Jump to content

Препоръчани коментари

Какъв парцал трябва да си за да се съблечеш чисто гола в първия си клип и кадър?!? Разходите в тоя клип са по коса и грим - няма дрехи, визии, декори... смях пълен. Песента има супер хитов заряд, браво на Оцко!

• Отговори 55
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ужасна песен, толкова позната до болка. Галена не помага тук, излишна е.

На мен в лице тази ми прилича на Алисия :dontgetit:

Ами зарибяваща е.. не плюйте Оцко Хит Микс Мюзик, един ден може и вие да сте част от компанията :1000 (29):
Ами зарибяваща е.. не плюйте Оцко Хит Микс Мюзик, един ден може и вие да сте част от компанията :1000 (29):

:roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

ХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ :roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

Песента е адски яката! Ако беше изпята от друга, щеше да бъде голям хит!

Много добра е песента . И на Галена часта е страшна . Като цяло го виждам голям хит това.

И не знам на коя ви прилича Лора , ма на мен ми е 1:1 с Ивайла Бакалава .

Зарибяваща е песничката, макар и типично Оцкова. За гласа не може да се каже особено, в песен на Оцко и Лили Иванова ще звучи треторазрядно. :D

Пълен ужас ... Галка просто трябваше да не се включва в подобен проект. Момичето е поредната бездарна ''певица''. :mf_surrender:

Зариби ме песента!

Трябваше да я изпее Яни - щеше да стане МЕГАхит!

Вече започна да ме кефи яко!!! 1000%20(6).gif

Днес с тая, утре с оная, утре с оная- все ми е тая!!! :happyppl: 1000%20(6).gif

Вече започна да ме кефи яко!!! 1000%20(6).gif

Днес с тая, утре с оная, утре с оная- все ми е тая!!! :happyppl: 1000%20(6).gif

Абсолютно!!!

• 2 weeks later...

Не разбирам какво ви харесва а тази песен, изпълнителка и клип! От мен във всеки аспект е с най - ниска оценка!!!

Не разбирам какво ви харесва а тази песен, изпълнителка и клип! От мен във всеки аспект е с най - ниска оценка!!!

Оцко промива мозъци.

• 2 weeks later...
Не стана точно хит, а популярна песен. :1000 (29):

Иначе най-успешната песен в Hit Mix Music.

Точно хит стана. В буквалния смисъл на думата.

В началото изобщо не и обърнах внимание.

Сега не ми излиза от главата!!! Вярно, че е познат ритъм, но все пак е добър старт за нов изпълнител. Визията е готина, гласът е плътен и характерен. В текста има няколко много точни фрази за запомняне, чудесен ход, случайно или не. Пожелавам успех! ;)

Супер популярна песен е това, чух я в една дискотека и не знаех на кой е, гласът не ми беше познат и реших, че е на Татяна. Чак след още 100 случайни чувания реших да я потърся и видях, че е на някаква Лорена. :3fdb8960598fa63e:

Най-слушаната ми песен това лято. :Vishenka_05: Само дето Лорена не я харесвам,това момичe се измъчва докато пее.

Това трябваше да е песен на Галена.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...