Ivanhoe Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Сега се прибирам от концерта и първите ми впечатления са, че концерта далеч не беше дизастър както очаквах. Едно на ръка бяха циганите, които са къпани за последно в родилния дом и бяха покорили балконите.Залата беше пълна предимно с малцинства и деца. Като изключим Татяна, Милко, Соня и Кали ..всички останали бяха приети доста добре за мое голямо учудване.Дори Кристина и Китайката бяха приети завидно. В общи линии : Фики и Галин са новите големи звезди. Джена, макар и в ролята на фазан с 312 кг. пера и перушини щеше да срути залата. Азис само с появата си направи същото. Емилия направи страхотно представяне, време е обаче да спре да се доверява на Весела за визията си ..беше като лале от "Камбанка".А маратонките няма да ги коментирам! Преслава най-накрая изкара песен, която да си струва слушането. Анелия не танцува танца от "Искам те, полудявам" Галена отново с прекрасно шоу, жалко ..че нямаше приема, който заслужава. Цура Янева може да се движи .. !? А защо няма коментар за шедьовъра "Не без дъщеря ми"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rum_bum Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 В лице беше същинска Кончита Вурст. Само брадата липсваше. Толкова брутална курвентия отдавна не е била на сцената на концерт, защото модата им мина преди години. млъкни бе злобо .Мечтаеш си ти за жена толкова сексапилна,като Яница ама нямааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Сега се прибирам от концерта и първите ми впечатления са, че концерта далеч не беше дизастър както очаквах. Едно на ръка бяха циганите, които са къпани за последно в родилния дом и бяха покорили балконите.Залата беше пълна предимно с малцинства и деца. Като изключим Татяна, Милко, Соня и Кали ..всички останали бяха приети доста добре за мое голямо учудване.Дори Кристина и Китайката бяха приети завидно. В общи линии : Фики и Галин са новите големи звезди. Джена, макар и в ролята на фазан с 312 кг. пера и перушини щеше да срути залата. Азис само с появата си направи същото. Емилия направи страхотно представяне, време е обаче да спре да се доверява на Весела за визията си ..беше като лале от "Камбанка".А маратонките няма да ги коментирам! Преслава най-накрая изкара песен, която да си струва слушането. Анелия не танцува танца от "Искам те, полудявам" Галена отново с прекрасно шоу, жалко ..че нямаше приема, който заслужава. Цура Янева може да се движи .. !? Деса отново си помисли, че е Арета Франклин и сама си прецака представянето. А за Деса нищо? Кажи им 2-3 думи, че умират на мъка, ако аз им ги кажа.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Всяко чудо за 3 дни. Нали и Соня беше най-добрата и щеше да мачка ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 А за Деса нищо? Кажи им 2-3 думи, че умират на мъка, ако аз им ги кажа.... Ти се приготви, че тия дни изплащат пенсиите и Кама иска да ѝ я вземеш от пощата 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Всяко чудо за 3 дни. Нали и Соня беше най-добрата и щеше да мачка ? Важна разлика - едната щеше да мачка. А другата го направи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 млъкни бе злобо .Мечтаеш си ти за жена толкова сексапилна,като Яница ама нямааа Много знаеш ти за кво си мечтая Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Нещо за Яница пряко от залата? Има стабилен актуален хит, който се пееше доста макар и след 2 месеца да не се помни ..но и помогна да се представи страхотно. А защо няма коментар за шедьовъра "Не без дъщеря ми"? Пяха страхотно, изглеждаха чудесно ..но даже не ги запомних.Глория трябваше да излезе сама.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 А за Деса нищо? Кажи им 2-3 думи, че умират на мъка, ако аз им ги кажа.... Деса се сдуха след приема на Теди Александрова. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 На мен пък много ми хареса Крисия Димитрова. Тя на живо ли пя иначе? Песента й е брутална! Не, ама рядко се среща да си отваря певица толкова на място устата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Да, Глория можеше просто да не ходи. И кофти, че не се учи от грешките си - да открива не е за нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Деса отново си помисли, че е Арета Франклин и сама си прецака представянето. О, благодаря! Значи не съм глух и сляп все още.... :1000 (30): Лека ви нощ десови. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Имам клип с цялостното представяне на Деси Слава, и то точно от пулта на Ленко Драганов, даже и Митко Пайнера видях Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ПО ТВОЯТА СКАЛА СИГУРНО ДВЕ СЪРЦА Е ПОСЛЕДНА ХАХА ПАК ТИ КАЗВАМ ,ПУСНИ СИ ВИДЕОТО И ГЛЕДАЙ И СЛУШАЙ НЯКОЙ УСЕТИ ЛИ ЛИПСАТА НА КАМЕЛИЯ,....НИКОЙ!ХАХАХ Малина, Андреа и Камелия са еднакво ненужни. Какъв срам и позор за Фокса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Важна разлика - едната щеше да мачка. А другата го направи! Искаш да ми кажеш че копието на "Няма да съм аз" е по-голям хит от "Правена съм" ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Искаш да ми кажеш че копието на "Няма да съм аз" е по-голям хит от "Правена съм" ? Да. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rum_bum Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Хит на 2014 год."Всичко чуждо получаваш",Певица на 2014 год. Яница Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Има стабилен актуален хит, който се пееше доста макар и след 2 месеца да не се помни ..но и помогна да се представи страхотно. Пяха страхотно, изглеждаха чудесно ..но даже не ги запомних.Глория трябваше да излезе сама.. Кали си я приеха много добре. Доста се пееше на нея.. Май си объркал името. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Песента на Преслава ще стане страшен хит. Много е споделяна. Ама естествено, защо ли да я остави един сезон да властва - нека да й направим премиера на концерт и след 2 дни да пуснем друга песен с клип. Дафък? Ее, няма ли на тая песен да е клипът? Жестока е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Да, Глория можеше просто да не ходи. И кофти, че не се учи от грешките си - да открива не е за нея. Тази трябва да е следващата изгонена. Не знам защо я държат в Пайнер. Просто е излишна. Да ходи с Камелия двете на опашка за пенсията. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Деса се сдуха след приема на Теди Александрова. Абсолютно, но тук от хейтъри на Кама човек не може да хване ръка... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ее, няма ли на тая песен да е клипът? Жестока е. Не, друга песен е снимала .. тая балада сега я е снимала с ТВ версия за Коледната програма. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 А за Деса нищо? Кажи им 2-3 думи, че умират на мъка, ако аз им ги кажа.... За Деса бяха приготвили страхотно интро, подплътено с хубави думи от Галя ..и тя като излезе окипази всичко.Единственото, което изпя сносно беше "Някой ден".След това, може би от еуфория ..забрави, че е на концерт на "Планета" и се телепортира в Лас Вегас мислейки си, че е Арета Франклин.Импровизациите й бяха от типа на Джена, крайно немелодични и естествено това доведе до отказ хората да пеят.Сама се прецака! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Хит на 2014 год."Всичко чуждо получаваш",Певица на 2014 год. Яница 0:59 :1000 (24): https://www.youtube.com/watch?v=bUC6TFiQwMo...VRy3i9EaZF4m0wA Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 А за Деса нищо? Кажи им 2-3 думи, че умират на мъка, ако аз им ги кажа.... Фоксилине, що се покри тая вечер. Друг път сипеш жлъч, този път няма какво да кажеш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.