Jump to content


Да помогнем на Берковица!!!


Препоръчани коментари

Вероятно вече сте видяли клипчетата и статиите в интернет. Днес имаше наводнение в града ни (второ за месеца и доста по - голямо от предишното). Аз съм добре, но доста съграждани имат нужда от помощ. Най - вече от помощ да се притиснат държавните служители и да възстановят пътищата в града, като ги построят този път качествено! Ама наистина качествено! Тепърва ще се разбере какви ще са щетите, но определено ще има нужда от помощ! Не знаем и какво е състоянието на пътя на прохода "Петрохан", а той е единствената ни връзка със света! Заобиколният път през Враца разбрах, че е още по - зле и по - опасен! Някои хора трябва да пътуват утре до София, включително аз, за операция, която не е спешна. Нещо трябва да се направи за града, за да няма повече наводнения!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Държавните служители не строят пътища. И всичко, дето го искате в Берковица е хубаво, ама е непсотижимо с това правителство.

Сега 1-2 месеца ще се влачат, ще определят щетите и кой какво трябва да получи, ще ви хвърлят по 400лв. и ще се забрави случаят. Този филм го гледаме вече след доста наводнения в България.

И като се топлите всички на дърва е хубаво да се замислите откъде аджеба идва този материал за отопление? Секат ви горите с години, а вие си затваряте очите, да бяхте протестирали. Тотално против отоплението на дърва съм! Останахме без гори, за да може на някого на му е хубава топлината през зимата и да му светела камината... е, сега ще се наводняват къщи, села, градове и хората ще бедстват.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не се строят пътища в по-малките градове, защото управляващите се фокусират в столицата, плюс това не влизат достатъчно пари в хазната, поради сегашната данъчна система. Време е да се мисли за връщане на прогресивното облагане. Индивидуални дарения трудно биха помогнали.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...