Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
569 теми в раздела
-
- 2 отговора
- 340 преглеждания
Хайде в тази тема да се преброим всички форумци от форума на телевизия "Планета". Едно птиченце ми подшушна, че тук са някои от старите кучета. Аз и в стария форум бях Kitty. Приятно ми е да видя стари никове тук. Фокси го помня със неговата мания по Камелия и плюенето по "Пайнер" и "Планета", като го гледам, още не е мръднал в мисленето си. Помня също slavitoo007, Десинцету и някои други. Други ги няма и липсват много - например Бонбонената фея и още много. Ех, как ми се иска да се съберем старата форумска тайфа.......... Бих се радвала много, ако графьорите от форума си сложат тук профилите към места, където са качвали или качват свои произведения.
Last reply by johnny89, -
- 2 отговора
- 386 преглеждания
На горещия стол сяда rette_mich. Въпросите си към него може да задавате до 09.08 21:00h. Потребителят си запазва правото да не отговори на въпроси, които сметне за ненужни. Обидите се наказват!
Last reply by rette_mich., -
- 2 отговора
- 379 преглеждания
Ето ви галерията NIGHT CLUB DREAM
Last reply by Saki4a, -
- 2 отговора
- 211 преглеждания
Одъртя с още една година 😋 да си изкараш весело и всичко най-хубаво да ти се случва само
Last reply by Willy, -
- 2 отговора
- 295 преглеждания
Вероятно вече сте видяли клипчетата и статиите в интернет. Днес имаше наводнение в града ни (второ за месеца и доста по - голямо от предишното). Аз съм добре, но доста съграждани имат нужда от помощ. Най - вече от помощ да се притиснат държавните служители и да възстановят пътищата в града, като ги построят този път качествено! Ама наистина качествено! Тепърва ще се разбере какви ще са щетите, но определено ще има нужда от помощ! Не знаем и какво е състоянието на пътя на прохода "Петрохан", а той е единствената ни връзка със света! Заобиколният път през Враца разбрах, че е още по - зле и по - опасен! Някои хора трябва да пътуват утре до София, включително аз, за операция,…
Last reply by Fast, -
- 2 отговора
- 217 преглеждания
Честито Рождество Христово. Здраве, топлина, светлина, мир, доброта и благоденствие.
Last reply by Stela, -
- 2 отговора
- 338 преглеждания
Тъй като чушка няма възможност да пусне темата тази вечер,на мен се пада честта да я направя за моя добър приятел SAM' . На горещия стол сяда SAM' . Въпросите си към него може да задавате до 11.08 21:00h. Потребителят си запазва правото да не отговори на въпроси, които сметне за ненужни. Обидите се наказват!
Last reply by SAM', -
- 2 отговора
- 247 преглеждания
Няма какво да разяснявам. Интересно ще е да споделите, ако имате желание, кой(и) и с какво ви привлече ? Аз самият смятам, че когато си харесаме герой / героиня и се стремим да вземем част от чертите му, това ни развива: Ето й моите: 1. Артас / Вариан Рин - Артас е може би най- трагичният герой във вселената на WarCraft. Като цяло е решителен и категоричен, добрите му намерение обаче много често водят до катастрофални резултати. Вариан е другият ми любимец. Той е много упорит, ще пробва докато не стане, но няма да приеме загуба или поражение. 2. Дъмбълдор от Хари Потър - изключителен лидер, но със своите слабости. Като цяло обичам могъщи герои, които са на…
Last reply by Loka, -
- 2 отговора
- 501 преглеждания
Анелия & Dj Nicky Genov
Last reply by suziS, -
- 2 отговора
- 403 преглеждания
Имаме равенства в две от категориите. Моля гласувайте до утре в 0:00.
Last reply by Slavi, -
- 2 отговора
- 203 преглеждания
Честит рожден ден! Казват, че човек търси себе си цял живот, но навършвайки определени години, опитът ни позволява да избистрим погледа си и да свалим розовите очила. Пожелавам ти, въпреки това, да запазиш позитивизма си и винаги да възприемаш чашата наполовина пълна, вместо наполовина празна. Поздрав:
Last reply by heartless, -
- 2 отговора
- 256 преглеждания
На горещия стол сяда ChrisCattaneo Въпросите си към него може да задавате до 03.08 23:00. Без обиди!
Last reply by French Kiss, -
- 2 отговора
- 298 преглеждания
Направих тема за избиване на комплекси.Много от форумците имат тази нужда,важно е някой да помисли за тях. Предлагам вашата боксова круша да сме аз и Татяна,Андреа,Таня и другите дето сме ви черни,само защото сме щастливи! Вилнейте на воля и дано това ви направи щастливи!
Last reply by AMAZING., -
- 1 отговор
- 332 преглеждания
Константин пристига и се снима, и се лигави с "фенчетата". После седна на сепаре...Елена излезе. Пя...супер...изцяло на живо. Изпя 4 песни и почивка. Дежурно за нея "Айде, мацки", "Дай, дай"... После Константин пя 4 песни на плейбек и общо взето все едно го нямаше...Постоянно търсеше мъже и подвикваше "айде мъжете". После поздравява всички гейове...а малко по-късно се изказа иронично спрямо гейовете. Беше или пиян, или друсан. Нещо спомена Райна, ама не го слушах задълбочено, защото умрях от скука. Пацо от ББ му беше озвучител. После след 4те песни на Коцио, 20 минути почиваха. Константин започна продължението...обикаляше масите...и учудващо е около 1.73...доста нисък. …
Last reply by Protivootrova, -
- 1 отговор
- 198 преглеждания
На горещия стол сяда Loka Въпросите си към него може да задавате до 1.08 23:00. Без обиди!
Last reply by -A.,