Jump to content



Цеца Ражнатович идва за нов голям концерт


Препоръчани коментари

7f2f87379693.jpg

Слуховете се оказаха верни. Примата на балканската музика Цеца ще се завърне това лято у нас, за да зарадва българските си почитатели с още по-грандиозен и впечатляващ концерт. Датата е 21 август (петък), а мястото – Градски стадион „Несебър“.

Сръбската звезда ще представи най-големия си проект до момента, подобен на последните й две изяви в Ушче (Белград), събрали общо рекордните 350 000 души. Видео клиповете от тези легендарни концерти имат милионна аудитория в сайтовете за видео споделяне и продължават да бъдат най-гледани и предпочитани от феновете на певицата:

Наскоро СЕСА беше засечена на тайна визита у нас. Въпреки строгите мерки за сигурност по време на престоя, целта на посещението й веднага бе разкрита и в социалните мрежи се появиха множество предположения за датата и мястото на новия концерт.

Оказа се, че избраната локация от певицата и нейния екип, е най-красивият ни морски курорт – Несебър, което не е никак случайно. Така всички фенове на звездата по българското Черноморие, а и не само, ще имат възможност да се насладят на разтърсващото шоу, което подготвя кралицата на сръбската музика. Очаква се интересът към събитието да е изключително голям.

Самата Цеца споделя, че е затрупана от молби на български почитатели да дойде отново в родината ни, защото не са успели да се сдобият с билети за шоуто й в “Арена Армеец” през ноември миналата година. Тогава сръбската звезда зарадва българската публика с почти 3 часа невиждано шоу, на което присъстваха повече от 15 000 души, като местата бяха изцяло разпродадени седмици преди самото събитие.

Мега-концертът на Цеца е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало 21:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30 до 50 лева

 

Терен - 30 лв. Цена 30,00 BGN

Фен зона - 40 лв. Цена 40,00 BGN

Трибуни - 50 лв. Цена 50,00 BGN

 

Някой може ли да снима от сайта на iventim разположението - интересува ме къде точно е фен зоната. Благодаря предварително! :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 200
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Терен - 30 лв. Цена 30,00 BGN

Фен зона - 40 лв. Цена 40,00 BGN

Трибуни - 50 лв. Цена 50,00 BGN

 

Някой може ли да снима от сайта на iventim разположението - интересува ме къде точно е фен зоната. Благодаря предварително! :)

 

49035d61ad762efd.jpg

Link to comment
Сподели в други сайтове

Благодаря, Пачо!

 

Да разбирам, че сцената ше е в широката част на стадиона? :1000 (29):

 

Да, доста тъпо. Доколкото видях по снимки, трибуните са си две, явно едната ще стои празна зад сцената.

И не знам дали поне 20 хил. души ще се съберат там. Явно гони повече от 15 хиляди, колкото събра последно. Ама точно лятото и точно на морето... странно е.

На Слънчев бряг има предимно чужденци, които не се вълнуват много от балканска музика - може да хване пък някои руснаци и румънци, сърби също идват на море при нас. Със сигурност ще се пръкнат някакви фенове от Варна, Добрич, Русе и Бургас. Дано да е успешен.

Редактирано от pacho
Link to comment
Сподели в други сайтове

Разбира се, че не е случайна локацията и мястото за провеждане на този концерт. Все пак това е любимката на Митьо Очите ;) Малко със смесени чувства реагирам за подобен концерт. Дано да е в пъти по-успешен от последния, но това вече ще си проличи лятото. Явно и поради тази причина го обявяват сега. Бил съм на концерт на този така наречен стадион. Нещата са смешни просто, но пак казвам дано да е успешен и повтори интереса от последния уникален спектакъл .... Ехх като се сетя колко яко беше

Link to comment
Сподели в други сайтове

Пак ли Моко :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: Сцената им беше под всякаква критика, озвучаването също :mf_surrender:

 

Ако мога ще отида лятото, дано да има успех, макар да ме съмнява да надмине Арена.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Защо този концерт има такова ужасяващо качество?

Явно източника е видеокасета. Ужасно качество и на аудиото (което явно е моно) и видеото. В youtube го има целия концерт. И там е зле.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Цеца на оглед за по–голям терен преди концерта си в Несебър

 

Певицата се колебае за стадиона в морския град

Кралицата на балканската музика Цеца беше у нас, за да огледа за терени във връзка с предстоящия й концерт в Несебър, съобщи moko.bg. Според запознати изпълнителката обмисля варианта да премести концерта си на 21 август на място с по-голяма площ и капацитет. Оказва се, че основната причина за дилемата на сръбската звезда е, че за по-малко от седмица след обявяването на голямото събитие у нас през лятото, вече има продадени над 3 000 билета. С това темпо на продажбите стадионът в Несебър може да се окаже тесен за внушителния проект, който подготвя певицата.

Предстоящият концерт на Цеца в България е определян като едно от най – мащабните събития за лято 2015 у нас.

„Трогната съм от обичта, която получавам от българските фенове. Това ме прави изключително щастлива и ме амбицира да подготвя нещо уникално и специално само за тях.“ - коментира Цеца.

Link to comment
Сподели в други сайтове

То и последния концерт в Армеец се говореше едва ли не, че ще е нещо невиждано и мащабно правено извън границите на Сърбия пък то.. да се бяха постарали поне за сцената, звука също не беше от най-добрия.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

Преди Несебър, Цеца ще пее в Разград.... на 15.05.2015 година. :1000 (19):

 

Трибуна Моци – подарък за 70-годишнината на Лудогорец

 

При толкова български чалгарки, Киро Домусчиев ще налива пари в Цеца? :1000 (1): За 65 000 евра, Пайнера ще му докара цялата си фирма, ама...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Айййй.... То много скоро.

Джена са поканили... :mf_surrender:

 

Е, Джена и Крисия са си местни и няма как. Все някой трябва да подгрява Цеца. Отсега се сещам как Митака ще представи Джена, като делила една сцена с Цеца. :1000 (19):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Е, Джена и Крисия са си местни и няма как. Все някой трябва да подгрява Цеца.

 

Отсега се сещам как Митака ще представи Джена, като делила една сцена с Цеца. :1000 (19):

 

Джена ще дели сцена с Цеца Ражнатович

 

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...