Jump to content


Каква беше 2017 за вас?


Fast

Препоръчани коментари

Ми...... Ми..... Как се мразя понякога като се сетя за тая година! :1000 (29): От всичко ..... по много - повече мързел и често безгрижие, глезене, купони, но това не е моя живот със сигурност и не съм свикнал така, нито имам такова желание. Интересува ме най-вече сигурността и спокойствието, първото не съм го имал със сигурност, защото си давам сметка, че няма вечни неща в живота и не го забравих и за момент! Много неща научих и разбрах - от кои съм си взел бележка и ще приема, кои не.... времето ще покаже или Аз ще си реша!Не съм хазартна личност, но два пъти посетих казино - играх, това, което преди това не си бях помислил, че ще направя. Посетих някои по-интересни места и така. Периода 2012-2016 бе по-добър за мен! 2017 със сигурност беше различна някак си ...... бях по-скоро дете от колкото възрастен човек, това е равносметката която мога да си направя, но имах нужда от това, наистина. Станах по-близък с родителите си до някаква степен, започнах да споделям повече и да правим повече неща заедно...... това ми липсваше..... и може би имах нужда да се почувствам отново дете..... Ами тази година точно това стана, каквото исках го получавах непрекъснато и от тях и от човекът до мен, а хубавото е, че не съм имал кой знае какви изисквания, а напълно нормални и естествени неща. И все пак не успях да забравя и за секунда, че няма вечни неща. Здраво стъпил на земята, бих казал! Иначе както винаги ужасно емоционален и спонтанен, това не се е променяло, все пак характер трудно се контролира. Взех си своето от тази година и мисля, че ми стига толкова! 2018 мога единствено да си пожелая да ми се сбъднат двете късметчета които имаше в моето парченце питка, макар, да беше най-малко, само тя се оказа с два и то най-прекрасните късмети за един човек..... През 2017 се оказа, че ми се е сбъднал миналогодишния късмет. Мисля, че и тази година ще е така. :)

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Надявах се да е хубава, но не би. Беше поредната ужасна година в живота ми, пълна с разочарования. :cry2: Вече не се надявам на нищо.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Беше прекрасна година, изпълнена с много хубави вълнение! Посетих няколко континента, видях интересни места, хора и неща. Към края вече ми омръзна, така че очаквам още по-хубава година да дойде!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Най-гадната година в живота ми. Нямам търпение да свърши

 

И аз мога така да я определя, но имаше и хубави неща, трябва да съм благодарен и за това. :D

Link to comment
Сподели в други сайтове

2017 по принцип си беше ужасна година- определят я като година на разрушения. То не бяха толкова атентати, загинали хора, наводнения, земетресения, урагани по света, наводнения и у нас. Имаше хубави моменти, но като че ли лошите бяха повече.

Много тежко лято свързано с повечето работа и не се чувствах добре здравословно. Не почивах толкова, лятото не го усетих почти, измина ей така.

Свърши една ера от моя живот свързана с мястото, където работих- сбогувах се с толкова хора, с които бях и свикнала и ми липсват.

Слава Богу, баща ми е добре след болницата, Ники е добре.

Надявам се 2018 да ми предстоят само хубави неща.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Най-хубавата година в живота ми, досега.

Със сигурност и на мен.Близките ми са живи и здрави, аз също.През 2017-та имах възможността да попътувам до няколко държави, най-накрая намерих време и успях да стана шофьорче, отново се записах да уча при това с огромно желание, започнах да се храня здравословно от няколко месеца, смених си старата досадна работа, запознах се много готини хора.Много ползотворна година ми беше, дано и следващата да е такава. :Vishenka_05:

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Link to comment
Сподели в други сайтове

За мен 2017 беше една страхотна година.Близките ми и аз сме живи и здрави и дори това е достатъчен повод да смятам годината за успешна!Имах възможността да пътувам доста в чужбина, а за мен това е важно, защото по този начин човек разширява мирогледа си и черпи опит.

Като минус бих отбелязал, че с всяка година списъка ми с приятели намалява, но пък остават най-верните, на които наистина мога да разчитам и в добро и в лошо.Пожелавам си новата 2018-та да е по-добра или поне същата като 2017-та, близките ми да са живи и здрави, а за себе си искам да ме споходи голямата любов, защото когато човек е прекалено дълго сам, той свиква със самотата - аз не искам да свиквам с нея!

Всичко най-добро и на всички вас ;)

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Една от най-успешните ми години е, роден съм 7-ми месец и от преди години имах едно чувство, че в личен план най-големия прогрес ще имам 2017-а. Не знам дали имат някакво общо числата, но на 7 винаги ми ходи.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...