Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
550 теми в раздела
-
Преди време направихте тема за Fast и се видяха резултатите, време е да видим другият модератор Balm*in дали заслужава да остане в модераторският екип. Анкета не съм сложил, тъй като лесно може да се манипулира. Гласувайте с Да/Не. Който иска да обоснови отговора си. Срока за гласуване е до 12.01.2017
Last reply by Fast, -
- 12 отговора
- 704 преглеждания
Замислих се, че във форума има много хора, които влизат тук от много години, макар и да не харесват особено чалгата и да я критикуват. Затова искам да ви попитам този въпрос - защо влизате тук? Ще помоля да се въздържате от коментари като "Не знам", "По навик" или "От скука", защото съм сигурна, че всеки един от нас има по-голяма причина - независимо дали е от желание да поспори с някого, независимо дали е от желание да погледа почете сеир или пък просто от желание да бъде в час със случващото се в поп-фолка.
Last reply by Nedis, -
- 16 отговора
- 811 преглеждания
Няма смисъл да питам защо е важен външния вид, от - ясно по ясно е, че обществото деградира, както и че, въпреки, че се е водила война за това, нацистките, по - точно арийските идеали са още живи. Иска ми се обаче да ви попитам - как така с лека ръка отхвърляте хората с увреждания, дискриминирате ги и отнемате права им? С кое право се мислите за богове? С кое право ще давате повече права на такива като Даниела, но не и на такива като мен? С кое право ще се изказвате изобщо така за мен, без да ме познавате? С кое право отнемате правото на чуждо щастие? Наясно съм, че тук смислени отговори няма да получа, че никой не иска да се постави на мое място. Вие обичате да злобе…
Last reply by Euphoria., -
- 1 follower
- 46 отговора
- 1,8k преглеждания
Гледате ли го?
Last reply by THE IIconic, -
- 23 отговора
- 571 преглеждания
Обаче верно избраха тоя дебил и филмар за водещ. Още отсега ми се струва,че този сезон ще е по-голяма скука и от миналогодишния.
Last reply by Bunn, -
- 1 отговор
- 29,2k преглеждания
Линк: 4аspik Varna Dj Nicky Genov & Илиян Live 1juli 2010@vbox7.com Линк: 4аspik Varna Илиян Live & Dj Nicky Genov § Kondio Perkusii @vbox7.com Линк: 4аspik Varna Илиян Live & Dj Nicky Genov @vbox7.com Линк: 4aspik Varna Илиян Live & Dj Nicky Genov (yo - yo (0)@vbox7.com Линк: 4aspik Varna Илиян Live & Dj Nicky Genov (yo - yo (1)@vbox7.com Линк: 4аspik Varna Илиян Live & Dj Nicky Genov@vbox7.com Линк: 4aspik Varna Кондио Live & Илиян Перкусии @vbox7.com Линк: 4aspik Varna Илиян Live & Dj Nicky Genov (и Кондио Перкусии) @vbox7.com Линк: 4aspik Varna Илиян Live & Dj Nicky Genov[[ @vbox.com Линк…
Last reply by tatqna_todorova, -
- 69 отговора
- 3,1k преглеждания
Може да споделите вашата лична драма, интересно ми е какво е усещането!
Last reply by xroflx9, -
Имате ли Инстаграм? Как ви е никът? Какво мислите за платформата? Споделяте ли си снимките и във фейсбук или качвате различни неща? Как казвате - 'инстаграм или инстагр'ам? :1000 (29): Аз съм anastasb и от известно време много съм се зарибил
Last reply by NazzkO, -
- 3 отговора
- 222 преглеждания
Привет, правя тази тема в която смятам да слагаме интересни статии, интервюта и препоръки в сферата на бизнеса. Смятам, че някои от нас, ако не за всички би било много полезно. На мен специално тези статии ми действат много добре като ги прочета, защото ме мотивират по един или друг начин.
Last reply by Chris, -
- 28 отговора
- 1,3k преглеждания
Искате ли да имате деца?
Last reply by Starboy, -
- 9 отговора
- 471 преглеждания
The Potter Family By J.K. Rowling The Potter family is a very old one, but it was never (until the birth of Harry James Potter) at the very forefront of wizarding history, contenting itself with a solid and comfortable existence in the backwaters. Potter is a not uncommon Muggle surname, and the family did not make the so-called ‘Sacred Twenty-Eight’ for this reason; the anonymous compiler of that supposedly definitive list of pure-bloods suspected that they had sprung from what he considered to be tainted blood. The wizarding Potter family had illustrious beginnings, however, some of which was hinted at in Deathly Hallows. In the Muggle world ‘Potter’ is…
Last reply by DeanWinchester, -
- 4 отговора
- 228 преглеждания
Честит празник на всички, които носят имената: Йордан, Йорданка, Данчо, Дана, Боян, Богдан, Богдана Днес честваме един от най-големите християнски празници – Йордановден (Богоявление). На този ден Йоан Кръстител покръства Исус Христос във водите на река Йордан. Според библейския разказ Йоан Кръстител потопявал до шията всеки човек, когото кръщавал, и го държал така, докато не изповядал всичките си грехове. Когато видял Исус обаче, той веднага се поклонил и казал, че Исус трябва да се кръсти при него. Но Исус влязъл във водите на река Йордан и тогава се отворили небесата, отгоре блеснала светлина, подобно на мълния, и Духът Божий във вид на гълъб сляз…
Last reply by adorable, -
- 31 отговора
- 1,5k преглеждания
Темата е ясна. Можете да напишете име за момче и име за момиче.
Last reply by Western, -
- 3 отговора
- 655 преглеждания
Не видях да има такава тема. Почти три години след пандемията, как се отрази при вас? Имахте ли големи загуби в личен или професионален план? Карахте ли вируса, и колко пъти?
Last reply by Emanuela.Carey,