за оная пастърма ДесиСлива :gun_bandana: :gun_bandana:

Ще гласувам, за когото си преценя и за когото смятам, че заслужава наистина с продукция в конкретната година, а не по инерция. ;)

Ще гласувам, за когото си преценя и за когото смятам, че заслужава наистина с продукция в конкретната година, а не по инерция. ;)

Значи не си инстински фен на Преслава, за пореден път го доказа.

Това трябва да прозвучи и на Марс:

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

cGxdHMi.gif

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Най-големият дуетен хит тази година, дано Преси обере всички награди! :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Щом за теб фенство е да си заслепен - ок ;)

Но още една Певица на годината в незаслужила година и съм сигурен, че агресията на масата ще ескалира и ще свърши като Ивана и Джена.

Ще гласувам пак за нея, когато спре от 4 песни да прави по 3 провала и 1 хит.

Най-големият дуетен хит тази година, дано Преси обере всички награди! :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Защо се държиш като п**ка понякога ?

Иначе браво на Cally, най-накрая му дойде акъла ;)

Щом за теб фенство е да си заслепен - ок ;)

Но още една Певица на годината в незаслужила година и съм сигурен, че агресията на масата ще ескалира и ще свърши като Ивана и Джена.

Ще гласувам пак за нея, когато спре от 4 песни да прави по 3 провала и 1 хит.

Как ще са провали имат милиарди гледания и споделяния. Преси - най-харесвания човек във фейсбук! Обичам я! :Vishenka_05:

Как ще са провали имат милиарди гледания и споделяния. Преси - най-харесвания човек във фейсбук! Обичам я! :Vishenka_05:

Какви милиарди? "Без теб" зацикли на 1,2 млн. от няколко дни, щом даже на Нова година нямаше бум в гледанията, на какво да се надяваме?

Какви милиарди? "Без теб" зацикли на 1,2 млн. от няколко дни, щом даже на Нова година нямаше бум в гледанията, на какво да се надяваме?

Конди каза че ще направи 5 милиона, не се тревожи. :Vishenka_05:

Може и да направи ... след 3 години :1000 (29):

Това е, защото Галена плаща да й се намалят гледанията, иначе със сигурност досега "Без теб" е направила 1 билион гледания, директно след "Хелю" на Адел. :Vishenka_05:

Знаех си, че съм я чувал.. и този вариант не ми хареса!! :D :D Danke! :aj:

Това е, защото Галена плаща да й се намалят гледанията, иначе със сигурност досега "Без теб" е направила 1 билион гледания, директно след "Хелю" на Адел. :Vishenka_05:

Не мога да разбера понякога ти Тъп ли си или се правиш на такъв ?

За мен e важно да си печеля басовете, на които съм се хванал. Другото не ме интересува. :flowers1:

Масово се гласува за ДесиСлава :д

Явно има защо и е заслужила за всичко,което е постигнала през годината. :)

От къде дойдоха всички тези Десови, които не са били активни?! О.о

От къде дойдоха всички тези Десови, които не са били активни?! О.о

Десовите по форумите са много повече от няколкото човека, които пишем тук по-редовно. И това е факт още от времената на форума на Планета, когато разделът за ДС не излизаше от ТОП 3 дори и в годините на певици като Ивана, Глория, Преслава и т.н. по върховете. Просто не на всички им се занимава постоянно да обясняват нещо на някого, като на нас със Слави, хах... :D

И с богатите мъже , с които си ляга :mf_surrender:

Еми всеки избира как да прокопса. Само да вметна,че проституцията е най-древната професия на света, и са я практикували от векове. А в днешно време всеки се продава малко или много, важното е да си знаеш цената и целта да оправдава средствата.

Това беше, като вметка. А относно Галин- след, като по тоя начин постигна това да е с хитоветве на годините, с много участия и висок хонорар, явно е имало смисъл. Все пак не е убил човек, 90% от колежките,че и колегите му са много по-долни и безкруполни. Има за какво да му се каже - евала, парите,славата, визията и всичко останало си го е докарал сам, не е син на някой...

Тази година е на Деси Слава няма спор.

Нито един слаб проект.

"В друг живот" е най-популярната балада за годината.

"И на всички като тебе" е гига хит, щом чак и DJ-ите започаха да я въртят по 3 пъти на вечер. Още не ми е омръзнала.

Силен дует в лицето на "Нека да е тайно".

"И това ще преживея" - още една много силна балада, любимата ми за годината.

Евала ще им направя на Пайнер ако и дадат статуетката за певица. Няма певица, която след 20 години да е сред най-актуалните имена. Няма изпълнител, който да се слуша толкова масово от хора с различен вкус.

Аз не знам кой толкова ви проми мозъците, ама си личи че не мърдате от вас и четете само тоя тъп форум. Преслава още има най-много участия, още има най-много фенове, още е най-коментирания в медиите изпълнител, още скъсват от въртене половината и песни в дискотеките, още е лидер във всички социални мрежи с най-много последователи, още хонорара и е най-висок, още пръсва дискотеките, още прави хитове и то без помощта на други изпълнители....и най-важното, още има по-добър глас от всички актуални имена.

Спрете да гледате тъпите гледания и да слушате феновете на другите певици, които са комплексирани защото Преслава 10 години им мачкаше любимките. Докато не се променят горните неща...Преслава си остава лидер.

п.с не говоря специално за теб и поста ти, а като цяло попадам на мнения че Преслава не става за нищо, пропадала, нямала хитове, била деградирала...факт че спада лека полека, ама още е над всички.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...