Jump to content


Честит рожден ден, zai4eto82!


Препоръчани коментари

Честит рожден ден на най-прекрасната потребителка в този форум! :wub_anim: :wub_anim: :wub_anim:

Таня, пожелавам ти да си жива и здрава, ти и всички твои близки, да продължаваш да се радваш и оценяваш и малките неща в живота, желая ти и една нова, силна и истинска любов, да преживееш хиляди приятни мигове, които да разкажеш във форума и блестящо кариерно развитие! А, и Рики да пуска само тотални хитове, защото това би те зарадвало много!

Остани си все толкова атрактивна, интересна и неподражаема!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Честит празник Танче! Пожелавам ти всичкото здраве на света, защото без него нищо друго не е важно. Бъди много щастлива, усмихната, позитивна и обичана. :happybday:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички за пожеланията тук- кой се сетил, кой не. Така на днешния ден разбирам кой наистина ме цени, и кой не. Поздравиха ме доста хора, даже и бивши колеги, които не съм очаквала ме поздравиха по телефона и във фейса, шефовете, фенове на Рики, известни личности. Райна нещо ме забрави. Обаче каква изненада, докато бях в Мола да ги почерпя, получих лично съобщение от колегата Ники във фейса. Брей, не можех да повярвам, че той се е сетил за мен днес на почивния си ден. Това беше уникално, аз му бях казала, че той означава много за мен последния път като се видяхме и явно думите ми са се запечатали в него. И тук дойде момента да му пиша да го питам вярно ли е, че ще напуска, той каза, че няма такова нещо. Изобщо няма да вярвам на гл. готвач и на един друг колега- топла кухня. Явно искат да ме скарат с колегата Ники, ама няма стане.

Някои хора явно завиждат, че той прави много неща за мен и се чудят какви интриги да правят.

Естествено, не очаквах подарък от работа, те дори и пари не са събирали за мен, тъй като аз казах, че не искам нищо от тях и че няма да давам пари за рожден ден, когато събират за някои за хора, които приказват зад гърба ти, а пред теб ти се правят на приятели- то, който ме цени и уважава се вижда. Иначе готвачката беше започнала да пише пак списък всеки месец кой кога има рожден ден да събират пари.

Ники дори в траур дойде- изненада ме с един букет червени рози, уникален букет и комплект "Галерия".

Обаче като го отворих, дезодорантът "Галерия" се оказа дефектен- празен, голям късмет, че си останах с тоалетната вода и розовия несесер- всичко в розово Ники купил нали знае, че ми е любимия цвят. :P

Oбаче тези дни ще допълни той подаръците, защото днес в неделя повечето магазини са затворени. Ще ми купува обеци и една пееща картичка, която щял да ми напише.

Отделно аз си направих подарък за мен си- купих си от Мола Мини Маус- с розова рокличка и панделка, имаше я и в червено. Избрах розовата.

Като я показах на момичето от деливърито и тя откачи, защото е луда по тези играчки, но тя си е за мен.

В общи линии все пак рождения ми ден си беше хубав, доволна съм. Даже и тоя от Влас ми честити. :P

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...