goplay89 Публикувано на Януари 26 Report Share Публикувано на Януари 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Нещо не ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Бива. Но очаквах много повече, не ми допадна много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Супер хит! Няма какво друго да се каже като се съберат двама хитови изпълнителя! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Не е лоша, но не ми и действа много силно. Текстът ми е малко разпилян от първо слушане и не ми е много запеваема. Малко повече очаквах, за да съм честен. /заради Галин естествено/ Видеото е средна работа, постарали са се да снимат повечко сцени и от там ми е малко претрупан. Но пък аз харесвам такива цветни видеа. Галин става все по-зле с неговите кифленски мутри и отрязани движения. Общо взето май щеше да е по-добре да е самостоятелно парче на Галин или най-много feat. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Става г/д , Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Харесва ми, но може би очаквах повече. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Клипът е сниман в НХГ - на същото място, където и "Пиши го неуспешно" Песента ми хареса от първо слушане, но с това Галине в началото - сигурно са искали да повторят "С мене да вървиш". Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Харесва ми! Зарибявка е! Клипчето е добро,музиката и текста също биват .. добра работа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Припева толкова много ми напомня на някоя друга песен, мисля, че ретро, но не мога да се сетя коя е... Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Незапеваемо и блудкаво. Припевът ми е "кожена пола, тъмни очила, с черни жартиери ще те оплета"... общо взето безсмислен проект... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Супер якатааааа! Хит! :1000 (6): Деси има ебаси жестокия глас. Пръска! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Хареса ми, изпяли са я идеално. Прилича ми на много песни, може би стари на Галин. И частта "Галине, Галине" е вече чувана, отделно е едно към едно с мъжкия вокал в "Чалга пеперудки". Клипът е хубав, той пък ми заприлича на "Един на брой". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Добра е! Колкото и да ми е противна Деса.. тя прави песента. Клипа става. Ще бъде голям хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Интересът е безумен! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Джена, Деси Слава ... до кога някой ще му прави песните ?? Евала на Деса ... Добра песен, добра Деса .. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Тъпа и безлична песен, предзнаначена за умствено недоразвити чалгари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Супер хит! Няма какво друго да се каже като се съберат двама хитови изпълнителя! +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Тъпо парче Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Десислава е изпяла по брутален начин песента, заради нея ще въртя. Според мен ще стане хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Десислава е способна да изпее телефонния указател и тва да стане хит... Зарибявка е песента - ще гърми много... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Много съм доволен! Песента е зарибявка, а клипът- на високо ниво. Чакането си заслужаваше, Десислава и Галин са страхотни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Тъпичка ми е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 От първо слушане ми е скучна и до болка позната. Със сигурност ще е хит, а се надявам и на мен да ми хареса повече след време. Фейсбук гръмна вече със споделяния! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.