Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 66
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не бих казал, че е голяма звезда, напротив, но не ми се спори. Иначе и аз не виждам причина ти да злобееш , няма да те цитирам, кажи си мнението няма лошо ама вече да казваш кой да се надява и кой е излишно още повече, че никой не се влиае от постовете ти. :)
Това какво ще кажеш, или не, хич не е от значение.Фактите говорят сами по себе си кой е звезда и кой не! :) И очевидно се повлия от постовете ми, като не разбирам още причината...

Янева, аз Таралежът не съм я чувала другаде, освен у нас :D Иначе съм съгласна, че Емануела сред големите имена в чалгата ;)

По темата: Tази песен няма заряд, някак си не ме кара да си избухна, както някои други песни на Оцко, като например Загасете светлините :P

За справка - петък вечер, клуб "Кепитъл":

Емануела - двата дуета с Джордан, "Стой далече", "Ром - пом - пом", "Таралежът".Не е малко, а, Хриси?! ;)

За справка - петък вечер, клуб "Кепитъл":

Емануела - двата дуета с Джордан, "Стой далече", "Ром - пом - пом", "Таралежът".Не е малко, а, Хриси?! ;)

Може, може - аз не съм я чувала скоро по дискотеките, но това не значи на 100%, че не я пускат. Иначе аз си се кефя на Емануела и съм съгласна за другите песни ;) Определено не е малко..

С мъка признавам, че след като я чух два пъти в колата по радиото, тази песен на Сончето започна да ме зарибява :D

Приятна песен, но нищо ново и различно. Не мисля, че ще е някакъв голям хит честно казано...

Оцко е най-гадният,изтъркан и пропаднал композитор в момента,за нищо не става!

:1000 (30):

Скоро не съм се зарибявал толкова по бърза песничка от тоя тип, Соня Немска определено нацели десятката. ХИТ!

Скоро не съм се зарибявал толкова по бърза песничка от тоя тип, Соня Немска определено нацели десятката. ХИТ!

+1

• 4 months later...
Приятна песен, но нищо ново и различно. Не мисля, че ще е някакъв голям хит честно казано...

Я пак си помисли. :1000 (29):

• 2 years later...
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...