Jump to content

Препоръчани коментари

Сега се прибирам от концерта и първите ми впечатления са, че концерта далеч не беше дизастър както очаквах.

Едно на ръка бяха циганите, които са къпани за последно в родилния дом и бяха покорили балконите.Залата беше пълна предимно с малцинства и деца.

Като изключим Татяна, Милко, Соня и Кали ..всички останали бяха приети доста добре за мое голямо учудване.Дори Кристина и Китайката бяха приети завидно.

В общи линии :

Фики и Галин са новите големи звезди.

Джена, макар и в ролята на фазан с 312 кг. пера и перушини щеше да срути залата.

Азис само с появата си направи същото.

Емилия направи страхотно представяне, време е обаче да спре да се доверява на Весела за визията си ..беше като лале от "Камбанка".А маратонките няма да ги коментирам!

Преслава най-накрая изкара песен, която да си струва слушането.

Анелия не танцува танца от "Искам те, полудявам" :notworthy:

Галена отново с прекрасно шоу, жалко ..че нямаше приема, който заслужава.

Цура Янева може да се движи .. :dontgetit: !?

А защо няма коментар за шедьовъра "Не без дъщеря ми"?

В лице беше същинска Кончита Вурст. Само брадата липсваше. Толкова брутална курвентия отдавна не е била на сцената на концерт, защото модата им мина преди години.

млъкни бе злобо .Мечтаеш си ти за жена толкова сексапилна,като Яница ама нямааа

Сега се прибирам от концерта и първите ми впечатления са, че концерта далеч не беше дизастър както очаквах.

Едно на ръка бяха циганите, които са къпани за последно в родилния дом и бяха покорили балконите.Залата беше пълна предимно с малцинства и деца.

Като изключим Татяна, Милко, Соня и Кали ..всички останали бяха приети доста добре за мое голямо учудване.Дори Кристина и Китайката бяха приети завидно.

В общи линии :

Фики и Галин са новите големи звезди.

Джена, макар и в ролята на фазан с 312 кг. пера и перушини щеше да срути залата.

Азис само с появата си направи същото.

Емилия направи страхотно представяне, време е обаче да спре да се доверява на Весела за визията си ..беше като лале от "Камбанка".А маратонките няма да ги коментирам!

Преслава най-накрая изкара песен, която да си струва слушането.

Анелия не танцува танца от "Искам те, полудявам" :notworthy:

Галена отново с прекрасно шоу, жалко ..че нямаше приема, който заслужава.

Цура Янева може да се движи .. :dontgetit: !?

Деса отново си помисли, че е Арета Франклин и сама си прецака представянето.

А за Деса нищо? Кажи им 2-3 думи, че умират на мъка, ако аз им ги кажа....

Всяко чудо за 3 дни. Нали и Соня беше най-добрата и щеше да мачка ?

Ти се приготви, че тия дни изплащат пенсиите и Кама иска да ѝ я вземеш от пощата :3fdb8960598fa63e:

Всяко чудо за 3 дни. Нали и Соня беше най-добрата и щеше да мачка ?

Важна разлика - едната щеше да мачка. А другата го направи!

млъкни бе злобо .Мечтаеш си ти за жена толкова сексапилна,като Яница ама нямааа

Много знаеш ти за кво си мечтая :3fdb8960598fa63e: 1000%20(29).gif

Нещо за Яница пряко от залата?

Има стабилен актуален хит, който се пееше доста макар и след 2 месеца да не се помни ..но и помогна да се представи страхотно.

А защо няма коментар за шедьовъра "Не без дъщеря ми"?

Пяха страхотно, изглеждаха чудесно ..но даже не ги запомних.Глория трябваше да излезе сама..

Деса се сдуха след приема на Теди Александрова.

На мен пък много ми хареса Крисия Димитрова. :dontknow: Тя на живо ли пя иначе? Песента й е брутална!

Не, ама рядко се среща да си отваря певица толкова на място устата. :whistling:
Да, Глория можеше просто да не ходи. И кофти, че не се учи от грешките си - да открива не е за нея.

Деса отново си помисли, че е Арета Франклин и сама си прецака представянето.

О, благодаря! Значи не съм глух и сляп все още.... :1000 (30):

Лека ви нощ десови. :happyppl:

Имам клип с цялостното представяне на Деси Слава, и то точно от пулта на Ленко Драганов, даже и Митко Пайнера видях :3fdb8960598fa63e:

ПО ТВОЯТА СКАЛА СИГУРНО ДВЕ СЪРЦА Е ПОСЛЕДНА ХАХА

ПАК ТИ КАЗВАМ ,ПУСНИ СИ ВИДЕОТО И ГЛЕДАЙ И СЛУШАЙ ;)

НЯКОЙ УСЕТИ ЛИ ЛИПСАТА НА КАМЕЛИЯ,....НИКОЙ!ХАХАХ

Малина, Андреа и Камелия са еднакво ненужни. Какъв срам и позор за Фокса. :feminist_en:

Важна разлика - едната щеше да мачка. А другата го направи!

Искаш да ми кажеш че копието на "Няма да съм аз" е по-голям хит от "Правена съм" ?

Искаш да ми кажеш че копието на "Няма да съм аз" е по-голям хит от "Правена съм" ?

Да.

Има стабилен актуален хит, който се пееше доста макар и след 2 месеца да не се помни ..но и помогна да се представи страхотно.

Пяха страхотно, изглеждаха чудесно ..но даже не ги запомних.Глория трябваше да излезе сама..

Кали си я приеха много добре.

Доста се пееше на нея..

Май си объркал името. :D

Песента на Преслава ще стане страшен хит. Много е споделяна. Ама естествено, защо ли да я остави един сезон да властва - нека да й направим премиера на концерт и след 2 дни да пуснем друга песен с клип. Дафък?

Ее, няма ли на тая песен да е клипът? Жестока е.

Да, Глория можеше просто да не ходи. И кофти, че не се учи от грешките си - да открива не е за нея.

Тази трябва да е следващата изгонена. Не знам защо я държат в Пайнер. Просто е излишна. Да ходи с Камелия двете на опашка за пенсията.

Деса се сдуха след приема на Теди Александрова.

Абсолютно, но тук от хейтъри на Кама човек не може да хване ръка...

Ее, няма ли на тая песен да е клипът? Жестока е.

Не, друга песен е снимала .. тая балада сега я е снимала с ТВ версия за Коледната програма.

За Деса бяха приготвили страхотно интро, подплътено с хубави думи от Галя ..и тя като излезе окипази всичко.Единственото, което изпя сносно беше "Някой ден".След това, може би от еуфория ..забрави, че е на концерт на "Планета" и се телепортира в Лас Вегас мислейки си, че е Арета Франклин.Импровизациите й бяха от типа на Джена, крайно немелодични и естествено това доведе до отказ хората да пеят.Сама се прецака!

Фоксилине, що се покри тая вечер. Друг път сипеш жлъч, този път няма какво да кажеш? :whistling:

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...