Nicolas Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не знам коя е тази Дарина, но имитацията ѝ не е добра, на визия прилича по-скоро на Камелия от "Няма шега", нито като пеене, нито като движения, нито като излъчване ми напомни за Ариана Гранде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Фънки даде 9 точки на Преслава. Не може да бъде! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 9 точки за Преслава от Фънки! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Мисля че Преси ще спечели тази вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Хилда даде 10 точки на Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Фънки даде 9 точки на Преслава. Не може да бъде! 10 точки от Хилда. Краят на света идва. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 ПРЕСИ - №1, както винаги Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 ПРЕСИ - №1, както винаги Хилда като й даде 10 точки как се изкефи все едно пак й дават Певица на годината Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Дони даде 9 точки на Преслава. Кралицата мачка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Ами когато си е заслужено- заслужено е... Знаех го още когато й се падна Тина Търнър- честита победа за вечерта на Преслава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Прес води! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Чудех се къде беше онова предаване, в което се превивах от смях... 2 седмици ми липсваше, но тази седмица се завърна! Най-накрая! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Хилда като й даде 10 точки как се изкефи все едно пак й дават Певица на годината Чак се обърна към публиката и помаха Много ме кефи като почне да се вживява и да преиграва Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Айде, време е за "Чуплива и влюбена" Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Айде, време е за "Чуплива и влюбена" Може на 25-ти да я пусне - тогава рожден ден имат майка ѝ и Вики Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Чудя се дали Поли и Орлин не се справиха по-добре, май да, при всички положения и от Преслава съм много доволен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Бела прилича малко на Бионсе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Честито на кралицата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Честито на Преслава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Като казаха 10 точки Преслава не разбрала почва да пита: Какво? Колко имам аз? Богиня! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Уникално как стана 2-ра във временното до момента, а беше 5 или 6-та преди тази вечер Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Като казаха 10 точки Преслава не разбрала почва да пита: Какво? Колко имам аз? Богиня! Лисица Знаем я тя, че е разбрала веднага Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 При Прея мина Seal и след него... пак Seal. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Калин ще бъде Hugh Laurie Прея ще бъде Seal Джулия ще бъде Beyonce Дуетът ще бъдат Freddie Mercury Геро ще бъде Spice Girls Орлин ще бъде Helena Paparizou Поли ще бъде Рафи И КРАЛИЦАТА - Лили Иванова Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 АЙДЕ ПРЕСИИИИИИИ Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари