Mr. Greshen Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Хайде да престанете да виждате това или онова, след поста ми с последната пресявка на 55-та страница? Само не искам да ми казваш кво да правя и кво да не правя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Оф айде давам ви ги и се кротнете малко!!!!!!! Прогрес - Галин Клубна сцена - Галин Дебют - Фики Зад граница - Роксана Балада - Цв. Янева Албум - Анелия Клип - Емилия Песен - Преслава Певица - Джена Певец - Константин Идол - Галена Специална награда за цялостно творчество - Теди Александрова Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Инфото от Кама не е актуално. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Как може да имаш РД на една дата с тъща ми? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Инфото от Кама не е актуално. ДАйте нещо по-ново. Ако така ги раздадат ще е пълна скука. ХАХАХАХ Фокса не е много активен в коментарите тази година... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 И Джена си е писала музиката и текста,и Гло,те защо нямат такива награди? Джена не е била постоянна, а и са я оценявали в други категории. Когато Гло си пишеше музиката, наградите бяха по-обективни и е получавала, каквото е заслужавала. То и Андреа се учи да си монтира клиповете сама, ама не е взела награда за режисьор. Циганката просто я бутат навсякъде. Ако я бутаха, щеше вече да е взела Прогрес, Дискотечен хит, Дует. Деси Слава и Борис Дали разбирам защо ще са с нови песни, това е първа песен за Деси, Борис и той отдавна няма нещо актуално, което да представи, тоя Йоргус ... все тая. Сигурно още някой ще представя нова песен, Александрова можеше да си изпее "К`во става тука". Днес сигурно ще излезе клипът на Борис, щом утре я представя. Теди наистина можеше пак да си изпее Кво става тука. Предния път беше съвсем нова песен, щеше да е яко да сравним двата приема. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Оф айде давам ви ги и се кротнете малко!!!!!!! Прогрес - Галин Клубна сцена - Галин Дебют - Фики Балада - Цв. Янева Албум - Анелия Клип - Емилия Песен - Преслава Певица - Джена Певец - Константин Идол - Галена Специална награда за цялостно творчество - Теди Александрова Концертна сцена - също Анелия Всичко е така, но Клип си е за Галена, не за Емилия. За Ема не знам кое остава - Дует / Артистично. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 А, дуета си е за Емилия, ей! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Оф айде давам ви ги и се кротнете малко!!!!!!!А също и Балада не е за Цура, а за Преслава ... имаш малко грешки в инфото, ако го сравним с моето .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Как може да имаш РД на една дата с тъща ми? ХАхах ти затова ли не можеш да ме траеш :1000 (29): :1000 (29): Ето каква била причината Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Това с Константин ще ме разбие, ако стане наистина. Тоя льольо съвсем се излага вече, не е интересен на никого. Клип да не е Галена ми звучи повече от невероятно също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Оф айде давам ви ги и се кротнете малко!!!!!!! Прогрес - Галин Клубна сцена - Галин Дебют - Фики Зад граница - Роксана Балада - Цв. Янева Албум - Анелия Клип - Емилия Песен - Преслава Певица - Джена Певец - Константин Идол - Галена Специална награда за цялостно творчество - Теди Александрова Яница? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Иначе Клип може да поделят между Галена и Ема, Дует - Галена и Фики, Артистично - Емилия и Ави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Константин е мъжката Преслава - вечно ненаял се! Заслужават се. Да си направят още сто дуета. Много ще сбъркат, ако го наградят. Нея също. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Константин е много лесен даже - срещу някоя награда урежда спонсорство от клуба си и готово. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ако това е вярно Преслава ще пее преди Кокаин, Алисия, Джена и Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Това с Константин ще ме разбие, ако стане наистина. Тоя льольо съвсем се излага вече, не е интересен на никого. Клип да не е Галена ми звучи повече от невероятно също. Е пък кво има 3 хита... "Студентка", "Не си ти" и "Предишната"... Получиха му се нещата. Не мога да повярвам, че ще го кажа, ама той да вземе тая награда. Фики и Галин - фют и потрес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Константин е много лесен даже - срещу някоя награда урежда спонсорство от клуба си и готово. И бЕло брАшно за целото Пайнер! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ако това е вярно Преслава ще пее преди Кокаин, Алисия, Джена и Галена и Анелия ще е преди Преслава, thanks God. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Не знам, на мен Коцето ми е доста скучен от години На фона и на Фики, и на Галин, с техните хитове, приеми и участия, бледнее. Ама като нищо да му я дадат като за последно - лебедовата му песен, а и да не се карат ония двамата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Яница? Специална награда на секс шоп за артистично пляскане Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Алисия ще пее на награди на Планета??? Направо да я взимат във фЕрмата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 ХАхах ти затова ли не можеш да ме траеш :1000 (29): :1000 (29): Ето каква била причината Не, защо си останал с впечатление, че имам нещо против теб или някой тук? Наиграхте се от миналата пролет до днес, но утре ще сте тихи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 На проби е, явно. Фокси? Клик Алисия ще пее на награди на Планета??? Направо да я взимат във фЕрмата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Не, защо си останал с впечатление, че имам нещо против теб или някой тук? Наиграхте се от миналата пролет до днес, но утре ще сте тихи. Това го казваш винаги, абсолютно винаги...Смени плочата.....утрешните награди ще да сред най-успешните, както бе и РД.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Не, защо си останал с впечатление, че имам нещо против теб или някой тук? Наиграхте се от миналата пролет до днес, но утре ще сте тихи. Показвал си лично отношение не веднъж. Сега е добре, че си се укротил. Дано не е до утре. :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари