Jump to content


Как ви се отрази COVID-19 пандемията при вас?


Fast

Препоръчани коментари

Не видях да има такава тема. Почти три години след пандемията, как се отрази  при вас? Имахте ли големи загуби в личен или професионален план? Карахте ли вируса, и колко пъти?

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Fast changed the title to Как ви се отрази COVID-19 пандемията при вас?
  • 7 months later...

Точно преди Новата 2022 го изкарахме със семейството ми. Нищо не загубих, освен, че опознах себе си по-добре и се научих да обръщам много повече внимание на себе и здравето си. Намерих нова любов и така, вече сме почти 3 години заедно. Първите няколко месеца бяха по-страшни за мен, защото се преборих с нещо наистина страшно, който ме познаваше мислеше, че изобщо няма да го доживея, но аз се справих с помощта на близките и впоследствие човекът до себе си. Така, че съм благодарен. Отчитам единствено като огромен минус паник-атаката с която е много трудно да се пребориш, трябва да си постоянен и упорит и най-страшния факт, че всичко зависи от теб самия. Може би, това беше най-лошото което ми се случи през този период. Друг основен минус е, че хората са забравили да общуват, всеки е много по-предпазлив. Преди да се случи всичко това, хората бяха много по-контактни според мен. Това е нещото което ми липсва. 
Загуби в професионален и личен план - не! Само спечелих!
Прекратих токсична връзка, която имах 10 години и може би ако не беше  Covid още щяхме да си губим времето, а няма смисъл. Разликата във възрастта е също друг проблем. Следователно след този период и решението ми да продължа да живея и да не се отказвам ми донесоха повече позитиви.
А тези които мислят, че нещо са изгубили. Не е така! Това време ви показва кой е истински, кой наистина ви обича и държи на Вас. По-добре с малко, но истински хора отколкото излишни отношения или приятелство само за кафе, разходки, но да не можете да разчитате на тези хора. Така , че всяко зло за добро! 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...