Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 25
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Толкова го мисли тоя текст, но пак нещо не е станал като хората. Дано обаче успее да се наложи песента.

Да, "Kilo dole, kilo gore" е.

Песента кавър на "Kilo dole kilo gore" на Миле Китич ли е?

Да. Май се връщаме към годините на сръбските кавъри 2004-2006.

Валя е много красива и готина! Харесва ми видеото.

Песента не е мой тип за съжаление, разбрах на коя песен е кавър, но наистина текста и според мен не се е получил кой знае колко добре. Все пак успех, но мисля, че трябваше да пусне нещо по-комерсиално към този момент. С "Чуждо тяло", "Нейните неща" и "Все си ти" й се получи повече от добре.

Между другото ме кефи. Илиян Найденов също участва в клипа, а не ми е казал. :D

Година и половина да нямаш песен и накрая да пуснеш това. :mf_surrender: Песента не ми харесва. От видеото мога да изброя по 5 клипа снимани на всяка една локация. Валя ако ще пуска такива проекти, по-добре да не пуска нищо.
Кило горе, кило доле е много голям хит тука и си се върти по дискотеките, не ми се струва оферта да я записваш, че и клип да й правиш, при все, че не е пускала песен от 2 години.

Песента нещо не ме зариби, но ми хареса, че сценарият в клипа е по-разчупен и различен. Това нашите чалгарки не бяха го снимали... аз като видях Валя като нахълта вътре и викам баси скуката, обаче, се изненадах приятно от финала. :1000 (19):

Валя е брутална.Как успява да изглежда така толкова години не знам.На песни обаче не случва :( Все се надявам да удари някой голям хит ,но ...

Звучи страшно ретро, но от скучните ретро песни.

Красива Валя и нищо повече!

2016 все повече заприличва на 1996 - Слави пак готви реформа, Стоичков е актуален, Луна извади хит, а Валя пак пуска сръбски кавър :D :D

Не харесвам нито сръбската, нито тази песен, очаквах много от Валя, защото ми е много симпатична по принцип. Поне изглежда супер в клипа. :D

Тая паа Валя.. къде е Миле къде е тя.. не ми харесва.. оригинала къде къде класи над тая :D

Като видя кадри в "мазето на Пайнера" и чуя от тоя тип текстове, ме нерви, иначе другото ми харесва, краят на клипа не ми приличаше много на край.

Повръща ми се от сръбска музика, бих я забранил със закон!!! Обаче версията на Валя, на иначе така гнусната песен на Миле, е страхотна! Добро изпълнение, меланхолично представен ъндъграунд! Валя е в страхотна форма, много секси миньонче! Винаги е била класи над Мара Общата гад!!! Доволен съм, браво!!!

И на мен ми харесва. Не съм слушала оригинала и Валя е много готина.

Смехотворно е, когато правят тъпи кавъри на мегахитове, каквато е песента на Миле в момента. Няма никакъв шанс да се завърти пред оригинала, ама никакъв. При това текстът е тъп и наблъскан. Жалко за Валя, защото е много готина иначе.

Само дето и на Миле версията е кавър, а оригиналът е на Флорин Салам "A iesit soarele din nori", която има над 30 милиона гледания, рекорд за манеле.

Типично манеле е песента, кефи ме много, така че ми харесва и българската версия, но най-малко от трите, все пак Валя е далече от Миле, а пък и тези добавени вокали...epic fail :1000 (10):

На мен много ми харесва песента :Vishenka_05: С гледанията се движи страхотно - само за ден има над 60 000 гледания, предвид че Валя не беше издавала песен от година и половина, е повече от добре.
Звучи страшно ретро, но от скучните ретро песни.

Красива Валя и нищо повече!

От ретро типа Нелина Бял мерцедес или Цветелина Няма 6-5. От тоя род ми прозвуча при първото слушане

Песента и видеото не ми харесват, но Валя е много хубава а последните и песни са популярни така че има хляб в нея. :1000 (30):
И на мен ми харесва. Не съм слушала оригинала и Валя е много готина.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...