Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3957 теми в раздела
-
- 1 follower
- 1,5k отговора
- 428,1k преглеждания
Айде честито на новия форум с първия кавър за него Чисто новата песен на кака Ивана е просто поредния кавЪр Sasa Matic - Sve je na prodaju/Ивана - Вържи очите ми
Last reply by Fogy, -
- 0 отговора
- 309 преглеждания
Last reply by Mastikata, -
- 30 отговора
- 6,8k преглеждания
Да има тема и за ретро по Планета.Нека да е без излишни коментари. Камелия - Няма да те моля - Гледай Анелия - Прости (програма "Българка" 2003) Гледай Мария - Заклевам те Гледай Глория - Приятелко моя най добра Гледай Валдес и Емилия - Лудост е Гледай Коста Марков - С поглед ме изпий Гледай Галена - Можеш ли Гледай Мая - Уморих се Гледай Нелина - Сънувах те
Last reply by musicfen, -
Наталия - Паля Преслава ft. Тони Стораро - Повече не питай Гергана ft. Галин - Твоите думи Тони Дачева - За две минути Крисия Димитрова - Нищо не печелиш Райна - Лицемери - Има версия и без плочка в официалната и страница. Соня Немска - Като стъкло Емилия - Без въпроси Ани Хоанг ft. Азис - Боли да ме обичаш Мария ft. X & Dee - Любима грешка Мария Петрова - Данък мнение Преслава - Ако утре ме губиш (ТВ Версия) Не ме питайте за линкове. Огромни благодарности на montil за предоставените рипове от обикновената Планета.
Last reply by musicfen, -
- 5 отговора
- 84 преглеждания
Director: Nikolay Draganov Music: Brothers Stoyanovi Arrangement: Brothers Stoyanovi Lyrics: Cecy Ludata Glava Mix,Mastering: Rosen Stoev Reptilla,Brothers Stoyanovi Makeup: Ceco Andreev Photographer: Georgi Malev,Zahomir Doladzhakov Stylist: Yordan Ivanov
Last reply by Administrator, -
- 11 отговора
- 202 преглеждания
Music: Vesela Dumanova Lyrics: Vesela Dumanova Arrangement, Mix & Master: Pavel Kazakov
Last reply by stereoto_, -
- 15 отговора
- 378 преглеждания
Музика: Николай Гурманов Аранжимент: Деян Асенов Текст: Николай Гурманов
- 18 отговора
- 363 преглеждания
Текст: Десислава Петрова, Мариета Ангелова и Андреан Стефанов - Андро Музика: Андреан Стефанов - Андро, Десислава Петрова и Атанас Колев Аранжимент: Андреан Стефанов - Андро
- 0 отговора
- 27 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Iliya Georgiev Текст: Iliya Georgiev Аранжимент: Iliya Georgiev Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – "MAGIYA" От теб само стрес събрах, всеки път проклинам онзи миг, в който те видях. Напразно чаках, напразно себе си виних. Колко пъти се пропих, колко пъти други нараних. Заради теб увяхвам, губя се, а ти се правиш, че не ме виждаш. Не поглеждаш в очите ми, и ми става толкова тъжно. С магия отрови кръвта ми, с магия уби любовта ни, с магия разби радостта ни. Ти — красиво проклятие, ти демон опас…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 33 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music © & ℗ Redehaka Studio, Bulgaria. All rights reserved. 🎤 🎵 PEPELYANKA Ако се прехапеш — ще ли се отровиш? Дама или миска с тази поза змийска? Името ти е Пепи — май език разцепи. Клъвнат ли — си хепи, после яко трепи! Припев: Мале, мале, ква си, пе-пе-пепелянка! Нова мода — пе-пе-пепелянка! Едновременно по двама ги кълвеш, но не тровиш — теглиш кеш! Мале, мале, ква си, пе-пе-пепелянка! Нова мода — пе-пе-пепелянка! Едновременно по двама ги кълвеш…
Last reply by Victor, -
- 1 отговор
- 29 преглеждания
- 2 отговора
- 34 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев Текст: Герго Милов Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © & ℗ Redehaka Studio, Bulgaria. All rights reserved. 🎤 ТЕКСТ – “SPOMENUT" Старите снимки шептят ми от крина; вече ги чувам, докато спя. Техният глас направо ме срина и ме превърна в развалина. Гледам ги, плача и после се стягам, за да покажа, че се държа. Искам отчаяно аз да избягам, дето ще чувствам по-малко вина. Споменът — споменът е като камшик, и след него — само вик, сам в бедите си зарит. Спомен…
Last reply by Karma93, -
- 17 отговора
- 481 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 1 отговор
- 41 преглеждания
- 0 отговора
- 23 преглеждания
🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN 🎵 Song Title / Заглавие: NE SAMO TI © & ℗ Redehaka Studio 2025 / GM Music 📀 Digital Distribution / Дигитална дистрибуция: DistroKid 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio 📝 Lyrics / Текст: Герго Милов 🎼 Music / Музика: Герго Милов 🎹 Arrangement / Аранжимент: Redehaka Studio 🎤 ТЕКСТ – “ NE SAMO TI" автор: Герго Милов Не ме попита как минал е денят ми, пропусна и кошмарите в съня ми. Не ти направи впечатление дори, когато виждаше в очите ми сълзи. Все аз бях тази, дето се интересува какво през всеки ден те развълнува. „Добре ли си…
Last reply by Victor,