Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3907 теми в раздела
-
- 1 отговор
- 56 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов = Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Съдба " Аз съм болен от години, лежа край прозореца плътно затворен, сам останах със свойта съдба и на нея сега съм покорен. Аз не мога да казвам неясни неща, колко много във теб съм се вричал, за да видя последен и аз на света, че никой не ме е обичал. Аз не мога да казвам неясни неща, колко много във теб съм се вричал, за да видя последен и аз на света, че никой не ме е обичал, че никой не ме е обичал.…
Last reply by asylum, -
- 1 отговор
- 41 преглеждания
🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN 🎵 Song Title / Заглавие: ДА ТЕ БОЛИ © & ℗ Redehaka Studio 2025 / GM Music 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio 📝 Lyrics / Текст: Герго Милов 🎼 Music / Музика: Герго Милов, Илия Георгиев 🎹 Arrangement / Аранжимент: Redehaka Studio 🎤 ТЕКСТ – “ DA TE BOLI" автор: Герго Милов Когато обичам — обичам до болка. Когато намразя — го правя до кръв. И нямам въпроси във себе си колко заслужил е другият, че е такъв. Не съдя, не гоня и не прощавам, и чувства на вятъра вече не давам. И плаках, и страдах, и бях наранена — над всичко да бъда с…
Last reply by asylum, -
- 28 отговора
- 599 преглеждания
Music: Djena Lyrics: Djena Arrangement: Iskrata Recording, Mix & Master: Iskrata
Last reply by Thecranfan, -
- 4 отговора
- 120 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 9 отговора
- 314 преглеждания
music: Spas Lazarov arrangement: Spas Lazarov lyrics: Dony Vasileva
Last reply by Jake, -
- 10 отговора
- 219 преглеждания
Music: Томислав Петров Arrangement: Томислав Петров Mix & Master: Spas Lazarov Recording: Spas Lazarov Lyrics: Lora Dimitrova
Last reply by xroflx9, -
- 11 отговора
- 373 преглеждания
Музика: Marsel Gunga, Мирела Текст: Мирела, Станислава Василева Аранжимент: Павел Казаков
Last reply by Marin, -
- 31 отговора
- 1,7k преглеждания
Music: Asterios Xronits Lyrics: Anastasiya Mavrodieva, Djena Arrangement: Deyan Asenov Оригинал:
Last reply by asylum, -
- 2 отговора
- 62 преглеждания
Last reply by FolkEmpire, -
- 6 отговора
- 196 преглеждания
- 2 отговора
- 87 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Ани Петрова Текст: Ани Петрова Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 🎤 ТЕКСТ – "PARANOIA " Виждам сенки в тъмното, човече, шепнат ми какво да не забравя. Дишам — уж съм жив, а в мене някой влачи ме надолу, бавно. Всички казват: „Стига, дръж се!“, а аз мълча — не знаят що е. Вътре в мен крещи гласът ми, който нощем идва да ме вземе. И бягам, бягам — няма път назад. И пак се връща — този страх, този ад. Не мога да се скрия, не мога да избягам, от себе си не мога да избягам… Параноя — влиза, викам, плача. Параноя — шепне ми…
Last reply by Victor, -
- 6 отговора
- 349 преглеждания
- 18 отговора
- 382 преглеждания
music: Medi lyrics: Medi | Petya Radeva arrangement: Aleksandar Asenov | Deyan Asenov rec | mix | master: Deyan Asenov
- 3 отговора
- 117 преглеждания
Mузикa : Борил Илиев и Румен Борилов Tекст : Румен Борилов Aранжимент : Румен Борилов
- 5 отговора
- 103 преглеждания
Last reply by FolkEmpire,