Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
569 теми в раздела
-
- 34 отговора
- 2k преглеждания
Оставям на вас коментара! Аз ще кажа само, че се превърнах не само във форумска кралица, най-обсъждана тук, но и на лични чатове! Вижте как съм наричана и одумвана в кореспонденцията на Стела и Дойчо Джигов!
Last reply by Slavi, -
- 18 отговора
- 1,9k преглеждания
Старата тема, доста запустя..... та нека да си имаме нова! бебе - Макс Малко по-голямо бебе - Макс
Last reply by Fast, -
- 38 отговора
- 1,9k преглеждания
Споделете вашата кратка история как попаднахте в този форум и какво ви кара да влизате и до днес.
Last reply by ribaton, -
- 44 отговора
- 1,8k преглеждания
Годишни Rama Награди 2018 - победители - Дебют на годината serbotinche - Раздел на годината Поп фолк - Тема на годината Поп фолк скандали - Коментар на годината "Знам английски, немски, френски, италиански, испански, руски, гръцки, хърватски, португалски. Бих искала да науча фински, шведски, холандски, японски ,корейски, китайски." - mimchyyy9 - Раманиак с най-интересни коментари Kondomcho - Раманиак - Най-голям фен Cally-Pressyfan' - Раманиак - Най-голям антифен foxy_vd - Раманиак-Скандалджия Kondomcho - Най-популярен потребител foxy_vd - Най-сексапилен потребител Denis - Най-забавен потребител Kondomcho - Най-обективен пот…
Last reply by Arwity, -
- 20 отговора
- 1,8k преглеждания
Добре дошли в темата за определяне на номинации за тазгодишните Rama Награди! Тъй като това ще е последния път в който водя тези награди, си позволих да направя промени в категориите: - нова категории: "Най-токсичен потребител", "Тема на годината" и "Клуб на годината" - отпадат категориите: "Антифен на годината", "Раманиак-Скандалджия", "Спамер на годината" и "Най-полезен потребител" Определянето на номинациите започва на 01.12.2021 и продължава до 10.12.2021. Финалното гласуване ще започне на 11.12.2021. Правила за гласуване: Могат да гласуват потребители, написали най-малко 50 коментара през годината и 100 общо. Във всяка категория имате пр…
Last reply by Fast, -
- 32 отговора
- 1,8k преглеждания
Линк: Преслава - Клуб Версай (25.02.2009) @vbox.com Линк: Преслава - Клуб Версай (Камелия - Луда по-тебе) @vbox.com Специално за Фокси :1000 (30): и за Семейство Камови :1000 (29): Линк: Преслава - Клуб Версай (Джена - Омръзна Ми) @vbox.com За nikitq и семейство Джендови Линк: Преслава & Dj Radi - Kлуб Версай / Град Варна За всички почитатели на Сръбската Музика Линк: За Всички Кючекчий @ MyWeb.bg Супер беше участието на Преслава :1000 (30): Хората се забавляваха много, на 8 Април я очакваме отново в клуб Версай Доста хора успяха да се снимат с нея, радвам се, че бях в голяма близост до сцената, за да мога да снимам …
Last reply by Lenor, -
Горещ стол със Sylar 1 2 3
by -A.- 54 отговора
- 1,8k преглеждания
На горещия стол сяда Sylar. Въпросите си към него може да задавате до 13.07 23:00. Без обиди!
Last reply by МачуПикчу, -
- 32 отговора
- 1,8k преглеждания
Гласувайте! Нямам място за повече, сложих най активните
Last reply by mimchyyy9, -
Сделка или не с -А. 1 2 3
by -A.- 67 отговора
- 1,7k преглеждания
„Сделка или не с -А.” е българският вариант на шоуто Deal or No Deal, излъчван по Ramania TV. Водещ на предаването е -A. Участникът в играта може да спечели от утешителна предметна награда до сума от 100 000 лева. Шоуто стартира на 7 август 2017г.
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 36 отговора
- 1,7k преглеждания
Какво мислите за Сузанита? Редно ли е според вас 14 годишно момиче да се облича така, да показва среден пръст, да пуши и взима наркотици с разрешение на родителите? Видяхте ли интервюто с майка и? Аз, като 33 - годишна жена и леля на 13 - годишна тинейджърка съм силно възмутена от интервюто. Тази жена опитва да убеди нормалните хора, че ненормални и недопустими неща като цигарите и наркотиците са типични за 14 - годишно момиче, още дете! Одобрявате ли преждевременното порастване и това, децата да са все в компания на възрастни? Аз може да съм се развивала по - бавно като тинейджърка, но на възрастта на Сузанита четях детски романи от поредицата "Вечните детски …
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 36 отговора
- 1,7k преглеждания
Ако имахте възможността бихте ли заминали за чужбина или предпочитате да живеете в Република България тъй като сте истински патриоти?
Last reply by ivelin21, -
- 33 отговора
- 1,6k преглеждания
В тази тема може да поствате и коментирате смешни клипчета. Започвам първа: http://www.gospodari.com/?go=video&p=d...mp;videoId=8398
Last reply by Danger., -
- 30 отговора
- 1,6k преглеждания
Имам чувството, че в този форум българите сме малцинство. Затова може само да гласувате, без да казвате ако се притеснявате. Стана ми интересно, заради спора на Веси и Христина. Аз съм смесен.
Last reply by Gomez, -
- 27 отговора
- 1,6k преглеждания
На всеки се е случвало да стои във форума, без да е избрал още дадена тема, която да отвори. Чие потребителко име, след като видите, че е писало последно ви отегчава, и малко или много желанието ви да посетите дадената темата намалява? Може да дадете и обратното мнение - кой потребител, мигом ви кара да отворите темата, след като видите, че е писал последен?
Last reply by adorable, -
- 45 отговора
- 1,6k преглеждания
Като за финал Aggressive сядя на горещия стол.Въпросите си към него може да задавате до 04.09 21:00h. Потребителят си запазва правото да не отговори на въпроси, които сметне за ненужни. Обидите се наказват! Догодина пак сладури. пс; благодаря на чушка. и freagle, че ми помагаха
Last reply by Nikolay,