Jump to content

Препоръчани коментари

Оффф да, как забравих, текста на ZMAJ е по истински настан, трябвало да е на Цеца но... попаднало в ръцете на Индира :3fdb8960598fa63e:

Той тоя албум на Индира е ебати златната мина, колко брутални песни и на български, и на сръбски са резултат от него. Евала.

Ами по мои спомени... дансинга удари много силно с клипа. Но омръзна за 2 месеца. Може и заради свръхпродукцията да се получи така.

Във фолка имаше ужасно много продукция всяка година и нещата не издържаха твърде дълго. Сега пък еднообразието не позволява да издържат повече.

То ще се окаже, че няма хитове от 15 години. :D

Той тоя албум на Индира е ебати златната мина, колко брутални песни и на български, и на сръбски са резултат от него. Евала.

Да, този албум направи много голяма револуция в сърбската музика.

На времето, бяха оригинални с Ера с това детско джипче, тогава в Гранд излизаха и пееха само с микрофон, нямаха сценични декори и слично.

Нещо неТипично е един от най-големите хитове в жанра и извън него. Не сме безгрешни също е хит, но според мен чисто медийно не е толкова популярна.

Точно на едно ниво са, на ретро партито ги пуснаха една след друга. Иначе "Луда по тебе" е може би единствената песен над тях от хитовете в Пайнер. А за "Присъда", говорим за тогава и мога да гарантирам, че беше много по - голям хит от "Освободете дансинга", която е кръчмарска и тъпа песен по мое мнение.

А според вас, коя авторска поп-фолк песен е най-голям хит, Залеза и зората ? :Vishenka_05:

Само мене нямаш. И според мен за 2003 и не само според мен това беше най - големият хит.

Само мене нямаш. И според мен за 2003 и не само според мен това беше най - големият хит.

Само мене нямаш е кавър на Дино Мерлин.

"Губя те бавно" може би е най-емблематичната авторска песен. "Дяволско желание", "Залеза и зората", "Носталгия" и те са някъде там.

"Губя те бавно" може би е най-емблематичната авторска песен. "Дяволско желание", "Залеза и зората", "Носталгия" и те са някъде там.

Хубаво че ми го каза, не го знаех. Ми да, може и "Ти си" ако е авторска да я бутнем там.

+ "Лъжа е" и "Защо повярвах".

Защо повярвах. От малкото, които се пускат не само на Ретрото, даже понякога е била единствената.

+ няколко песни на Слави

Да, забравих "Губя те бавно" но преди си мислех че "Дяволско желание" е кавър на "Црно мече" а то било обратно. :3fdb8960598fa63e:

Това е "Финални думи", обаче голями хитове си бяха в СРБ.

Хубаво че ми го каза, не го знаех. Ми да, може и "Ти си" ако е авторска да я бутнем там.

И "Ти си" е кавър, даже нали има още една версия на български. :1000 (29):

+ "Лъжа е" и "Защо повярвах".

Омг, да, не знам защо, като писах онзи пост, си мислех, че "Защо повярвах" е кавър.

Не е авторска "Tи си" :3fdb8960598fa63e:

Но това е рядкост повече да ми харесва БГ вариянта, но този Кемал много дразни, да беше с някои друг щеше да е по-добре :3fdb8960598fa63e:

Нещо неТипично е един от най-големите хитове в жанра и извън него. Не сме безгрешни също е хит, но според мен чисто медийно не е толкова популярна.

Като на 17 също беше гигантски хит, както и Освободете дансинга и това го доказва

Истерията в края на 2004та беше пословична за Ивана. Присъда - ама с днешна дата никой не може да ти я запее. Аз самият - не се сещам в момента какво се пее в нея, въпреки че я слушах многократно.

Ивана тотално размаза Глория от есента на 2004та. Всъщност, турнето спаси Гло. И липсата на Ивана.

Всъщност, липсата на Гло по концерти беше тактика, за да не се види разликата в приемите.

Ивана детронира Гло медийно за масата. Да, песните на Гло все още се котираха, но и двамата знаем, че беше в класациите на Маргарита Лозанова, която й приставаше до 2007ма, когато й подари "Песен на годината".

Като на 17 май не е пята скоро, но дансинга беше пят от Ваня и се прие много добре. Но пък виж, не вярвам Присъда да се пее особено.

Не сме безгрешни беше най-големият хит за годината тогава. Тя буквално от чешмата не беше потекла, както и Нещо нетипично, но комбинацията от Азис и Глория беше тогава взривяваща. Звучеше отвсякъде. Присъда я помнят всички и беше другият много голям хит на Глория. Конкретно като самостоятелна песен, Присъда е адски много харесва песен. Вече Намери си майстора според мен не беше толкова голям хит.

Точно на едно ниво са, на ретро партито ги пуснаха една след друга. Иначе "Луда по тебе" е може би единствената песен над тях от хитовете в Пайнер. А за "Присъда", говорим за тогава и мога да гарантирам, че беше много по - голям хит от "Освободете дансинга", която е кръчмарска и тъпа песен по мое мнение.

Аз говоря извън чалга средите, че Присъда е точно неизвестна, докато Нещо Нетипично не знам или някой, който да не може да ти запее "води ме в някоя квартална кръчма"... даже върли антифенове я знаят.

Присъда навремето беше дълготраен хит, докато на Ивана омръзна за 2 месеца. Но пък Гло си изкара годината с Присъда. Така, че имаше време да се разгръща. Докато Ивана пусна 20 песни.

Но с днешна дата, наистина не вярвам Присъда да се пее. Дано я включи в микс някога, за да видим това.

Освободете дансинга! вече сме видяли, че и с днешна дата се помни и пее.

Аз говоря извън чалга средите, че Присъда е точно неизвестна, докато Нещо Нетипично не знам или някой, който да не може да ти запее "води ме в някоя квартална кръчма"... даже върли антифенове я знаят.

Присъда навремето беше дълготраен хит, докато на Ивана омръзна за 2 месеца. Но пък Гло си изкара годината с Присъда. Така, че имаше време да се разгръща. Докато Ивана пусна 20 песни.

Но с днешна дата, наистина не вярвам Присъда да се пее. Дано я включи в микс някога, за да видим това.

Освободете дансинга! вече сме видяли, че и с днешна дата се помни и пее.

+1

Напълно подкрепям. Песента на Ивана надскочи границите на фолка и стана национален хит. Няма човек, който да не я знае, докато Присъда беше за вътрешна употреба (разбирай феновете на фолка).

Глория никога не е била масово слушана извън фолка. Освен това, както винаги тук се преувеличава. Хората знаят една фраза от песента, не песента като цяло. Смешно е да си мислите, че едва ли не я слушат по Коледа. "Национален хит" от чалгата няма.

Глория никога не е била масово слушана извън фолка. Освен това, както винаги тук се преувеличава. Хората знаят една фраза от песента, не песента като цяло. Смешно е да си мислите, че едва ли не я слушат по Коледа. "Национален хит" от чалгата няма.

Според мен "Носталгия" също стана хит извън фолк средите и е масово одобрявана песен дори и от хейтърите на жанра.

За песента на Ивана никой не казва, че са я слушали на Коледа, но поне са я слушали, запомнили са фразата, направила им е впечатление песента. Пак е повече отколкото постигна "Присъда".

Вчера в Провокатор коментираха хонорара на Камелия - 2200.

Според мен "Носталгия" също стана хит извън фолк средите и е масово одобрявана песен дори и от хейтърите на жанра.

За песента на Ивана никой не казва, че са я слушали на Коледа, но поне са я слушали, запомнили са фразата, направила им е впечатление песента. Пак е повече отколкото постигна "Присъда".

Присъда стана тогава голям хит, щото гръмнаха онази мутра и защото Глория пусна нея. "Носталгия" е хит сред старите, от 10 годишните и надолу едва ли я знаят. Иначе не мога да преценя за другото. Нормално е песните на Ивана да са по популярни, тя беше на 100 турнета по стадионите и ги пееше на всеки концерт. Присъда не е пята от 100 години, освен на 15 години Глория. Но все пак :

https://www.youtube.com/watch?v=E7MV2RN-iIU

Виж гледанията и това е стара песен. Като за Глория са много, песента и е от най - големите хитове.

Присъда стана тогава голям хит, щото гръмнаха онази мутра и защото Глория пусна нея. "Носталгия" е хит сред старите, от 10 годишните и надолу едва ли я знаят. Иначе не мога да преценя за другото. Нормално е песните на Ивана да са по популярни, тя беше на 100 турнета по стадионите и ги пееше на всеки концерт. Присъда не е пята от 100 години, освен на 15 години Глория. Но все пак :

https://www.youtube.com/watch?v=E7MV2RN-iIU

Виж гледанията и това е стара песен. Като за Глория са много, песента и е от най - големите хитове.

"Присъда" не е ли от 2004-та, а убийството на Жоро от август 2005-та?

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...