Jump to content



Деси Слава: Върнах се в "Пайнер" с гордо вдигната глава


Препоръчани коментари

13051600_558090371030808_1979344176494510966_n.jpg

 

ДесиСлава, която преди около година време се завърна в редиците на най-голямата музикална компания у нас, пуска хит след хит, а в разгара на лятото работи по две нови песни. Фолк звездата все още не е решила на коя първо ще заложи.

"Ако трябва да съм честна, много мислих какво да направя. Имам две полуготови песни и не мога да реша коя да запиша. От една страна, е добре да пусна песен, но от друга, последната ми песен „В друг живот“ се възприема много добре и се притеснявам да не „убия“ енергията й. Но ще видя – аз съм човек на емоциите – до дни ще реша какво да направя" - разказва тя пред "Шоу".

 

Гласовитата певица днес си спомня за някогашната раздяла с продуцентите си и дългогодишната работа като самопродуциращ се изпълнител.

"Напуснах, защото имахме различия по отношения на това какво искам да пея. Върнах се и за секунда не съжалявам за решението си! Когато бях самопродуциращ се изпълнител беше наистина в пъти по-трудно, и то не толкова заради това, че участията са малко, защото аз участия имах. Трудното беше да си позволиш добри композитори, текстописци и аранжори и след това – снимачен екип. Една хубава песен и клип са нещо скъпо. Когато успееш да го направиш, няма къде да се види и повечето хора дори не разбират, че ДесиСлава има нова песен! Това ме мъчеше най-много….. Отивах на участие и децата ме питат - ти кога ще имаш нова песен, а аз съм издала песен преди седмица…. Ето това е причината да се върна. Исках продукцията ми да достига до хората!" - обяснява тя и допълва още:

"Върнах се в “Пайнер”, когато имах доста участия, бях направила добри песни като „Мойто зайче“, песента с Nana „Cotton Candy“, бях лице на “УНИЦЕФ” и ментор в „Гласът на България“…. Така че коментари от типа на това, колко зле съм била и затова съм се върнала, са несериозни( FOXY_VD) :whistling: . И аз заради това се върнах с гордо вдигната глава! Няма да лъжа, имала съм трудни моменти, особено покрай неуспялата ми телевизия, но това са били уроци за мен и в тези тежки моменти, не се върнах в “Пайнер”. Върнах се, когато се почувствах достатъчно силна и със самочувствие".

 

На въпрос дали условията сега за ДесиСлава са по-различни, отколкото преди години, тя отговаря така:

"Различни са. Няма по-добри условия от преди. Нещата много са се променили – във всяко отношение. И ние, изпълнителите, както и продуцентите, трябва да се променят, за да отговорят на изискванията на пазара. Просто защото и публиката е различна…. Доволна съм, това е най-важното".

 

За приятелствата във фолка и кое е нейното най-силно приятелство, изпълнителката признава: "За добри познанства мога да говоря. Аз съм изключително неконфликтен и добронамерен човек, разбирам се с всички и имам добри отношения с всички колеги. В последно време сме близки с Галена. Въпреки мнението и писанията на много хора, че приятелството ни е лицемерно, факт е, че не е такова. И няма защо да е такова. Ние сме близки, споделяме си, даваме си съвети…".

 

С Галена се преоткрили и разбрали, че си пасват, въпреки че Галин е бившият й съпруг и мъжът до Галена в момента, с него се разбират чудесно.

 

"С Галин се разведохме и поддържаме добри приятелски отношения. Никога между мен и Галена не е имало напрежение. Не за друго – тя започна връзката си с Галин много след като ние се разделихме. Четох милион глупости, но между нас с Галя съперничество няма, защото ние не сме делили един мъж. Ние двете си приличаме, харесваме много подобни неща, аз искрено й се възхищавам за амбицията, за хъса, за удоволствието, с което работи, а тя работи много! Двете си излизаме заедно, забавляваме се, понякога и Галин идва и всичко е чудесно! Няма напрежение, няма интриги, само приятно прекарано време! Даже често двете с Галя сме контра на Галин! /смее се/"

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 60
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

След това интервю, Деса и всички "десови" спокойно могат да се гръмнат. Защото, когато някой толкова настоятелно повтаря, че не се е върнал щото е фалирал, то това значи именно, че е фалирал. Не е нужно Деса да ни обяснява колко е трудно да се намерят композитори, защото те работят с всички, а не само с Пайнер. Всеки режисьор на клипове си направи собствена фирма и работи с всички. Толкова глупости накуп не съм чел. Оправданията за позорният и ход след фалита няма нужда точно на нас да ги обяснява. Как животът и се е развил също. Фактите са, че тя се върна в Пайнер не само заради фалит, а и когато силата на Пайнер взе да угасва.

 

Мисля, че нищо ново не ни казва в това интервю, но пък как така то се появи 3 дни след като направих темата, за турнето? И как мазно го олизва на Митака отдолу нагоре. Ама какви възможности имал, как видиш ли логистиката му била супер, бекграунда също..... а накрая къде е турнето? Къде е турнето беееееееееее? :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Хм! Малко противоречие...

В това интервю се опитва да ни убеди, че се е върнала в Пайнер не заради спад в участията и като цяло липсата на пари, но в Биг Брадър и още няколко интервюта преди и след това твърдеше точно обратното, когато лижеше обувките на Митко П. ....

Струва ми се, че и тя самата все още не е наясно какво се случва и защо.

Дано се освести!

Link to comment
Сподели в други сайтове

На всичко мога да и повярвам. Но на това че в Галка няма ни процент ревност или страх за Деса и Галин е 100% не вярно.

Не вярвам да е толкова беземоционална Галка, все пак е човек, но прикрива :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

На всичко мога да и повярвам. Но на това че в Галка няма ни процент ревност или страх за Деса и Галин е 100% не вярно.

Не вярвам да е толкова беземоционална Галка, все пак е човек, но прикрива :mf_surrender:

 

Единственият страх на смядовската луканка е да изгуби златната кокошка Галин, а не че има ревност.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много добро интервю. Който ще да си изкривява истината и да говори за клякания и простотии. Статия като тази показва идеално как всъщност стои всичко... Нещата понякога не са толкова прости за обяснение, не всеки може да вникне в положението на изпълнител като ДесиСлава, който дълги години се бореше сам и накрая осъзна, че е нужно да пребори и собственото си его, за да стане положението по-добро. Както и стана. :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Деса се върна в Пайнер клекнала, унижена, безпринципна, отчаяна последните години да не минат безшумно и с по 9-10 участия годишно! Унижи се пред Митко Димитров, падна в очите на уж голямата си любов *момчето беше отвратено от нея в Брадъра, за това я тъпчеше и мачкаше зверската, както си и заслужава) подчини се на Галена и сие пропаднали чалгарки, изложи се пред голяма част от феновете си!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това "интервю" показва единствено колко зле са нещата при Фатмето, при все че уж имала хит. Ма явно с такъв или без, интереса към нея е нулев, щом няма мънгизи за пиар, едно свесно интервю да и напише, ми се налага да демонстрира явната си липса на ясна мисъл защо се случва около кариерата й, или изобщо и по принцип.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не виждам какво я хулите. Права е за това, че песните нямат гласност. Нима някой изобщо разбра за последната песен на Кама?

Шансовете за успех на самопродуциращ се изпълнител бяха убити още преди да има такива изпълнители - с откриването на Планета ТВ и практиката да се пускат само нашите клипове, като същевременно се забранят нашите клипове по други канали.

Навремето имаше истинска конкуренция, защото зрителят решаваше какво му харесва. Имаше равнопоставеност. От 2001г. това вече не съществува.

Link to comment
Сподели в други сайтове

В интерес на истината Десислава миналата година си имаше доволно участия през годината, не са 9-10 годишно, 7-8 до 10 месечно, така че не говорете глупости. Отделно още лятото имаше покана за шоуто, имаше хитове през годините , но наистина доста от песните й не получаваха нужният ефир, както казва и самата тя. Не е била наистина конкретно миналата година в някаква дупка. Предни години е имало такива моменти, но конкретно миналата година беше ОК при нея.

А и не може да се отрече, че Десислава винаги е била горе-долу актуално име. През годините някак си не е била забравяна.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кого лъже?

 

Върна се в Пайнер, защото нещата не вървяха. От доста време при това.

Ама вие четете ли изобщо?! Тя си признава, че сампродуцираща й е било по-трудно, като изтъква, че въпреки това пак е случвала на хитове, което си е факт. Но песните, които са нямали този шанс просто са потъвали и както тя самата си го казва, питат я няма ли да вади нова песен, а тя скоро била пуснала такава. Не виждам никъде противоречие - признава си за провалите, където ги има и си изтъква успехите, където е случила на такива. Няма никакви драми. Но противниците й нека си плюят, явно това осмисля форумския им живот тук.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Абе не може да си се върнал с високо вдигната глава, и в същото време да се обясняваш постоянно като женски полов орган, развят на сцената в голяма столична зала, защо си се върнала. Още повече че Фатмето не мое се похвали с нищо съществено нито преди, нито обратното влизане в кокошарника.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кво и е суперто? Единствения и набеден хит за кусурнайсе месеца едвам направи гледания колкото някои правят за две седмици. И то щото е уникална цигания от която не виждам как дългогодишните и фенове не ги е срам че я пее, а чак са горди от новото дъното, което изкопа само и само да се види с нещо като хит.

 

А Фатмето е под постоянен прицел единствено щото ултра досадните и фенове наоколо и приписват заслуги, каквито няма, и се опитват да я изкарат уникално актуална, каквато не е. реалното и положение е ниво Татяна - също толкова е смешна с напъните за какъвто и да е хит. Оная поне мое се похвали че Е в страхотна форма, ама явнл селския начин на живот и кротналата се шунда си казват думата ;)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кефят ме изблиците ви , когато търсите във всяка дума, публикация, статия и проект свързан с Деситу негативизъм. Личи си че живота ви е Деса а сте по обсебени на тази тема и от десови. Малко е в повече и плашещо на моненти, но говори за добре свършена работа от нейна страна. Кой има 2 мегахита след първата половина на 2016 - Деса. Кой ще има трети такъв спиред Галенчето - Деса. Поклон и тишина, моля! :3fdb8960598fa63e:

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кво и е суперто? Единствения и набеден хит за кусурнайсе месеца едвам направи гледания колкото някои правят за две седмици. И то щото е уникална цигания от която не виждам как дългогодишните и фенове не ги е срам че я пее, а чак са горди от новото дъното, което изкопа само и само да се види с нещо като хит.

 

А Фатмето е под постоянен прицел единствено щото ултра досадните и фенове наоколо и приписват заслуги, каквито няма, и се опитват да я изкарат уникално актуална, каквато не е. реалното и положение е ниво Татяна - също толкова е смешна с напъните за какъвто и да е хит. Оная поне мое се похвали че Е в страхотна форма, ама явнл селския начин на живот и кротналата се шунда си казват думата ;)

Много добър поглед на положението към момента. Поздравления!

 

За какви два мегахита бълнуват тук? Мангава тут го знам, защото го слушах два пъти, но е трудно да се каже хит, камо ли пък ще остане във времето тази песен като нещо гениално. Другият дуетът с Галин ли е? Колкото и да не харесвам Галин заслугата е негова- песента е точно в негов стил с мрънкането под носа и елементарна мелодия. Песните му винаги си правят голяма гледаемост и се слушат, колкото и да са ми неприятни и лишени от всякаква музикалност.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много добър поглед на положението към момента. Поздравления!

 

За какви два мегахита бълнуват тук? Мангава тут го знам, защото го слушах два пъти, но е трудно да се каже хит, камо ли пък ще остане във времето тази песен като нещо гениално. Другият дуетът с Галин ли е? Колкото и да не харесвам Галин заслугата е негова- песента е точно в негов стил с мрънкането под носа и елементарна мелодия. Песните му винаги си правят голяма гледаемост и се слушат, колкото и да са ми неприятни и лишени от всякаква музикалност.

 

Хит беше песента с Галена. Другото не го помня. Може да уцели някой ден, не се знае, но май не си дава зор.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Абе не може да си се върнал с високо вдигната глава, и в същото време да се обясняваш постоянно като женски полов орган, развят на сцената в голяма столична зала, защо си се върнала. Още повече че Фатмето не мое се похвали с нищо съществено нито преди, нито обратното влизане в кокошарника.

 

Глория има много добро интервю в някакво списание тези дни, което е цитирано в "Сигнал+". За мен няма и 1% съмнение, че Пайнера е уредил това интервю на Деса за медията на Пеевски, като контра на казаното от Глория. От много години той действа така. Когато някой каже нещо, което да са камъни в неговия двор, веднага взима някоя полегнала и смачкана от него във всякакъв аспект пача от кокошкарника и звъни на приближените си журналя, за да минимизира щетите, от критиката по свой адрес. Това е хитро, но "десовите" са прекалено елементарни, за да мислят за тези неща. И преди разни страхливи потребители тук от "десовата" хунта да се хвърлят на врата на "кралските", за да им помогнат те срещу "фокси-игото" от последните 10-11 години и този път да кажа направо. Митко Пайнера директно използва Деса като изтривалка, пред краката на Глория. Има умни и схватливи деца, младежи и бивши младежи тук, които знаят за какво говоря. Те ще отворят двете интервюта и веднага ще схванат, за какво говоря. Лукаси, Словчовци и разни подобни бузумно лумпенизирани същества обаче, просто ще спамят след моя пост, за да не остават думите ми на хоризонта, че горката Деси пак ще излезе смешна, като всеки път, когато реши да каже нещо.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...