Jump to content



Като две капки вода 4


Препоръчани коментари

Това предаване не бе по силите за Преслава, тя вече 12 години не може да се похвали нито с хореографии на световно ниво, нито пък с някаква креативност в клиповете си. Въпреки това е харесвана заради много други свои качества. Но за да се впуснеш в такова предаване трябва да ти се отдават с лекота превъплъщенията, а тя от първото предаване тепърва започна с обучаването си в това.

За някои може да е била най-слабият участник, но на мен ми харесваше. Няколко образа несъмнено ги направи почти перфектно - Тина Търнър, Аксел Роуз и Валя Балканска, но на мен ми хареса и като Лили Иванова и Фреди Меркюри.

Въпреки че сме свикнали Преслава винаги да печели / 7 пъти Певица на годината :1000 (29): /, смятам, че в този случай некласирането на финала може да бъде само и единствено в неин плюс, ще си спести доста хейт от зрителите.

 

Моят фаворит за финала е Калин Врачански. Приятно ме изненада колко добре пее и танцува. Бих се зарадвал, ако победи и Орлин. В никакъв случай не искам да печели Геро или Поли. Геро, защото през цялото време той правеше пародия на образите, които му се падаха / с изключение на Тодор Колев/ и журито и публиката го подкрепяше. За други участници това пък беше основна критика - че не било имитация, а пародия. Изобщо...двойни стандарти. Не искам да печели и Поли, защото е страшно бутана от продуцента. Първо, че за мен лично не влагаше особено старание в образите, падаха и се лесни имитации, а и накрая решиха да ѝ направят и холограма и предварително записано пеене. Интересно защо като на Орлин му се падна да се прави на Криско и Мария Илиева не му направиха една холограма, а го пуснаха на запис? Или как в предни сезони Рафи, Къци Вапцаров играеха едновременно двама изпълнителя?

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 780
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Коментар от страницата на Капките:

 

Преслава както обикновено е гримирана като себе си... Хора Чесно ви казвам , досега я харесвах много , но след този формат нещо много надолу ми слезе в класацията . Не че мисля че моето мнение е много важно ... ама все пак тя на почти всяко представяне крещеше като себе си все едно е в дискотека и е на участие , второ че почти винаги е гримирана като себе си , явно се притеснява да е грозна ли незнам ... Просто много слабо представяне !!!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Доста добре се представиха всички тази вечер. Преслава пак не я бяха направили визуално, но откъм държание и пеене горе-долу се справи, нищо че гласа й почти не се чуваше, когато и тримата пееха заедно... :1000 (29): Поне най-накрая се приключи мъчението й... :roll1:

Нямам идея кой може да спечели, и четиримата са много добри. Аз лично може би съм за Калин или Поли.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Честито на Калин! Напълно заслужена победа. И двамата с Поли бяха много добри през сезона.

Като цяло силен сезон, но предишния сякаш беше по-добър. :) Както и да е, хубав финал.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...