Видеоклипове
4852 теми в раздела
-
Наталия - Паля Преслава ft. Тони Стораро - Повече не питай Гергана ft. Галин - Твоите думи Тони Дачева - За две минути Крисия Димитрова - Нищо не печелиш Райна - Лицемери - Има версия и без плочка в официалната и страница. Соня Немска - Като стъкло Емилия - Без въпроси Ани Хоанг ft. Азис - Боли да ме обичаш Мария ft. X & Dee - Любима грешка Мария Петрова - Данък мнение Преслава - Ако утре ме губиш (ТВ Версия) Не ме питайте за линкове. Огромни благодарности на montil за предоставените рипове от обикновената Планета.
Last reply by musicfen, -
- 30 отговора
- 7,1k преглеждания
Да има тема и за ретро по Планета.Нека да е без излишни коментари. Камелия - Няма да те моля - Гледай Анелия - Прости (програма "Българка" 2003) Гледай Мария - Заклевам те Гледай Глория - Приятелко моя най добра Гледай Валдес и Емилия - Лудост е Гледай Коста Марков - С поглед ме изпий Гледай Галена - Можеш ли Гледай Мая - Уморих се Гледай Нелина - Сънувах те
Last reply by musicfen, -
- 4 отговора
- 576 преглеждания
Не знам кой заклейми българската поп музика като второразрядна. Да, изобилстват слаби проекти, но и в другите жанрове се наблюдава същото. Това, което спасява поп-фолка и световната музика е, че имат по-голяма продукция и по-добрите проекти пропорционално растат. Вчера се появи в мрежата видеото на песента Промяната си ти, една колаборация между Marteen & Bix feat. Daze. В първия момент, зрителят може да се заблуди и да помисли, че парчето не е българско. Просто има защо! Видеоклипът, който представя всеки проект е визията му. Скритата символика, тъмните цветове, официалните дрехи са колаборацията, която показва българското всекидневие. Освен видеото, можем д…
Last reply by dj.qnko.mix, -
- 24 отговора
- 1,1k преглеждания
"Сиромах" е поп фолк хит от Popnable ≠ Емануела Харесайте, споделете и коментирайте видеото, ако ви е харесало! Останете свързани за още българска музика и нови песни! Абонирай се за канала (натисни линка) @asylum @borisslav1 @meleto @Gerganafen @xroflx9 @fengergana @Fast @DevilWish @Stela @Willy @Blueberry @DarkChild @GSA @milesto @THE IIconic @pacho @ribaton @FikLena @DanielPiliov @presi_fen! @SG @adorable НОВО Поздравени сте! ❤️ Нацелих Маноля без да искам
Last reply by DevilWish, -
- 9 отговора
- 497 преглеждания
Music: Deyan Asenov Lyrics: Anastasia Mavrodieva, €NNA Arrangement: Deyan Asenov
- 0 отговора
- 128 преглеждания
Music: Yavor Yanakiev Arrangement: Yavor Yanakiev Lyrics: Yavor Yanakiev - 100 KILA Mix & Mastering: Bogi Palermo
Last reply by Marin, -
- 3 отговора
- 399 преглеждания
Music: Wave Records Arrangement: Wave Records Lyrics: Yavor Yanakiev - 100 KILA Mix & Mastering: Bogi Palermo Directed by: Wave Records Produced by: Wave Records
- 16 отговора
- 931 преглеждания
Новото CD на Графа - "Невидим", вече радва феновете. "Аз съм класик. Обичам да се правят албуми. Като видя готовия продукт направен - това е готино. Чувствам се различно" - казва Графа в музикалния филм, който bTV излъчи за него. "Албумът го записвах билзо година" - споделя той и кратко дефинира стила в новите си песни така: "Графа както си го знаят хората, това е някакъв ъпгрейт". Песента "Невидим" е един от най-актуалните поп хитове в момента. Измислено е още през 2008-ма, но едва сега изпълнителят го записва. Парчето бързо набра популярност и трайно покори поп класациите у нас, дори се завъртя по MTV. "Очаквах, че ще има успех, но точно това не сме предполагали -…
Last reply by Амброжка., -
1-ва част
Last reply by gioksy, -
- 2 отговора
- 414 преглеждания
Last reply by ice_hot_sm, -
- 0 отговора
- 297 преглеждания
Last reply by El Gato, -
- 8 отговора
- 1,2k преглеждания
Музика: Даниел Димитров Аранжимент : Даниел Димитров Текст: Петя Радева
Last reply by asylum, -
- 2 отговора
- 376 преглеждания
Last reply by alisali1234, -
- 2 отговора
- 598 преглеждания
Музика: Adnan Beats Текст: Adnan Beats Аранжимент: Adnan Beats
Last reply by FolkEmpire, -
- 3 отговора
- 197 преглеждания
Това що никой не го постна, много яка лятна хитачка.
- 2 отговора
- 303 преглеждания
Явно е решил да прави албум
Last reply by Dominatora, -
- 3 отговора
- 336 преглеждания
Last reply by Dominatora, -
- 0 отговора
- 52 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 2 отговора
- 332 преглеждания
- 2 отговора
- 93 преглеждания
- 3 отговора
- 423 преглеждания
Текст - Джули Цветкова Музика - Александър Величков Аранжимент - Александър Величков
- 1 отговор
- 63 преглеждания
- 3 отговора
- 622 преглеждания
- 4 отговора
- 720 преглеждания
- 3 отговора
- 351 преглеждания
Last reply by Dj_Lazo_Mix, -
- 12 отговора
- 677 преглеждания
Музика: Stefosnikat Ot Nos, Alex & Vladi Текст: Alex & Vladi
- 2 отговора
- 310 преглеждания
❤💚
Last reply by Vancho, -
- 0 отговора
- 431 преглеждания
Mix: Dimitar Ganchev
Last reply by Marin, -
- 0 отговора
- 296 преглеждания
Сервирам ви тая леща. 🥣
Last reply by Vancho, -
- 2 отговора
- 206 преглеждания
- 2 отговора
- 321 преглеждания
- 2 отговора
- 186 преглеждания
- 6 отговора
- 349 преглеждания
Last reply by Сцената обичам лудо, -
- 5 отговора
- 943 преглеждания
Top kuchek!
- 9 отговора
- 528 преглеждания
Музика: ANDON, L Padr3 (Йоан Николаев) Аранжимент: L Padr3 (Йоан Николаев) Текст: Анастасия Мавродиева
Last reply by Emanuela.Carey, -
- 9 отговора
- 725 преглеждания
Last reply by Kriminal, -
- 23 отговора
- 3,2k преглеждания
Last reply by DarkChild, -
- 9 отговора
- 1,3k преглеждания
- 2 отговора
- 906 преглеждания
Last reply by Kriminal, -
- 23 отговора
- 1,2k преглеждания
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 69 отговора
- 2,6k преглеждания
Music: Marius de la Focșani Arrangement: Costi Ioniță Lyrics: Lora Dimitrova
Last reply by asylum, -
- 2 отговора
- 375 преглеждания
Mix & Master: Petar Kostov "Bate Pesho" Lyrics: Andreikata, Murgaviq, Adnan Beats Music: Dila x Росен Йорданов
- 1 отговор
- 106 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 3 отговора
- 184 преглеждания
- 0 отговора
- 306 преглеждания
АНИ ЛО ПРОЕКТ С НОВ АЛБУМ В РОК ТЕАТЪР ..... И ЧУДОТО СЕ СЛУЧИ!! СЛЕД 8 ГОДИНИ ПОКОРЯВАНЕ НА КЛУБОВЕТЕ ГРУПАТА НА АНИ ЛОЗАНОВА НАЙ-ПОСЛЕ ИЗДАВА АЛБУМ ПОД ИМЕТО ANI LO.PROJEKT: KOSSY D(БАРАБАНИ), КАЛИН ЖЕЧЕВ(КЛАВИШНИ), ВЛАДО ТОДОРОВ(КИТАРИ), СТРАХО БУЛЯНСКИ(БАС) И АНИ ЛО.(ВОКАЛИ) . НАЧАЛОТО НА 2010 Г. ВЕЛИКИЯТ ПЕВЕЦ И КОМПОЗИТОР ИЪН ПЕРИ ПОДАВА РЪКА НА ГРУПАТА И НЕ СЛЕД ДЪЛГО СЕ ПРЕВРЪЩА В НЕИН МУЗИКАЛЕН ПРОДУЦЕНТ И ГУРУ. С НЕГОВАТА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПОДКРЕПА 10 БРИЛЯНТНИ КОМПОЗИЦИИ В СТИЛ МЕТАЛ С ПРОГ И СИМФОНИЧНИ ЕЛЕМЕНТИ, КАКТО И ГОТИК КАВЪР НА ПЕСЕН НА МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН, ЩЕ ВИДЯТ БЯЛ СВЯТ НА 25-ТИ МАРТ ТАЗИ ГОДИНА!|НА ТОЗИ СВЕТЪЛ ПРАЗНИК( БЛАГОВЕЩЕНИЕ) MIRACLE(ЧУДО) Щ…
Last reply by momo, -
- 3 отговора
- 701 преглеждания
- 5 отговора
- 343 преглеждания
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 3 отговора
- 244 преглеждания
Last reply by Lelqtian, -
- 4 отговора
- 200 преглеждания
- 5 отговора
- 707 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 1 отговор
- 84 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Armagedon (българска версия) " Все на пук със теб си правим – днес сме супер, утре – драми. Не любов, война е наш’то, то е чудо, то е страшно. Преприпев: И се мразим, но и се обичаме, караме се, после сме добре. Ако някой погледне как живеем – от учудване той ще онемее. Припев (х2) В мен бушува буря, в тебе – ураган, всичко покрай нас е вече дармадан. Но напук на всеки, с тебе сме бетон – двамата сме просто със теб А…
Last reply by Balkandji1, -
- 0 отговора
- 52 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ Big Problem" автор: Герго Милов Забрави ме, но не щеш. Остави ме да съм скреж. Ще ми липсваш в други ден. Ти си прикачен за мен. Мале, ква сме излагация! С теб сме като на пробация. Искаме се, не съвсем. Имаме със теб проблем. Проблем, проблем, имаме проблем! Най когато сме сами, влюбени сме до уши. Проблем, проблем, имаме със теб проблем! Щом наред е между нас, търсиш драми, търся …
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 39 преглеждания
🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN 🎵 Song Title / Заглавие: BLEDI KOPIYA © & ℗ Redehaka Studio 2026 / GM Music 📀 Digital Distribution / Дигитална дистрибуция: DistroKid 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio 📝 Lyrics / Текст: Герго Милов 🎼 Music / Музика: Герго Милов 🎹 Arrangement / Аранжимент: Redehaka Studio 🎬 Video Director / Режисьор: Mega Vision
Last reply by Victor, -
- 1 отговор
- 64 преглеждания
🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN 🎵 Song Title / Заглавие: ДА ТЕ БОЛИ © & ℗ Redehaka Studio 2025 / GM Music 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio 📝 Lyrics / Текст: Герго Милов 🎼 Music / Музика: Герго Милов, Илия Георгиев 🎹 Arrangement / Аранжимент: Redehaka Studio 🎤 ТЕКСТ – “ DA TE BOLI" автор: Герго Милов Когато обичам — обичам до болка. Когато намразя — го правя до кръв. И нямам въпроси във себе си колко заслужил е другият, че е такъв. Не съдя, не гоня и не прощавам, и чувства на вятъра вече не давам. И плаках, и страдах, и бях наранена — над всичко да бъда с…
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 89 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎥 Видео екип: Продуцент: Redehaka Studio Режисьор: Redehaka Studio Сценарист: Redehaka Studio Концепция и видео: Redehaka Studio Видеореализация: Redehaka Studio 🎤 ТЕКСТ – “Какво делим” Интро: По-тъжно от сълзите на дете е майка да го погребе. И вместо той голям човек да стане, да пеят траурни камбани. Куплет 1: Изгубени във превода се лутаме и воплите си спряхме да ги чуваме. Един за друг превърнахме се в зверове – убиваме се, без да сме си врагове…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 90 преглеждания
Музика: Герго Милов, Илия Георгиев Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Klati" Само да те гепа, ще те правя хепи, гледам, че си фен и от моя ген. Покажи ми стойки и чалъми с бройки, без да го умуваш, как за мен танцуваш. Клати, клати, клати го нагоре, клати, клати, клати го надолу, клати, клати, клати настрани, клати да ме впечатлиш! Клати, клати, клати го нагоре, клати, клати, клати го надолу, клати, клати, клати настрани, клати да ме впечатлиш! Само да те гепа, ясен е сюже…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 62 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Kostas Miliotakis Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music ℗ 2007 HEAVEN MUSIC S.A. © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ KRAYAT NA SVETA" автор: Герго Милов Ако днес те загубя — ще обичам ли пак? Ще усетя ли някога от утрото знак? Скитница бледа във любовта, лутаща се в тъмнина. Ако днес те загубя — аз дали ще вървя във посоката вярна, без да следвам следа, или ще се загубя, като малко дете — без посока и без цел? Ще бродя аз чак до края на света, да питам хората за любовта — дали са …
Last reply by Victor, -
- 3 отговора
- 83 преглеждания
🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN 🎵 Song Title / Заглавие: KUDE SI © & ℗ Redehaka Studio 2026 / GM Music 📀 Digital Distribution / Дигитална дистрибуция: DistroKid 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio 📝 Lyrics / Текст: Герго Милов - 🎼 Music / Музика: Герго Милов 🎹 Arrangement / Аранжимент: Redehaka Studio 🎬 Video Director / Режисьор: Mega Vision 📸 Cinematography / Оператор: Mega Vision
Last reply by Victor, -
- 2 отговора
- 100 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ MIRNO" автор: Герго Милов Влизам и ви правя сами да си говорите. Коя е най-добрата? Няма с мен да спорите! Аре, всички кифли да бегат във забрава! Аз съм тая, дето днеска ще решава какво да става. Падай на коляно, гледай мене само, ще те правя хрисим, господин зависим. Мирно, всички мишки! И без грам въздишки! Да не чувам звук, докато съм тук! Мирно, мирно! Мирно, всички мишки! И б…
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 0 отговора
- 52 преглеждания
🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN 🎵 Song Title / Заглавие: NE SAMO TI © & ℗ Redehaka Studio 2025 / GM Music 📀 Digital Distribution / Дигитална дистрибуция: DistroKid 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio 📝 Lyrics / Текст: Герго Милов 🎼 Music / Музика: Герго Милов 🎹 Arrangement / Аранжимент: Redehaka Studio 🎤 ТЕКСТ – “ NE SAMO TI" автор: Герго Милов Не ме попита как минал е денят ми, пропусна и кошмарите в съня ми. Не ти направи впечатление дори, когато виждаше в очите ми сълзи. Все аз бях тази, дето се интересува какво през всеки ден те развълнува. „Добре ли си…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 37 преглеждания
🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN 🎵 Song Title / Заглавие: NOVO NACHALO © & ℗ Redehaka Studio 2025 / GM Music 📀 Digital Distribution / Дигитална дистрибуция: DistroKid 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio
Last reply by Victor, -
- 2 отговора
- 112 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “Паднал ангел" автор: Герго Милов Да имах право на молба към Бога, бих дала всичко за единствен звук – в прегръдките си майчини да мога да чуя просто: „Мамо, аз съм тук!“. Да имам право на една усмивка и после да остана без очи, тогава бих била щастливка, усмихнатият ако беше ти. Няма по-голяма празнота – майка щом погребе сина. Бог те взе, но с теб и мене взе, този свят без тебе мъ…
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 1 отговор
- 122 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов - @GergoMilov333 Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ Razbitoto surtse" автор: Герго Милов Разбитото сърце от болка стене, във оковите, които стягат мене. А някъде ти, може би, празнуваш... Сълзите ми са бисери от мъка, попили във прахта на нашата скука. Ръцете ми не смогват да ги бършат, те друго нищичко не вършат. Не бий, сърце, пръсни се на парчета, да свърши моята съдба проклета. Аз вече съм останала без сили, и чувствата във мен …
- 0 отговора
- 83 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 73 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Shterka na Pirina " Там, де Пирин гордо се изправя, и хладните потоци с бързеи текат, там една мома с дух жарава разцъфнала е в благодат. В косите ѝ си вятърът играе, във очите ѝ небе блести. Там и старите чукари знаят – тя носи ген от своите деди. Щерка на Пирина, слиза от Балкана, с красота омайна – българка незнайна. Щерка на Пирина, слиза от Балкана, с красота омайна – българка незнайна. Чанове звъ…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 51 преглеждания
🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN 🎵 Song Title / Заглавие: SURDITI DA IMA © & ℗ Redehaka Studio 2026 / GM Music 📀 Digital Distribution / Дигитална дистрибуция: DistroKid 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio 📝 Lyrics / Текст: Герго Милов 🎼 Music / Музика: Илия Георгиев 🎹 Arrangement / Аранжимент: Redehaka Studio
Last reply by Victor, -
- 4 отговора
- 222 преглеждания
Music: Gergo Milov Lyrics: Gergo Milov Arrangement: Ilia Georgiev Director: Redehaka Studio Screenwriter: Redehaka Studio Video production: Redehaka Studio
- 1 отговор
- 59 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ V TUMNOTO" автор: Герго Милов В тъмното избухват страсти, в тъмното сме с теб опасни. В тъмното ще стане нещо, в тъмното ще е горещо. Светлото не е за нас, в светлото с теб сме пас. Светлото е за сухари, щото в тъмното им пари. Пожелай ме, пожелах те, наиграй ме, наиграх те. Съблечи ме, остави ме, гола да мълвя: "Люби ме." (x2) В тъмното ще бъдем диви, в тъмното ще сме щастливи. В тъм…
- 2 отговора
- 102 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Traditional Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “ Vyarvam v lyubovta" автор: Герго Милов Като жива вода, сред пустинната жажда, ти в душата ми вля сила, дето преражда. И по твоите следи аз уверено крача. Има обич, нали, щом от щастие плача? Искам просто така да вярвам в теб и зная — ти си мойта съдба, началото и края. Ти прогони страха и аз отново вярвам, вярвам в любовта. Искам просто така да вярвам в теб и зная — ти си мойта съдба, началото и края. Ти прогони страха и аз …
Last reply by DarkChild, -
- 0 отговора
- 51 преглеждания
ℹ️ CREDITS / ОФИЦИАЛНИ КРЕДИТИ 🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN 🎵 Song Title / Заглавие: ZA TEB 📀 Digital Distribution / Дигитална дистрибуция: DistroKid 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio, Mega Vision 📝 Lyrics / Текст: Герго Милов 🎼 Music / Музика: Ибрагим Шахбанов 🎹 Arrangement / Аранжимент: Redehaka Studio © & ℗ Redehaka Studio 2026 / GM Music 2026 Продуценти: Redehaka Studio, GM Music Всички права запазени.
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 106 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Герго Милов Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎥 Видео екип: Продуцент: Redehaka Studio Режисьор: Redehaka Studio Сценарист: Redehaka Studio Концепция и видео: Redehaka Studio Видеореализация: Redehaka Studio 🎤 ТЕКСТ – “Zmiya v pazvata" Приятелството да ти имам! След него депресанти взимам. Когато имаш нужда, слушам, когато нямаш – съм послушна. Най-правата и най-разбираща, обсебваща и провокираща – това ли си, приятелко, кажи го, или както винаги, спести го? Змия във п…
Last reply by Victor, -
Anna Dameran feat Yorgos - VLYUBENI / Анна Дамеран feat. Йоргос - ВЛЮБЕНИ | Official Video 2025
by Victor- 1 отговор
- 114 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎬 Видео екип Режисьор: Илия Георгиев Сценарий: Redehaka Studio Монтаж, цветови корекции, постпродукция: Redehaka Studio Продукция: Redehaka Studio © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “VLYUBENI" автор: Герго Милов Като капка от нечакан дъжд, извалял се изведнъж, аз случайно се загубих и видях те, и се влюбих. Като стон от нежна песен, лист от вятъра понесен, за секунда те видях и по тебе полудях. Ти си мойта …
Anna Dameran feat. Kyllo - Zhik-Tak / Анна Дамеран feat. Кайло - Жик-Так | Official Audio 2025
by Victor- 0 отговора
- 41 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ Zhik-Tak" автор: Герго Милов Жика-жика-так Давам ти знак – жика-жика-так. Пробвай се пак – жика-жика-так. Имаш мерак – жика-жика-так. Ама с мерака – жика-жика-така, май се прецака – жика-жика-така. Май ще ти треперят тази вечер коленцата, много си отворена, ама само до вратата. После да не кажеш: „Ама аз не съм такава.“ Утре не бъди, днеска не прощавам. Ще те правя влажна като Ниагара,…
Last reply by Victor, -
Anna Dameran feat. Kyllo - Zhik-Tak / Анна Дамеран feat. Кайло - Жик-Так | Official Video 2025
by Victor- 0 отговора
- 64 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music
Last reply by Victor, -
Anna Dameran feat. Yorgos - Da izbukhnem moshtno / Да избухнем мощно | Official Audio 2025
by Victor- 0 отговора
- 114 преглеждания
Музика: Герго Милов, Илия Георгиев Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Da izbukhnem moshtno" Страстите са влажни, флиртовете – плажни. В ръце с мохито – да ни е честито! Мокри са телата, влюбени сърцата. Квото тука стане – тук да си остане. Да избухнем мощно, яко, денонощно! Тука, на морето, всичко е прието. Да избухнем мощно, яко, денонощно, със купон пореден, двадесет и четири седем! Гларуси и чайки, а в морето – двойки. Няма да се бавим, спомени да правим. М…
Last reply by Victor, -
Anna Dameran feat. Yorgos - G-Tochkata / Анна Дамеран x Йоргос - G-точката | Official Video 2026
by Victor- 0 отговора
- 28 преглеждания
🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN, YORGOS 🎵 Song Title / Заглавие: G-точката 📀 Digital Distribution / Дигитална дистрибуция: DistroKid 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio, Mega Vision 📝 Lyrics / Текст: Герго Милов 🎼 Music / Музика: OMG Studio based on Borko Maitara - Minjaki Zar 🎹 Arrangement / Аранжимент: Redehaka Studio, OMG 🎬 Video Director / Режисьор: OMG Studio 📸 Cinematography / Оператор: Mega Vision 🖼 VFX & AI Visuals: Mega Vision
Last reply by Victor, -
Anna Dameran feat. Yorgos - БЪЛГАРИЙО, РОДИНО МОЯ / BULGARIIO, RODINO MOYA | Official Video 2026
by Victor- 0 отговора
- 35 преглеждания
Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN, YORGOS 🎵 Song Title / Заглавие: БЪЛГАРИЙО, РОДИНО МОЯ 📀 Digital Distribution / Дигитална дистрибуция: DistroKid 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio, Mega Vision 📝 Lyrics / Текст: Герго Милов 🎼 Music / Музика: Илия Георгиев 🎹 Arrangement / Аранжимент: Redehaka Studio 🎬 Video Director / Режисьор: Iliya Georgiev 📸 Cinematography / Оператор: Mega Vision 🎨 Art Direction / Арт директор: Mega Vision 🖼 VFX & AI Visuals: Mega Vision / KLING AI O1 / VEO / SORA / ENVATO ✂️ Editing / Монтаж: Mega Vision, Iliya Georgiev 🎞 Color Grading: Mega Vision 📍 Shooting …
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 28 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Mega Vision Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “PAPI " Очичките ти шарят, Паричките ти парят. Сърбят ли те ръцете, Да бъдеш и с двете? Наливай ми текила, Да видиш ква съм мила, Че после, след дванайсет, Ще стане "бегай, пай се". Мирише ми на грешка, Поглеждат те от среща. Жена ти ли това е? За тебе тука край е. Ооо, папи, папи, папи, С нас ще се изпатиш! Ооо, папи, папи, папи, Усети те жена ти. Ще има екшън после, Направо ще те разкости. Ооо…
Last reply by Victor, -
- 3 отговора
- 1,2k преглеждания
Music: Daniel Ganev Lyrics: Aristos Constantinou & Giannis Perdikaris Arrangement: Daniel Ganev Mix & Mastering: Daniel Ganev
- 1 отговор
- 716 преглеждания
Lyrics: Aristos Constantinou & Giannis Perdikaris Arrangement: Yavor Yovkov & Giannis Perdikaris Mix & Mastering: Rosen Stoev – Reptilla SRP Studio
- 4 отговора
- 398 преглеждания
Поздрав за най-горещата форумка, а именно @zai4eto82!
Last reply by Born to Die, -
- 3 отговора
- 243 преглеждания
- 3 отговора
- 178 преглеждания
Last reply by Emanuela.Carey, -
- 2 отговора
- 221 преглеждания
- 3 отговора
- 609 преглеждания
Last reply by ANGEL, -
- 3 отговора
- 1,1k преглеждания
Music, Arrangement by: AX Dain, inspired by Mamikon Lyrics by: AX Dain, Anastasia Mavrodieva Produced by: AX Dain
- 1 отговор
- 817 преглеждания
Music, Arrangement by: AX Dain Lyrics by: Yordan Gergov, AX Dain Produced by: AX Dain
- 4 отговора
- 267 преглеждания
- 5 отговора
- 966 преглеждания
- 2 отговора
- 991 преглеждания
Arrangement by: AX Dain Lyrics by : AX Dain, Emiliano
Last reply by bolqrkata_82, -
- 4 отговора