pechenko Публикувано на Март 19 Report Share Публикувано на Март 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Бахти обложката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Бахти обложката Кърти хахаххаха Страхотна песен, много добре се е получила, много си подхождат гласовете им. Клипът също се е получил добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Бахти обложката + 100000 Ужасна е, това е пълна гавра с Преслава и Ваня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Ааааа, не е лоша, ама очаквах нещо по-динамично... Дано се популяризира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Определено на Преслава не и отива да се курви. Кадрите с черното са излишни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Ааааа, не е лоша, ама очаквах нещо по-динамично... Дано се популяризира. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 За по-малко от 10 минути има над 100 лайка.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Дали ще я изтрият и качат наново? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Дали ще я изтрият и качат наново? Защо да я търкат? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Дали ще я изтрият и качат наново? Пепел ти на езика...за 10 минути 174 лайка...тея двечките май избиха рибата. Кучки! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Хареса ми, но очаквах повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Как ми се слушаше нещо точно такова, музикантско .. Браво, бе! Очаквах, че ще си паснат много двете като гласове, а й песента е 6 точки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Пак песен, която можеше да си се изпее самостоятелно. Иначе не е лоша, определено е попадение, от малката част която чухме ми се стори поредния бълвоч, но така ми хареса. Жалко, че текста е женски и пак героинята е подметка, чалгарска работа... Клипчето не е кой знае какво, нищо интересно. Мелодията е 6 точки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Какво й има на обложката?! За клипа и песента не знам какво да коментирам, нищо интересно. Ама абсолютно нищо. Уж 2 глави мислели по - добре от 1, но тук никой не е мислил явно. Може ли да са толкова скучни? Дори нямам желание да си го пусна втори път. Очакваше се да е пято и препято, но чак пък толкова ... Прилича на 500 други песни. И защо трябваше да ги правят като близначки? :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Боза.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Хубава песен, много си подхождат гласовете им. Често казано, очаквах повече.. на Ваня "Неблагодарник" ми харесва много повече. Клипът е бая слаб.. тази зала е ужасна, а кадрите на двете в леглото са.. неадекватни. Shakira и Rihanna, ама друг път. Нооо, важна е песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Такива песни й отиват на Преслава, умерени. Много ми харесваше Пиши го неуспешно поради същата причина. Трябваше да я изпее само Преслава, така или иначе всички ще я гледат и слушат само заради нея. Иначе текстът си е комерсиален, в това отношение отдавна спрях да имам очаквания от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Очаквах повече, но напоследък всяка песен ме зарибява брутално впоследствие. Така че ще се изкажа след 2-3 дни. Много са хубави и двете иначе във видеото. Все пак текстът си е банален, това ме дразни, а заглавието навеждаше за друго... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJZiki Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Как ми се слушаше нещо точно такова, музикантско .. Браво, бе! Очаквах, че ще си паснат много двете като гласове, а й песента е 6 точки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Песента е много хубава, не си кривете душите. Текст, клип - критики заслужават, ама музиката и изпяването са супер, пир за ухото, а за хетеротата и за окото, мадамите изглеждат супер, освен Преслава с червената рокля, прилича на кокал с остатъци месо по него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexa1 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Ааааа, не е лоша, ама очаквах нещо по-динамично... Дано се популяризира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Да, музиката определеное страхотна, точно това си е стила на Преслава и е хубаво, че напомни, защото последните неща си бяха встрани от нея. Ваня добре стои до нея, но някак този текст. Само ако имаше нещо като бруталните фрази в "Ако утре ме губиш", но тук на припева са събрани не един или два банализма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Не ми хареса, слаба е песента. Целувай като Бог, чукай като звяр... изтъркана тема. Не знам защо гласовете са толкова слаби, на места от музиката не може да се разбере текста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Господи, какъв е този интерес ? Смазват! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.