Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
569 теми в раздела
-
- 33 отговора
- 1,6k преглеждания
С кои хора от форума сте се виждали на живо? С какви впечатления останахте - промени ли се мнението ви за тях след срещата ви? Извинявам се, ако има такава тема.
Last reply by princesa, -
- 3 отговора
- 1,6k преглеждания
Здравейте! Искам да ви разкажа за участието на Елена на 21.02 в клуб "Amor" - София, където присъствах. Значи Елена пристигна с една розова къса рокличка - мисля, че беше роклята от този концерт но не съм сигурен. Започна с "Под прикритие". Останалите нейни песни, които изпълни, са: "Не ме лъжи", "Първата - последната", "Тук и сега", "Стой на място", "Безумна лудост", "Достатъчно", "Кой ще сложи края", "Не на мене тия". Изпълни и нещо като китка с чужди песни: "Новата ти" на Преслава, "Обичаш другата" на Бони, "Скасе, скасе", "Очи, очи" и др. Мисля, че не пя всичко на живо (от нейните) но не може на всяко участие да пее на живо. В началото не чу желанието за поздрав на е…
Last reply by valennceto, -
Обща култура 1 2
by -A.- 41 отговора
- 1,6k преглеждания
Мислите ли, че всеки човек (българин) задъжлително трябва да има обща култура на теми като география, история и литература ? Трябва ли всеки да знае: -Кой е Иван Вазов? -Колко е висок връх Мусала? -През коя година България е освободена от турско робство? и тн.. Коментирайте!
Last reply by mimchyyy9, -
- 26 отговора
- 1,6k преглеждания
Не съм сигурен дали темата е точно за тук, но все пак ... изразете се. 1) Фокси и Камелия, която може да изкочи и от най-ирелевантната тема например от дискусия за захарен памук или проблема с детските градини в големите градове 2) Рики, който не тече само от чешмата .... навсякъде във форума е, скандалите, зона рамания, че дори и в чата на форума 3) Татяна, по-коментирана и дискутирана от имена като Галена и Преслава 4) Всяка снимка на Галин от фейсбука бива лепната веднага в темата поп-фолк скандали 5) Веднага щом напишем коментар, че очакваме някоя песен или клип веднага биваме цитирани дали не очакваме и новият микс на Ангел
Last reply by Willy, -
- 1 follower
- 11 отговора
- 1,6k преглеждания
Типологията на Майерс-Бригс, или MBTI е типологичен личностен въпросник, създаден от Катрин Кук Бригс, и дъщеря й Изабел Бригс Майерс. В тази темата можете да споделите какъв е вашия MBTI тип, историите и взаимоотношенията ви с другите MBTI типове, както и да обсъждате всичко свързано с типологията, вкл. алтернативни методи като енеаграми, соматотипи и тн. За да определете вашия тип характер, отговорете възможно най-честно на въпросите от тази страница. Какво представлява MBTI теорията накратко (цитирано от Wikipedia) Детайлни описания на всички MBTI типове са налични на тази страница. Have fun.
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 28 отговора
- 1,6k преглеждания
Здравейте,мили съфорумци.Тъй като годината е почти към края си,аз реших да направя тази тема,където да пишем за най-важните неща,които са случили с нас през 2013 и да си направим равносметка за изминаващата година.Надявам се да прекарате хубави моменти в темата,докато четете или пишете.
Last reply by Starboy, -
- 1 follower
- 46 отговора
- 1,6k преглеждания
Гледате ли го?
Last reply by THE IIconic, -
- 39 отговора
- 1,6k преглеждания
Споделете :1000 (29):
Last reply by Blueberry, -
- 2 followers
- 42 отговора
- 1,6k преглеждания
Въпросът е ясен - споделете с нас какво ядохте, хареса ли ви, как ви накара да се почувствате, какво обмисляте да ядете по-късно и защо. Приканваме ви към дискусии, но ви моля да се въздържате от спорове и обиди, колкото и провокативна да е темата.
Last reply by DevilWish, -
- 23 отговора
- 1,5k преглеждания
Дойде време за тазгодишните форумски награди. Гласуването започва днес и приключва на 15 декември. Във всяка категория се дават до 3 предложения. Моля бъдете максимално обективни. Резултатите ще бъдат обявени на 17 декември - четвъртък. Тази година въвеждам нещо ново. Победилите в трите най-важни категории: за потребител и потребителка на годината и най-полезен потребител ще бъдат преместени в група "Respect" . 1. Дебют на годината 2. Respect на годината 3. Раздел на годината 4. Тема на годината 5. Коментар на годината 6. Раманиак с най-интересни коментари 7. Раманиак - Най-голям фен 8. Раманиак - Най-голям антифен 9. Раманиак-Скандалджия 10. Най-и…
Last reply by Fast, -
- 1 follower
- 33 отговора
- 1,5k преглеждания
Ще ми е интересно да споделите какви реакции предизвиквате с коментарите си. Отидете на профила си вижте колко емотикони са били получени за ваши коментари. https://www.ramania-bg.com/profile/737-meleto/reputation/ Копирайте! 205205 5757 124124 44 1313 1341 1334 88 33 1111 Общо 524. 02/12/2019 Явно аз предизвиквам най-вече сърца и после палец нагоре, а на трето място съм смешен. Я
Last reply by Stela, -
- 69 отговора
- 1,5k преглеждания
Тук ще поствам всякакви картинки/карикатури на поп-фолк изпълнители и всичко свързано с тях. Можете да правите заявки за такива картинки на кого и на каква тематика да бъдат. Можете да давате линк към дадена снимка към която да се работи (по желание).
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 32 отговора
- 1,5k преглеждания
Може да гласувате до 00:00 Подредени са по брой гласове! Успех и нека най-лошия си тръгне.
Last reply by -A., -
- 1 follower
- 41 отговора
- 1,5k преглеждания
Изберете число от 1 до 50. Двама потребители ще получат титла Respect. На 1 януари ще изтегля победителите в https://random.org. Ако някой, когото вече е в групата, или по висока (Модератор+) ще има правото да я предаде на избран от него потребител. Томболата се осъществява с любезното съдействие на @Fast и @Blueberry ! 1. DevilWish 2. Beat. 3. pechenko 4. 5. THE IIconic 6. Koulee 7. z_o_ 8. ChudoTy 9. xroflx9 10. 11. Gerganafen 12. BobiTo 13. payner_tv 14. 15. 16. Jouey 17. 18. .close to me. 19. 20. 21. Lelqtian 22. asylum 23. Willy 24. 25. Runevski 26. meleto 27. 28. gogo 29. Donatella 30. 31. 32. 33…
Last reply by Jouey, -
- 35 отговора
- 1,5k преглеждания
Бихте ли си направили ? Имате ли ? Ако да,съжалявате ли ? )
Last reply by Willy,