Jump to content

Препоръчани коментари

Лелелеле, Соня никога не е била по-красива в клип! Бруталнааа!

Песента е много хубава. Абе, браво! :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Да не би Анелия да е качвала клипа, че още не е разбала, че вече сме 2016 :1000 (29):

Иначе готина песен, напомня ми на Видимо изневерил. Взеха да разнообразят стила от както Оцко не бълва по 100 песни на месец.

Е, браво, много яка песен. Точно това очаквах от Соня и ми се оправдаха очакванията. Клипа не е лош.

Страшно як клип и Соня е много красива! Хареса ми. Песента сигурно е на Ганев? Много, много ми хареса! :1000 (6):

Най-силния проект на Соня Немска от ''Правена съм за ръцете ти''!!!

Дано се оцени.

Успех!

Доста първобитно представена тема за насилието ... То или ще е*ат лампи, или ще има бой и чекнеж.

И тия камъни ... really?

Стила на Даниел взе да се усеща. Готина приятна песен, в пъти по-слаба от Видимо Изневерил, която бавно се налага. За тази на Соня няма никакъв шанс, особено след вчерашния мега хит от Галин и Деси Слава. Трябваше да задържи клипа до 4,5 февруари.

Щеше да е яко да звучаха вокалите от Твоите думи - за камъните.

Иначе, клипът е добре. Соня прилича на човек. Песента ми прилича на 100 други. Иначе , текстът не е зле. Обаче, лириката се губи в баналната музика.

Много приятна песен. Най-добрата й след "Правена съм за ръцете ти". Дано има успех!

Звучи ретро и затова се е получило яко. Най-добрият проект на Соня през последните 7-8 години :D

Красива Соня и хубава песен, малко с текста е могло да се постараят повече. На тази тема можеше да вкарат по-сериозни фрази, но и така ми харесва. Дано й се получи. Напоследък много си въртя "Стъклото".

Харесва ми песента, но текста можеше да го направи брутален, жалко че не се е постарала много.

Харесва ми песента, но текста можеше да го направи брутален, жалко че не се е постарала много.

Тя тази текстописка пише големи бози, този на Соня пак е сравнително добър.

Браво , Сончето показва как без да клякаш САМО на Оцко , можеш да вадиш и хубави и разноообразни песни . С текстове - нормални и съдържателни , а не възпяваща курволъка . Завря ги в кучи гъз такива , като Татян .

Много добра песен !

Браво , Сончето показва как без да клякаш САМО на Оцко , можеш да вадиш и хубави и разноообразни песни . С текстове - нормални и съдържателни , а не възпяваща курволъка . Завря ги в кучи гъз такива , като Татян .

Много добра песен !

Точно! За разлика от Яници, Татяни и тем подобни се цели в по - сериозни текстове и като цяло по - качествени проекти!

Мен тази песен ми идва малко от миналото, годините на Преса като вадеше подобни еднотипни бози. Соня обаче има готина визия, симпатяга е тука. Като цяло не мисля, че ще се забележи проекта и ...

• 2 weeks later...

Откакто е излязла песента, не съм я спирал. Текст, музика, изпяване - всичко е изпипано. Клипът е много интересен, приятен и със силно послание, също както и песента. За мен това е най-добрата песен за последните няколко месеца.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...