Jump to content



Online: Глория и Симона Загорова - Ако счупят всяка нота


stenly

Препоръчани коментари

  • Отговори 76
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Най-сетне нещо, което наистина да ми хареса в тая пуста чалга. Изключително стойностен продукт, поднесен с много класа и стил. Много семпъл и изчистен клип, без никаква пошлост и евтиния. Симона е станала много, много красива, дано кариерата й бъде поне наполовина успешна, колкото на майка й, заслужава го. Имам нужда от теб, беше по-силна, чисто като текст, тъй като разкриваше връзката между майка-дъщеря, но и този ще си остане във времето.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много красива и истинска песен с послание. Аз не бих си я пуснала пак вероятно, защото не я чувствам (както искате ме разбирайте), но браво за проекта.

 

пс: Защо се мятат като риби на сухо през целия клип? На тази нежна музика изглежда нелепо.

пс2: Ризата и полата на Глория :Vishenka_05:

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Страхотен текст и страхотна песен! Браво! Най-най-най-стойностното нещо излизало скоро време <3

 

Едно не одобрявам - Симона да е по нагримирана и направена, отколкото майка й не върви.

20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Докато някои се мятат по тв-то през два месеца с евтино скалъпени хитове, други просто си отварят устата и оттам излиза истинска музика...Ако се намери някой, който да твърди, че песента не става, да иде и да се метне отнякъде...:)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Изпипана и качествена песен. Мен лично не успя да ме докосне от почти слушане и половина, но ще видим.

 

Клипът също има добри моменти, семпъл и подходящ за песента с изключение на грима на Симона, в началото дори си мислех, че тя е Глория, невероятно много си приличат като външност, въпреки че Глория май изглежда по-добре, като глас също има прилики.ээ

Link to comment
Сподели в други сайтове

Страхотна е песента,но не успя да ми въздейства.

 

Рядко цитирам дословно мнения, но общо взето този път то напълно се припокрива с това. Не ми се вярва да си я пусна втори път.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Уникална песен! :notworthy: :1000 (33): Браво, и трите им дуета са наистина страхотни и много стойностни. Клипът също е много красив, но и на мен ми се струва, че Симона е нагримирана прекалено много, напомни ми на онези момичета, вманиачени да изглеждат като живи кукли Барби. Иначе е безспорно е красавица и е наследила талантът на майка си.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ами какво да кажа... Насълзиха ми се очите, прекрасна песен. Текстът е толкова истински, особено партията на Глория и това "по дърво безплодно камъни на хвърля никой"... Не знам, това е истинската музика, прекрасни са. Сигурно ще има пак коментари за визията на Симона, може би няма да има милиони гледания видеото, но аз ги поздравявам. Глория винаги ще бъде една стъпка пред всичките си колеги за това, че никога не допусна комерсът и течението на дадения момент да играят главна роля в кариерата й както е при всички останали. Поклон за таланта и на двете!!! :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Страхотна песен, изпели са я уникално. Заснемането на клипа не ми харесва, но пред такава песен това няма смисъл да се обсъжда. Браво.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много хубава песен. На Глория са й страшна сила по-лиричните песни, наистина. Страхотен текст, страхотна музика. Клипът не е нищо особено, но пак изглежда много, много добре. Само едно нещо не ми харесва- много е нацапотена Симона- такова хубаво момиче, а са я направили като 40 годишна жена.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песен - Страхотни текст и музика, страхотни изпълнение и послание, но кулминацията трябваше да е по-силна. Общата им част е един път! Браво, поп-фолкът има нужда от такива песни!

 

Клип - Като цяло добра идея, кадрите с балерината са много хубави. Но прекалено много грим (+ косата на Глория е ужас), неадекватни движения и визии, които не са за този тип клипове. Едно позитивно 'не' за стайлинга им... "Групата" също стои странно, да бяха снимали само пианистката. Заснемането също куца. Приех ръкопляскането в "Обратно броене", но тук пък защо, че и се поклониха?!

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...