Jump to content

Препоръчани коментари

Не е лоша, по принцип повече го харесвам от Фики, но трябва да призная, че втория изкара хита този път. :)

• Отговори 117
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Страшна е! Броенето радва най-много. :3fdb8960598fa63e: И клипа е добре измислен.

Има си хас Баш-а да е замесен и да няма символи, демони и дяволи. Продажно лайно, нямам думи. А през цялото време се чудих кантото на куплета от къде ми е познато, то било от рекламата на джъмбо :mf_surrender: просто..... Кво да кажа!?

Само на мен ли ми прилича на "Точно никога" особено след припева?

Ако я беше изпял по-прилично щеше да ми харесва повече.Клипа не го разбирам.

Включването на Яница е трагично, можеше сам да си направи броенето!

И на мен супер много ми приличаше на други две песни. Явно не само аз съм го забелязъл.

Жалинееее и ти ли ?

Като цяло Жалин пусна песен на нивото на последната. Поне е с разнообразно звучене.

Сменям ти адреса според мен е класи над тази. Тази ми е някаква мудна и супер, ама супер еднотипна. Никаква кулминация, само един арендби ритъм и аутотюн рап.

Да можеше и да пее..Явно само на мене ми прави впечатление колко е бездарен Галин..А и се чудя дали ще видим един клип без да е полугол..И той, като другата мъжка кифла могат да впечатлят само с тяло, а не с талант.. :mf_surrender:

•92 012 показвания

•преди 14 часа

Фики направи толкова за денонощие.

Да можеше и да пее..Явно само на мене ми прави впечатление колко е бездарен Галин..А и се чудя дали ще видим един клип без да е полугол..И той, като другата мъжка кифла могат да впечатлят само с тяло, а не с талант.. :mf_surrender:

Стига ся, в сравнение с Фики, изглежда много прилично.. защо за жените, които ВИНАГИ са по цици, може, а за мъжете не?

•92 012 показвания

•преди 14 часа

Ти виж харесванията... Фики никога няма да ги стигне :whistling:

Вече са 114 000. То и при адреса беше така в началото, ще видим как ще се развие песента.

Много мелодично залитащо към попа парче, точно като за лятото! Аз съм доволен от песента!

Клипът има интересни идеи и явно и концепция, но самата реализация ми се струва много постна... Някакъв муден ми е, чак безмислен е ...

Не знам какво ви харесва, но "пеенето" на Галин, или по-скоро преправянето на гласа му на моменти, ми е адски дразнещо. А ми е толкова приятен гласът му по принцип.. Ядосвам се, че не си използва силните страни. И не прави лирични песни.

Не знам какво ви харесва, но "пеенето" на Галин, или по-скоро преправянето на гласа му на моменти, ми е адски дразнещо. А ми е толкова приятен гласът му по принцип.. Ядосвам се, че не си използва силните страни. И не прави лирични песни.

Точно се доказва вече колко пъти в подред, че силата му е точно в r'n'b звучене и пеене!

Доста зле. Последните му две-три песни са под всякаква критика.

Зле е, но със сиг. е по-добра от предната му. Има голяма прилика с "Точно никога", а в началото мислех, че започва песен на Илиян.

Има си хас Баш-а да е замесен и да няма символи, демони и дяволи. Продажно лайно, нямам думи.

А много наскоро точно Галин се възмущаваше от рогата и текстовете при Мадона. :1000 (27): Не вярвам да не се е поинтересувал какво пише на клипа му, все пак можеше да пише и "педераст"?!

Песента е хубава, но очаквах нещо повече може би.. частта с броенето най-много ме радва.

И къде е гол в "Сменям ти адреса" и "С мене да вървиш"? Дори не му знаеш клиповете, ама иначе знаеш, че в "всеки" клип е гол... :mf_surrender:

Най-добрият проект на Галин.
Радваммм се, че си доволен.. нали много я очакваше! ;ддд Може да избухнеш сега с нещо за тая песен, което най обичам!

Дали ще има 150 хилки за 24ч?

•92 012 показвания

•преди 14 часа

Ама на Фики му изтече песента два дни преди видео премиерата, така че...

Ама на Фики му изтече песента два дни преди видео премиерата, така че...
Не са два, мисля че в петък песента изтече и в събота пуснаха клипа.

Нищо не ми харесва. Песен, клип, изпълнение... Потрес. :roll1:

Какво пише в края на клипа? Показва се много бързо някъв надпис...

Нищо не ми харесва. Песен, клип, изпълнение... Потрес. :roll1:

Какво пише в края на клипа? Показва се много бързо някъв надпис...

Chapter:VI

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...