Shh... It's a secret Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Не е лоша, по принцип повече го харесвам от Фики, но трябва да призная, че втория изкара хита този път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pumpkin Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Страшна е! Броенето радва най-много. И клипа е добре измислен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Има си хас Баш-а да е замесен и да няма символи, демони и дяволи. Продажно лайно, нямам думи. А през цялото време се чудих кантото на куплета от къде ми е познато, то било от рекламата на джъмбо просто..... Кво да кажа!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Само на мен ли ми прилича на "Точно никога" особено след припева? Ако я беше изпял по-прилично щеше да ми харесва повече.Клипа не го разбирам. Включването на Яница е трагично, можеше сам да си направи броенето! И на мен супер много ми приличаше на други две песни. Явно не само аз съм го забелязъл. Жалинееее и ти ли ? Като цяло Жалин пусна песен на нивото на последната. Поне е с разнообразно звучене. Сменям ти адреса според мен е класи над тази. Тази ми е някаква мудна и супер, ама супер еднотипна. Никаква кулминация, само един арендби ритъм и аутотюн рап. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Да можеше и да пее..Явно само на мене ми прави впечатление колко е бездарен Галин..А и се чудя дали ще видим един клип без да е полугол..И той, като другата мъжка кифла могат да впечатлят само с тяло, а не с талант.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Готина е, ама хитът е при Фики! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 •92 012 показвания •преди 14 часа Фики направи толкова за денонощие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Да можеше и да пее..Явно само на мене ми прави впечатление колко е бездарен Галин..А и се чудя дали ще видим един клип без да е полугол..И той, като другата мъжка кифла могат да впечатлят само с тяло, а не с талант.. Стига ся, в сравнение с Фики, изглежда много прилично.. защо за жените, които ВИНАГИ са по цици, може, а за мъжете не? •92 012 показвания •преди 14 часа Фики направи толкова за денонощие. Ти виж харесванията... Фики никога няма да ги стигне Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Вече са 114 000. То и при адреса беше така в началото, ще видим как ще се развие песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Много мелодично залитащо към попа парче, точно като за лятото! Аз съм доволен от песента! Клипът има интересни идеи и явно и концепция, но самата реализация ми се струва много постна... Някакъв муден ми е, чак безмислен е ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Не знам какво ви харесва, но "пеенето" на Галин, или по-скоро преправянето на гласа му на моменти, ми е адски дразнещо. А ми е толкова приятен гласът му по принцип.. Ядосвам се, че не си използва силните страни. И не прави лирични песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Не знам какво ви харесва, но "пеенето" на Галин, или по-скоро преправянето на гласа му на моменти, ми е адски дразнещо. А ми е толкова приятен гласът му по принцип.. Ядосвам се, че не си използва силните страни. И не прави лирични песни. Точно се доказва вече колко пъти в подред, че силата му е точно в r'n'b звучене и пеене! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Доста зле. Последните му две-три песни са под всякаква критика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Зле е, но със сиг. е по-добра от предната му. Има голяма прилика с "Точно никога", а в началото мислех, че започва песен на Илиян. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 не ме кефи...какво става ,няма хитове тая година! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Има си хас Баш-а да е замесен и да няма символи, демони и дяволи. Продажно лайно, нямам думи. А много наскоро точно Галин се възмущаваше от рогата и текстовете при Мадона. :1000 (27): Не вярвам да не се е поинтересувал какво пише на клипа му, все пак можеше да пише и "педераст"?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Песента е хубава, но очаквах нещо повече може би.. частта с броенето най-много ме радва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Да можеше и да пее..Явно само на мене ми прави впечатление колко е бездарен Галин..А и се чудя дали ще видим един клип без да е полугол..И той, като другата мъжка кифла могат да впечатлят само с тяло, а не с талант.. И къде е гол в "Сменям ти адреса" и "С мене да вървиш"? Дори не му знаеш клиповете, ама иначе знаеш, че в "всеки" клип е гол... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Хахаха, Галин смаза брутално Фики този път, бравоооо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Най-добрият проект на Галин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Най-добрият проект на Галин.Радваммм се, че си доволен.. нали много я очакваше! ;ддд Може да избухнеш сега с нещо за тая песен, което най обичам! Дали ще има 150 хилки за 24ч? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 •92 012 показвания •преди 14 часа Фики направи толкова за денонощие. Ама на Фики му изтече песента два дни преди видео премиерата, така че... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Ама на Фики му изтече песента два дни преди видео премиерата, така че...Не са два, мисля че в петък песента изтече и в събота пуснаха клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Нищо не ми харесва. Песен, клип, изпълнение... Потрес. Какво пише в края на клипа? Показва се много бързо някъв надпис... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Нищо не ми харесва. Песен, клип, изпълнение... Потрес. Какво пише в края на клипа? Показва се много бързо някъв надпис... Chapter:VI Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.