Jump to content

Препоръчани коментари

"Яко ми действаш" - м. Николай Пашев

"Не исках да те нараня" - м. Николай Пашев

"Да ти викна ли такси" - м. Оцко

"Виж ме сега" - м. Николай Пашев

"Аз и ти" - м. Велислав Драганински

"Искам те, полудявам" - м. Николай Пашев

"Няма да съм друга" - м. Николай Пашев

"Предадох те" - м. Николай Пашев

"Феноменална" - м. Николай Пашев

"Твоя съм" - м. Николай Пашев

"Изведнъж" - м. ?

Разнообразие в този албум е уникално. 1000%20(29).gif

+ ремикс на "Предадох те" и "Твоя съм" (ако е официален този който излезе) 13 песни, но ме съмнява да включи ремиксите, макар, че този на "Предадох те" като бонус ще е хубаво да е в албума, той е добър!

Изведнъж е на гръцки композитор. Има кавър на сръбско парче, до колкото знам, за който мислеше да залага тази зима, както и балада, може би ще са в албума, за дуета с Преслава ме съмнява?

• Отговори 278
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Интересно ми е какъв концерт с бенд ще направи Анелия,като не може да си изпее 5-те минути в НДК без да се задъха...?

Съжалявам, но не заслужавате нищо, пак си проявявате от къде сте, евалата. Жената се старае да предложи нещо различно, вие пак недоволни. Ако ще спонсор да са й дамски превръзки е важно, че ще има конерт с бенд, нов албум. Не мога да повярвам, вие тотално сте отписали всичко, ами дайте направо да я няма тзи музика като дори на вас, истинските й фнове, вече нищо ви прави впечатление.

Интересно ми е какъв концерт с бенд ще направи Анелия,като не може да си изпее 5-те минути в НДК без да се задъха...?

Може бе.

Съжалявам, но не заслужавате нищо, пак си проявявате от къде сте, евалата. Жената се старае да предложи нещо различно, вие пак недоволни.Ако ще спонсор да са й дамски превръзки е важно, че ще има конерт с бенд, нов албум с непознати песни. Не мога да повярвам, вие тотално сте отписали всичко, ами дайте направо да я ням тзи музика като дори на вас, истинските й фнове, вече нищо не се харесва.

И кое е по-различно от залата?Нима други изпълнители не са си представяли новите албуми с концерт - Глория,Цветелина Янева?Не знам колко обаче ще са тези нови песни,да не останете накрая разочаровани,като са много малко...

На мен ми харесва идеята за концерта и за бенда,но организацията ми се стори претупана с това късно пускане на билетите.

Много са зле някои хора. Постоянно пищят, че чалгата била само в кръчмите и дискотеките, но като има такива неща - "Ама то в каква смешна зала", "Ама то няма да я напълни", "Ама как ще си изпее песните"... Вие какво искате - както няма, и да правят в Арената концерти ли? Неблагодарници.

И кое е по-различно от залата?Нима други изпълнители не са си представяли новите албуми с концерт - Глория,Цветелина Янева?Не знам колко обаче ще са тези нови песни,да не останете накрая разочаровани,като са много малко...

На мен ми харесва идеята за концерта и за бенда,но организацията ми се стори претупана с това късно пускане на билетите.

Да и се изчерпват с тях смелчагите. Просто ви се дразня ужасно много как с нищо никога не можете да сте доволни и да кажете браво. Като приказката за неродения Петко, неразбрали, невидели, нечули, но вече измислили и края на историята. Ами сори, но така няма да се получи!

Точно Анелия не лапала пишки, дето беше за 4-5 години с кой ли не.

Кой знае сега и зад този месокомбинат кой стои. Те ей така нали решили да платят на няква певачка концерта, а една Глория цяла година не може да намери спонсор. На краставичар краставици ще продавате! :mf_surrender:

Точно Анелия не лапала пишки, дето беше за 4-5 години с кой ли не.

Кой знае сега и зад този месокомбинат кой стои. Те ей така нали решили да платят на няква певачка концерта, а една Глория цяла година не може да намери спонсор. На краставичар краставици ще продавате! :mf_surrender:

Ти свети ли й докато лапа пишки, че да твърдиш такова нещо? Защо да не спонсорират певица, която е една от топ певиците в поп-фолка, която има 20 участия месечно, има многобройни фенове, има успешна 12 годишна кариера, в която винаги е била топ име. Една от малкото, която не се страхува да прави концерт, независимо в коя зала е. Има повод да събере колеги и фенове, да направи нещо, да зарадва хората, да им предложи нещо различно. Плуйте я... това показва какви хора сте. Жал ми е за вас!

Ужасни сте някои наистина, всичко да омаловажите, всичко да оплюете. :mf_surrender: Нищо не заслужавате. Добре, че има и такива, които оценяват хубавите събития в жанра.

Специално Пачо и Провокатор са такива - в много случаи само лошото гледат. Кво да ги правиш, това е да не оценяваш, важното е, че ще има концерт! Колкото повече, толкова по-добре.

Специално Пачо и Провокатор са такива - в много случаи само лошото гледат. Кво да ги правиш, това е да не оценяваш, важното е, че ще има концерт! Колкото повече, толкова по-добре.

Какви?! Обективни?! Важно е качеството, не количеството...Това даже и като концерт не го виждам - неква презентация за фенклуба й и журналисти ще бъде изкарано като голямо събитие...:) Нито реклама има, нито се говори, нито билети са пуснати...Така НЕ се прави концерт!!!

Я като толкова обичате да броите и да смятате - колко беше капацитетът на предната зала и колко публика събра Анелия на юбилейния си концерт?

Кое ви кара да си мислите, че сега ше е по-различно?! :)

Какви?! Обективни?! Важно е качеството, не количеството...Това даже и като концерт не го виждам - неква презентация за фенклуба й и журналисти ще бъде изкарано като голямо събитие...:) Нито реклама има, нито се говори, нито билети са пуснати...Така НЕ се прави концерт!!!

Я като толкова обичате да броите и да смятате - колко беше капацитетът на предната зала и колко публика събра Анелия на юбилейния си концерт?

Кое ви кара да си мислите, че сега ше е по-различно?! :)

Бе много ме ебат тия детайли, не сме опраени толкова, че да гледаме там. Знаеш ли каква ми е логиката?? 1 е по-голямо от нула, но дори да не е цяла единица, 0,1 пак е по-голямо от нула. Разбираш ли? :)

Бе много ме ебат тия детайли, не сме опраени толкова, че да гледаме там. Знаеш ли каква ми е логиката?? 1 е по-голямо от нула, но дори да не е цяла единица, 0,1 пак е по-голямо от нула. Разбираш ли? :)

Знаеш ли моята каква е - ако нещо не се прави като хората, по-добре да не се прави!

Знаеш ли моята каква е - ако нещо не се прави като хората, по-добре да не се прави!

Ми с такива кралски претенции не съм аз. Ако съм гладен, ще се радвам, че има бонбон, дори и да ми се яде торта!

Точно!

Ми с такива кралски претенции не съм аз. Ако съм гладен, ще се радвам, че има бонбон, дори и да ми се яде торта!

Яжте трохи ако искате и това ви задоволява - това не е мой проблем...:) След концерта ше си говорим...:)

Значи по тази логика в нашата страна никой нищо не трябва да прави, защото така или иначе с изключение на единици, не можем да го направим като хората заради липса не само на средства, а и доверие. Няма да споря повече, но да знаете, че с това мислене няма да стигнем далеч в никоя сфера.

Ето не толкова трудни стъпки как да се планира един концерт:

1) Пускане на слух няколко месеца преди самия концерт, че такъв ще има, което води до спекулации и тиражиране из пространството.

2) Обявяване на концерта ~2 месеца преди датата, едновременно с това пускане на билетите - не само в магазините на Пайнер, но и в eventim и TicketPro.

3) Изготвяне на рекламни материали (плакат, постери, реклама) и лансирането им в пулбичното пространство - няколко билборда на ключови места, плакати, разлепени из целият град, постоянно въртене на видеореклама по Планета и не само (едва ли е толкова скъпо да пуснеш една 20-секундна реклама веднъж-дваж всяка вечер в праймтайма на Нова, да кажем).

4) Постоянно промотиране на концерта във страницата на изпълнителя и Планета на Фейсбук. Буквално всеки пост да е свързан пряко или косвено с концерта (например се споделя една песен и се пише: "Искате ли да чуете тази песен на живо на концерта ххх, на хх.хх.хххх г. от хх часа в ххх зала?") и така постоянно.

5) Измисляне на някаква томбола/игра, която да запали интереса на публиката. Подаръкът е билети за концерта.

6) Обикаляне на националния ефир в промотиране.

+) Евентуално може да се пусне някакъв жълт слух, за да се събуди интереса към името.

Освен за реклама и естествено, самият концерт, други разходи НЯМА. Всичко е до добра организация. Ако се следват тия стъпки, преспокойно могат да си пълнят Зала 1 по няколко изпълнители на година. Изисква се организация и компетентност. Пайнер са доказали многократни, че не притежават тези качества.

Значи по тази логика в нашата страна никой нищо не трябва да прави, защото така или иначе с изключение на единици, не можем да го направим като хората заради липса не само на средства, а и доверие. Няма да споря повече, но да знаете, че с това мислене няма да стигнем далеч в никоя сфера.

Естествено, това е елементарно, тъпо и безперспективно мислене.

1) Пускане на слух няколко месеца преди самия концерт, че такъв ще има, което води до спекулации и тиражиране из пространството.

2) Обявяване на концерта ~2 месеца преди датата, едновременно с това пускане на билетите - не само в магазините на Пайнер, но и в eventim и TicketPro.

3) Изготвяне на рекламни материали (плакат, постери, реклама) и лансирането им в пулбичното пространство - няколко билборда на ключови места, плакати, разлепени из целият град, постоянно въртене на видеореклама по Планета и не само (едва ли е толкова скъпо да пуснеш една 20-секундна реклама веднъж-дваж всяка вечер в праймтайма на Нова, да кажем).

4) Постоянно промотиране на концерта във страницата на изпълнителя и Планета на Фейсбук. Буквално всеки пост да е свързан пряко или косвено с концерта (например се споделя една песен и се пише: "Искате ли да чуете тази песен на живо на концерта ххх, на хх.хх.хххх г. от хх часа в ххх зала?") и така постоянно.

5) Измисляне на някаква томбола/игра, която да запали интереса на публиката. Подаръкът е билети за концерта.

+) Евентуално може да се пусне някакъв жълт слух, за да се събуди интереса към името.

Освен за реклама и естествено, самият концерт, други разходи НЯМА. Всичко е до добра организация. Ако се следват тия стъпки, преспокойно могат да си пълнят Зала 1 по няколко изпълнители на година. Изисква се организация и компетентност. Пайнер са доказали многократни, че не притежават тези качества.

Точно така! В случая, понеже е в Мола, може да се ангажират и промоутъри в самия Мол, все пак супер много хора постоянно го посещават.

А кое от всички изброени неща е направено за въпросния концерт, промоция или каквото и да е там?!

Това може да го пуснете до офиса на Пайнер... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Естествено, това е елементарно, тъпо и безперспективно мислене.

Точно така! В случая, понеже е в Мола, може да се ангажират и промоутъри в самия Мол, все пак супер много хора постоянно го посещават.

Дам, забравих да спомена това. Промоутъри, даже и само 2 седмици преди концерта, пак е добре. Също в самият мол на местата за реклама може да се сложи постер и даже стрелка, сочеща към залата.

Дам, забравих да спомена това. Промоутъри, даже и само 2 седмици преди концерта, пак е добре. Също в самият мол на местата за реклама може да се сложи постер и даже стрелка, сочеща към залата.

Интересно е, че хора, все още незавършили средно образование, могат да се справят по-добре от кадрите в "Пайнер". :1000 (29):

Да, това е хубаво събитие за жанра, само че да ги правят тези неща като хората! Защото пак ще има един милион медии, статии, колко е велика Анелия, цял концерт направила - бла-бла! Щом ви харесва, ок.

Пък и нали всеки си има мнение.

Писна в тоя жанр да надуват егото на някои, които в последните години правят едно и също и не допринасят за жанра с нещо конкретно и полезно!

Концерт с покани и гости - какво искате да хвалим? Това е същото като да отиде на участие.

Да, това е хубаво събитие за жанра, само че да ги правят тези неща като хората! Защото пак ще има един милион медии, статии, колко е велика Анелия, цял концерт направила - бла-бла! Щом ви харесва, ок.

Пък и нали всеки си има мнение.

Писна в тоя жанр да надуват егото на някои, които в последните години правят едно и също и не допринасят за жанра с нещо конкретно и полезно!

Концерт с покани и гости - какво искате да хвалим? Това е същото като да отиде на участие.

+1.

Не виждам какво толкова се палите за този концерт,като вероятно няма да е нищо особенно,което обаче по медии и Планета Тв ще бъде изкарано като събитието на годината.И какъв е този концерт,с билети пуснати 18 дни преди неговата официална дата,никаква реклама,освен в чалгарските сайтове и обявен месец преди това.Човек,който примерно харесва Ана и песните й,но не влиза в Сигнал и тук,как да разбере,че ще има концерт???

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...