Jump to content


Честит рожден ден, Slunchice!


Препоръчани коментари

Честит рожден ден, слънчице! :Vishenka_05:


Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов, пари, успехи в живота и мнооооооооооого усмивки. Бъди същата каквато си и не се променяй, никога! :ba: :ba: :ba:

Поздрав с този мега хит, г-це Тедова! :iluvu:
Link to comment
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден, Мила Алабала Тедова :Vishenka_05: Да си жива и здрава, много успехи, любов и късмет ти желая! :happybday:

 

*За подарък ще купя гледания на Бийонсе, щото като е скрит клипа, трудно се открива. :helpsmilie:

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден! Радвай се на всеки миг и споделяй с близките си чудото на живота! Защото всеки миг ни е подарен и това е най-голямата ни награда в този свят. Да дишаме, да гледаме изгрева и да докосваме нечия топла ръка с доверие. Пожелавам ти много любов! С уникалност, индивидуализъм и характер, който не всеки може да притежава. Твоят чар ме порази от първия път, в който те срещнах и така си остана и до днес. Бъди себе си винаги! Това най-много те краси! Нашият живот е като един голям лабиринт, най-трудният път е към нас самите! Пожелавам ти да го намериш и да израснеш!!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Оо, слънчица мои, толкова ме трогнахте! И с милите думи, и с поздравите (бонус точки за лайва на Don't Hurt Yourself!!!) :Vishenka_05:

Благодаря ви от все сърце, наистина оценявам това, че отделихте време да ми напишете толкова мили неща, нека всичко ви се върне двойно! :ba:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...