Jump to content

Препоръчани коментари

Мелодията на песента на моменти звучи като детска песничка.

На мен пък ми прилича като ремикс на Дж Зики :D

• Отговори 180
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Песента много ми напомня на "Най-велик", не знам защо :1000 (29):

Прощавам й чакането, но друг път да не обявява от толкова рано проектите си - нека го прави 2-3 дни преди премиерата.

Уникален проект!

Песента е един път просто, дори аз не си представях да ми хареса толкова много, а аз главно нея очаквах! Няма нищо общо с "Искам те, полудявам", дори не ми прилича на песен от Пашев. Андреа е много красива, а клипа е брутален! Много е добър и има смисъл, това че не може да го забележите си е лично ваш проблем. Много съм доволен и го виждам като голям хит. :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Уникален проект!

Песента е един път просто, дори аз не си представях да ми хареса толкова много, а аз главно нея очаквах! Няма нищо общо с "Искам те, полудявам", дори не ми прилича на песен от Пашев. Андреа е много красива, а клипа е брутален! Много е добър и има смисъл, това че не може да го забележите си е лично ваш проблем. Много съм доволен и го виждам като голям хит. :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

След петото слушане така ме грабна, че :Vishenka_05:

Но от клипа има още какво да се желае.

Щото на някои места и се чува гласа на Андреа хаха

Точно, и аз я свързах с "Най-велик" - тематиката на текста е сходна. Иначе песента е много приятна, не знам дали ще стане хит, но много ми харесва. Клипът и той е много добър - браво! :1000 (33):

Страшно добра песен, напомня на силните Оцкови от преди, изненадан съм от Пашев. Вокалите на Анелия са много яки, Андреа също пее супер. Клипът и той няма забележка, най-силният й от години. Браво.

вокалите са супер :Vishenka_05: частта на Анелия ми харесва най-много 1000%20(33).gif 1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif

Най-доброто в цялата песен- вокала на Анелия в края :mf_surrender:

Като НЕ фен на Андреа мога да кажа, че музиката е много добра. Към текста имам забележки, но общо взето става. Клипът е с добра картинка, добър е, но и аз съм на мнение, че е за след 22 ч. с тия кървища и ваденето на сърцето.

А, най-важното забравих - поздравления за Андреа - скоро гласът й толкова ясно не се беше чувал в песен! :3fdb8960598fa63e:

Радвайте се на клипа сега, че до няколко часа (дни), това ще бъде свалено от ефир...

Много ме накефи песента! Много е яка, очаквам да ми се набие в главата. Ще бъде хит, сигурен съм. Клипът също е готин и особено кадрите с камшика. Бой по тая мастия! :D бз се..

Много яка песен.

Да не повярваш че Андреа пак скандализира с яка песен.

Клипа ми е смешен.. Изглежда ми по-разтегнат и от ''Лош герой''.

Успех.

Ами.

Песента - добра музика и аранжимент, текстът е добър, запомня се, макар че тематиката вече и самата Андреа я е пяла, веднага ми напомни на старите ѝ песни, най-вече на "Най-велик" освен заради текста и заради звученето на гласа, на припева е като дует, включването на Анелия ми е малко изчанчено, но мисля, че ще е успешно.

Клипът - не е тъп и изтъркан, изглежда различно, нетипична картина относно декори и цветове, но ми е малко тъпо, много е разхвърляно, не ми харесва това, че е наблъскала 1000 неща само с мисълта да се коментира после, прекалила е, веднага си помислих какво действие може да има върху малки деца, които го гледат, да си слага граници Андреа.

Повръщам вече от кифленски текстове. Клипът не стига, че е гнусен, а и е някаква пълна каша. Освен това май е разтегнат или поне на мен така ми се стори. Според мен не се е получило.

Музиката зарибява, но като цяло слаба работа. Частта с Анче е единственото хубаво нещо.

Много яка песееееееееееееен!Браво на Андреа. :phpgrin2: На Анелия включването е страхотно. :clap:

Да, видеото е разтегнато, и на мен ми направи впечатление.

Песента е брутална иначе, вече 5-6 пъти я изслушах и все повече и повече ме зарибява!

От тийзъра ми се бяха вдигнали очакванията много, а не можаха да се оправдаят много. Мисля, че не трябваше толкова да рекламира всичко предварително.

Иначе песента е готина, ама едва ли ще ми бъде от най-любимите.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...