Jump to content


Класация

 1. SG

  SG

  Ramaniacs


  • Точки

   15

  • Коментари

   10908


 2. meleto

  meleto

  Root Admin


  • Точки

   7

  • Коментари

   8704


 3. Lelqtian

  Lelqtian

  Ramaniасs


  • Точки

   7

  • Коментари

   13619


 4. THE IIconic

  THE IIconic

  Ramaniасs


  • Точки

   6

  • Коментари

   9696


Популярно съдържание

Показва съдържание с най-висока репутация на 5.09.2023 навсякъде

 1. В логиката Десова винаги има нещо твърде артистично, за да бъде разбрана. Може би просто иска да натрупа повече гледания от ефекта на 'new upload' и по някое време ще отключи и старите. Аз не знам какво да кажа за тази кралица вече. Тези дни разбираме, че си е играла с дори още повече млади лъвчета, отколкото си мислехме. "Покрай футбола срещнах и първата си любов, която е певицата Деси Слава. Искаше да ме снима в един видеоклип. Аз отказах. Но един приятел ни направи среща, без да знам, и така аз изпитах първата си тръпка. Предвид нашите отношения, аз я поканих да ми бъде дама на бала и тя прие. Бях една огромна атракция"
  7 точки
 2. Стига си се занимавал с глупости, бъде като Барби и си намери един Кен за подходящи занимавки
  5 точки
 3. Не й го пращай, че може да изпадне в депресия и да не пусне дуета с Рени.
  4 точки
 4. Каква 2005-2006... преди това мутрите спонсорираха всички чалгарки. А Гло беше любовница на най-голямата мутра в държавата. А пък да не отваряме дума за рапа, който въведе постановката - не съм легален - значи съм топ. Или пък швестерската визия на Азия. И въобще защо вечно възлагаме на текстовете отговорността за възпитанието? Ако един човек не е наясно, че да кара на червено е незаконно, тогава е малко слабоумен. Другите са неразумни люде, които се надценяват и свършват в затвора за причинено ПТП или жертви. Да се качиш пил е въпрос на избор. Да караш на червено също.
  4 точки
 5. Ауу значи е и палавник 😁 Заслужават ли си нещата? 🤭 Да. Син е на Меди и Сашка. 🤪
  4 точки
 6. Къв е тоя измисленяшки сайт "мамче.нет", дето и баба ми дори не е чувала, а тя цъка на всички статии във Фейсбук 🤣🤣🤣 Галка и Галин са с децата в Италия. Големи скандали имат явно 😂
  3 точки
 7. Драма в резиденция Боровец Галин към Галена: Обичал съм себична егоистка! Не ти пука дори за синовете ти! - WWW.MAMCHE.NET Край! Галин Вафлата излезе извън кожата си и отказа повече да търпи Галена - жената, която обичаше години наред и която бе издигнал на пиедестал. Знаем, че...
  3 точки
 8. TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM ❤️ @Emanuela.Carey @Lelqtian @asylum
  3 точки
 9. Господ ни наказва, защото изменихме на православната вяра и предадохме нашата Майчица Россия! Забравихме изконните български ценности и идеали, и се продадохме на еврогейския съюз и Световния сатанистки интернационал!
  3 точки
 10. 3 точки
 11. Мокрият сън на Доня Минети-Румен е предложил на приятелката си. Клетата Галина,сигурно е бясна Rumen Radev (@rrumenradev) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 5,396 likes, 104 comments - rrumenradev on September 4, 2023: "Тя каза: ДА ❤️"
  3 точки
 12. Ами не е зле. Става да се разпишеш веднъж.🫦
  3 точки
 13. Хубаво, че съм аз да и ги кажа нещата. Защо мълчите, Десови?
  3 точки
 14. 3 точки
 15. Това, че обществото е лабилно е по причина - ХОРАТА, които си препредават поверия, вярвания и тъпизми десетилетия. Българинът в чужбина - не кара на червено, не предизвиква ПТП (поне не и в тоя мащаб), не прави незаконни неща. Сега ще кажеш, че най-умните са навън - Не е вярно. Гурбетчиите са там. При това милиони. Защо? Защото там се спазват правилата и законите. ТУк е свободия. Музиката е отражение на действителността. Когато се пееше за плакала-чакала бяха наивни години, когато се пееше Камъните падат, Хитра хиена и тн - се зараждаше мутренското, а то се изроди с рапа. После дойдоха кифлите и златотърсачките - и песните рязко станаха кифленски. С днешна дата ромите са основен таргет на чалгата и затова преобладават кючеци и песни по калъп, а най-големите са Софка, Азис, Меди и други представители на малцинствата. Но предстои ренесанс. Децата трябва да се пренастроят. Между другото Гласът на БГ не вади звезди, защото БТВ е телевизия на дъртолите. В смисъл, 50+ е основният таргет на БТВ. А децата задвижват машината. НОВА е лидер в 18-49 и затова къртят с рейтинг, но и те спряха Х фактор, защото непълнолетните вече не гледат ТВ. ТАка че новите актуални ще са в интернет, а не по ТВ. ТВ ще са за авторитет, както Меди се появи в капките, та и дъртите да научат за него.
  2 точки
 16. Ами аз така и не разбрах, кога пак ще ги прави available старите клипове и каква и е логиката да ги скрива.
  2 точки
 17. Всичко съм дал под наем. Освен да спи при мен 😂😂😂
  2 точки
 18. Е добре, не била чак толкова неадекватна.
  2 точки
 19. Доколкото знам оригиналът е на Пеги Зина.
  1 точка
 20. Карат се за екзистенциалния въпрос кой е по-добрият шоколадов бар - вафла ''Боровец'' или Суха паста "Галена".
  1 точка
 21. Помисли каква плява имат американците в музиката си, но не са като нас, защото там се спазват законите. Естествено, няма как в 400 млн държава да не се случват убийства. Ако у нас има 100 случая при тях ще има 10000... а и зависи как е устроена дадена територия. Но генерално, не е музиката в основата на затъпяването. Обратното е. Първо хората затъпяват и после музиката ги следва. Дори ромите в Белгия и Германия са общо взето примерни. Това трябва да говори много.
  1 точка
 22. Не ти и трябва, но е добър виц Те и отвърнаха с много любов:
  1 точка
 23. Позна Българският Кен в "Игри на волята": Най-зверският ми с*кс беше с Десислава, защото тя... (ще ви падне шапката) KLIUKI.BG Десислава и българският Кен са имали страстна връзка!
  1 точка
 24. Топ 10 най-слушани изпълнители на цялостно творчество през август. 1. Галена - 15.4М 2. Меди - 11М 3. Софи Маринова - 10.8М 4. Константин - 9.3М 5. Фики - 8.8М 6. Джордан - 8.2М 7. Азис - 8.1М 8. Дамян - 8.1М 9. Емилия - 8М 10. Анелия - 7М Инфо: Artists Top 40 Bulgaria , August 2023 2023 засега: Януари и Февруари: Фики От март до август: Галена
  1 точка
 25. Аз лично очаквам с нетърпение следващите ходове на Interscope. Струва ми се, че тези дни умишлено дадоха на заден с налагането на Single Soon, за да си запазят козовете за истинския първи сингъл. Голям пи ар предстои. Дано поне да са нестандартни този път. Може примерно да я хванат с Мерил Стрийп.
  1 точка
 26. Защото от край време сме пред отказване от Десислава и няма голям смисъл да се мъчим да се занимаваме с нея. Но благодаря все пак, добре беше да получим уточнение. Както казах конкретно нашето общество е доста лабилно, за което са виновни тонове заложени комплекси, създадени по исторически причини. Затова по-добре песните на народа да са тип Детелини, детелини и Свири, шурче или ако ще трябва да е нещо кръчмарско - Шампанско и сълзи или Мой ангеле - отколкото такива, от които да се чувстваме много готините в кръчмата, а после да не мислим какво правим след двете бири и трите водки. Защото повечето българи, уви, са баш от тия, тупащи се в гърдите, че са от втория тип. И да, корените реално датират още от 90те, че и от малко преди това, в борбата за днешната псевдо свобода. И не са само в чалгата.
  1 точка
 27. Егати якия албум и тя е направила! Песните се набиват много яко в главата. Фаворити са ми Zver, Psiho, Dam, dam, dam и Placebo. Другата песен която се оказа много добра е заглавната балада Devet zivota. Другите 4 не са ми по вкусът особено, най-слаба е Ludnica. Силен албум! Браво! За първи път чувам тази изпълнителка, но съм супер изненадан! Много красив глас и визия. Чудесна е! ❤️
  1 точка
 28. Да продължава напред със заличаването на кариерата си. Накрая ще бъде просто една руса чалгарка пееща цигании в дует със Сандрито, а в канала си ще има някакви песни с по 500 (петстотин) гледания. От певица с YouTube канал за пример скоропостижно се превърна в такава, доказваща колко бързо може да бъде разрушен канал, граден над десетилетие.
  0 точки
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Create New...