Jump to content

Online: Преслава - На тебе не отказвам

Препоръчани коментари

Кадрите, където за фон има облаци, не ви ли приличат на фотосесията за албума "Как ти стои"? :1000 (29):

Да, визията е много подобна, но като цяло тези кадри според мен са излишни и не се вписват. Точно както в "Да бях от гадните".

А песента ми беше на репийт до сега. Спрях я, че да не ми омръзне. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

• Отговори 137
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

От всичко не ме изкефи само текста, много е банален, но и без рими и неритмичен, малко осира пейзажа. Но иначе съм доволен, ето ей такова звучене наистина кефи!

Сподели в други сайтове

Бай дъ уей, не знам на кое викате модерно, след като този бийт е нещо смесено между една 5 годишна песен на Глория и "Не го прави" на Десислава.

Просто този е по-бавен.

Значи каква е равносметката - бийтът е подобен на еди кои си, музика няма, текста сме го слушали, а най-отличаващото се в една песен - рефренът, си е чисто краден от гръцката песен. Айде стига една и съща манджа.

Мисля, че последните дни слава на Преслава са ви дошли баш ПРЕ.

Сподели в други сайтове

Припевът ми напомня на "Научи ме в живота да се боря". Като цяло май тази мелодия е доста common - вече 4 песни изреждаме с подобна.

Сподели в други сайтове

Бай дъ уей, не знам на кое викате модерно, след като този бийт е нещо смесено между една 5 годишна песен на Глория и "Не го прави" на Десислава.

Просто този е по-бавен.

"Не го прави" е на Драганински, нормално.

Още преди 5 години Преслава имаше подобна песен, но никой не я отрази тогава - говоря за "Ако ще да боли".

Иначе точно от тая боза на Глория ще чопват, не ви слуша главата нещо.

Сподели в други сайтове

Много модерно парче, много гъзарско, слабите места са аранжиментът след припевите, можеше да е по-як, и текстът на места, не ми идва достатъчно запомнящ се, припевът е добре с изключение на последните две неща, не се римуват и това не ме кефи. Но като цяло много дискотечна, надъхваща някак и клипът е як.

Сподели в други сайтове

"Не го прави" е на Драганински, нормално.

Още преди 5 години Преслава имаше подобна песен, но никой не я отрази тогава - говоря за "Ако ще да боли".

Иначе точно от тая боза на Глория ще чопват, не ви слуша главата нещо.

Със сигурност не е по-голяма боза от "Ако ще да боли", която много харесвам

Щом са чопнали от гърците, що да не чопнат и от Глория, не толкова известна песен, никой няма да забележи. Факт е, че си приличат в бийта.

Сподели в други сайтове

На мен пък на никоя песен не ми прилича. Много зарибява, страхотна песен, много ударна и модерна като звучене, слушат ми се такива, браво! Това ще е първата поп-фолк песен от "В твоите очи" насам която ще си сваля в телефона.

Клипа наистина си го бива, Преслава изглежда безупречно.

Сподели в други сайтове

Много ме кефи музиката, браво на Драганински. И на мен текста ми идва малко слаб, не че е лош, но нещо му липсва. Видеото като за Преслава е супер, много добри визии има.

Сподели в други сайтове

Брутална, не мога да я спря, бийта е за световен хит.

Не взимай цветя, влюбените правят така, с теб сме на друга вълна...Нещо купи за болка! :happyppl:

Сподели в други сайтове

От всичко не ме изкефи само текста, много е банален, но и без рими и неритмичен, малко осира пейзажа. Но иначе съм доволен, ето ей такова звучене наистина кефи!

+1

Музиката е жестока, много обичам такова звучене. Текста е тъпичък.

И какво нещо е грима, аксесоарите и правилните дрехи ... скумрията от "ВИП"-а изглежда супер секси в този клип.

Сподели в други сайтове

Не съм фен на Преслаба и n на брой форумци могат да потвърдят това, но не мога да кажа на черното-бяло. Песента е брутално яко .. модерна и нахъсваща, което ми харесва. Това 100% хит! Колкото до нея - никога не е изглеждала по-добре, АДСКИ СЕКСИ, АДСКИ! Браво за проекта!

П.С. и грам не ме е*е от къде, какво е крала. И Андреа краде на порация ама ...

Сподели в други сайтове

100 000 за точно 12 часа :)

Да 1000%20(29).gif1000%20(33).gif Мислех, че няма да ги направи, но успя. Явно много се харесва песента, а и скандала с Богданов много я бута. Но песента е трепач, цял ден я слушам! :heart:

Сподели в други сайтове

Пръсна, пръсна, то се вижда какви гледания чукна за 12 часа. :Vishenka_05:

Евала на Преслава, че отново заложи на Драганинеца. Защо така малко песни прави това момче в днешно време.

Големите разбирачи тук нека не търсят под вола - теле, а да си слушат Оцко и циганските вокали, ако това е попфолка, който ще се толерира!

Затова попфолка върви надолу - заради мнозинството фенове, които се превърнаха в претенциозни, разбиращи и изискващи невъзможното принцески, а певиците от поколението на Преслава и след това, сглупиха да ви слушат акъла и да следят форуми, коментари и т.н.

Прощавам й Аматьорката (която в последно време доста слушам), защото този проект е наистина Т-О-П.

Брилятно сглобена песен - какъв отсвир искате "за да се избухне" - избухва се на припевите, а не на отсвирите. Или покрай циганизацията на Оцко вече не знаем кое е ядрото в една песен? Драганински е дал шанс за силен припев, хубав аранжимент, който великите DJ лесно да смесват, куплетите са изпяти много тежко, леко естрадно - харесва ми този контраст.

Видеото - на облаците е невероятна, по-добре не знам дали е изглеждала. Черно-белите кадри не са ми любими от към визията й, но самите цветове омекотяват лицето и чертите й и изглежда доста добре. Пича е готин. Можеше още да се постарае Скерлев и да избегне тези маси, старинни телефони - неща, които е показвал и в други видеа, но все пак - силно видео!

Текста е типичен за творчеството на Преслава - не засяга жизнено важна за мен тема, но това й се пее - нека пее. Куплетите са интересно написани. Припева е имал за цел да е лесно запомнящ се.

Отличен 6 на нашата ВИП-аджийка!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...