Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
549 теми в раздела
-
- 16 отговора
- 802 преглеждания
Няма смисъл да питам защо е важен външния вид, от - ясно по ясно е, че обществото деградира, както и че, въпреки, че се е водила война за това, нацистките, по - точно арийските идеали са още живи. Иска ми се обаче да ви попитам - как така с лека ръка отхвърляте хората с увреждания, дискриминирате ги и отнемате права им? С кое право се мислите за богове? С кое право ще давате повече права на такива като Даниела, но не и на такива като мен? С кое право ще се изказвате изобщо така за мен, без да ме познавате? С кое право отнемате правото на чуждо щастие? Наясно съм, че тук смислени отговори няма да получа, че никой не иска да се постави на мое място. Вие обичате да злобе…
Last reply by Euphoria., -
- 16 отговора
- 720 преглеждания
Ако вече нямаш желание да достигнеш звездите, значи си намерил щастието тук на Земята! Честит Рожден ден!
Last reply by Western, -
- 16 отговора
- 458 преглеждания
Честит рожден ден, Биди! Да слушаш много и да дразниш още! Весел празник!
Last reply by Alter Ego, -
- 16 отговора
- 391 преглеждания
Честит рожден ден, Руже! (най-добрият модератор) Желая ти здраве, щастие и винаги да бъдеш пияна от любов. Весел и щастлив празник.
Last reply by heartless, -
Горещ стол!
by -A.- 16 отговора
- 593 преглеждания
Имате една седмица да се запишете.
Last reply by Alexandrov, -
- 16 отговора
- 617 преглеждания
Честит рожден ден на едната от двете емблеми на форума - чичо ни Цецо.Фоксе, пожелавам ти да бъдете здрави ти и цялото ти семейство, много щастие и успехи във всичко, с което се захванеш.Наздраве!
Last reply by lakibebe, -
- 16 отговора
- 798 преглеждания
На горещия стол сяда Smith. Въпросите си към него може да задавате до 16.07 23:00. Без обиди!
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 15 отговора
- 430 преглеждания
Честит рожден ден, батиното.Цялото здраве, щастие и късмет нека не спират да те спохождат.Желая ти много любов, положителни емоции и много сбъднати мечти.
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 15 отговора
- 383 преглеждания
Честит Рожден Ден!
Last reply by Sisa, -
- 15 отговора
- 770 преглеждания
Какъв хидратиращ крем за лице използвате?
Last reply by BeSeN_FeN, -
- 15 отговора
- 637 преглеждания
Колекционирате ли дрехи, обувки, музика, филми, книги, картини или каквото и да било?
Last reply by Lelqtian, -
- 15 отговора
- 606 преглеждания
Остават няколко дни до края на 2017 г. Споделете каква беше за вас.
Last reply by alisali1234, -
- 15 отговора
- 655 преглеждания
Какво мислите.
Last reply by heartless, -
- 1 follower
- 15 отговора
- 1k преглеждания
Нарочно пускам темата тук, за да не трием българските или чуждестранните песни според раздела Покажете ни най-слушаните си песни и изпълнители - можете да ги откриете тук: https://favoritemusic.guru/ . Ще видите краткосрочна, средносрочна (ако няма такава дума, патентовам я) и дългосрочна статистика. Аз редовно се изненадвам от резултатите В следващия пост и моите.
Last reply by Olay, -
- 15 отговора
- 465 преглеждания
Честит рожден ден на един от най-значимите потребители във форума - Ружето.Желая ти много здраве, щастие и късмет, щастливи мигове с най-близките ти хора и много успехи във всичко, с което се захванеш!Весел празник и много усмивки!
Last reply by heartless,