Jump to content



Как попаднахте в този форум?


Препоръчани коментари

  • 3 months later...
  • Отговори 38
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

2011 редовно си гледах тогавашната класация - с водещ Мирела Диско и т.н. :Vishenka_05: Та оттам намерих сайта, за да гласувам и аз.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Затвориха форума Пират нещо си... там се теглеше музика и кречеталото го занемариха и тогава разбрах за Рамания, която в онези години беше само за теглене на музика. После форумът на Планета увяхна... понеже не можеха да го поддържат... колко са били зле само...

.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз ползвах основно един сайт, muzi4ka мисля че се казваше, от където теглех песни.В инфото (или не знам как се казва) на някаква песен видях, че се изписва Ramania.Влязох само за да разгледам, но не се регистрирах.Продължих да си свалям песни от muzi4ka, но след време премахнаха този сайт и аз се сетих за Ramania.Влязох за да се регистрирам, но ми се стори тъпо.Почнах да тегля музика от data.bg, но имаше период, в който бяха забранили свалянията от там и се разрових за cd-rip на някаква песен(не помня коя) и търсачката ме отпрати в Ramania.От тогава разбрах, че само в този сайт се качват песни със cd-rip качество( а в последствие wav) и започнах да тегля музика предимно от него.... та до ден днешен!Евала на тези, които се занимават с поддръжката на сайта - всички останали известни сайтове изчезнаха с времето, но Ramania остана!

Между другото, защо сайта се нарича именно Ramania?Кой му е кръстник?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Всичко тръгва от форума на Планета - първоначално влизах там. После него го спряха и започнах да влизам във форума на Live magazine, и мисля че от там разбрах и за този форум. :lol:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Търсех някаква песен в гооглето и попаднах на форума. Регистрирах се, за да свалям новите чалгии, но тъй като бяха затворили форума на Планета и live magazine, започнах да влизам по-често тук и да драскам по някой и друг коментар.

 

От къде идва името на форума наистина?

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 years later...

Регнах се в друг форум, на следващия ден Роберт (Alter Ego) ме попита дали имам рег в Рамания, сефте чух, че има такъв форум, и се регистрирах, да видя какво е. :D

Link to comment
Сподели в други сайтове

През 2012 търсех новия епизод на Столичани повече и случайно попаднах на линк от този форум. Хареса ми и реших да се регистрирам. Чак на следващата година почнах да ставам активен.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 10 months later...
Чрез гугала попаднах на този форум

Ако целиш да натрупаш постове, за да влизаш в раздела с линковете, в Зона Рамания няма да се получи. Тук постовете не се отчитат. Пробвай в друг раздел, може като за начало да си споделиш любимите изпълнители в Поп фолк скандали, Поп скандали и в темите за световна музика. Ако искаш да се представиш и да се запознаеш със съфорумците, можеш да го направиш в Чат Мания. Ако имаш въпроси, може да се обръщаш към мен или друг от модераторския екип. Съветвам те да прочетеш правилата и да не спамиш и флуудиш излишно. Приятен ден.

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...