DeanWinchester Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Много яко е било, страхотно направо! Жалко, че и на нея не успях да дойда, но нищо.. "WILD" явно е голям хит в България Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 30 Author Report Share Публикувано Юни 30 Много яко е било, страхотно направо! Жалко, че и на нея не успях да дойда, но нищо.. "WILD" явно е голям хит в България Да, само как пеехме от днес ви искам всичките фенове на Джеса! Голяма е и тва е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 от днес ви искам всичките фенове на Джеса! Голяма е и тва е! Иначе- бан :1000 (29): Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 30 Author Report Share Публикувано Юни 30 Иначе- бан :1000 (29): Най-малко! Да вметна, че добри вокалистки си беше взела. диви кат нея Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Най-малко! Да вметна, че добри вокалистки си беше взела. диви кат нея Те винаги са тези. Уникални са Аз да ги зяпам тях изпуснах като мина пред публиката тцтцтцт :1000 (29): Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Ивъле, пяла ли е "Big white room" ?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Ивъле, пяла ли е "Big white room" ?! Не Пъровото турне откриваше с нея,но от тогава не я е пяла никъде. Яд ме е също за нечовешката Mamma knows best,която също е отпаднала от програмата...Много обичам и I need this,но и нея вече никъде..то не може всичко де,ама.. :1000 (29): А най-ми е странно за Crazy bout you защо никога не е пята лайф никъде...тук ако я беше забила щеше да се приеме супер според мен! Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 УОУ! СНимала е нов клип!!! Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Акапела от новият сингъл. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 :1000 (6): Но май най-големият й хит е "Price tag" Оле, а "Домино" колко беше нашумяла в БГ, не е истина.. ммного ми е любимаа. Who's laughing now също, даже помня, че се бъзикахме с един задръстеняк в класа, казвахме си, че като пораснем той ще ни поздравява с песента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 :1000 (6): Но май най-големият й хит е "Price tag" Оле, а "Домино" колко беше нашумяла в БГ, не е истина.. ммного ми е любимаа. Who's laughing now също, даже помня, че се бъзикахме с един задръстеняк в класа, казвахме си, че като пораснем той ще ни поздравява с песента "Domino" е най-големият хит на Джеси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 3 Author Report Share Публикувано Юли 3 Акапела от новият сингъл. Звучи яко. "Price tag" е най-големият хит на Jessie в БГ! "Wild" яко се върти по БГ радиата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Според мен "Price tag" е най-големият й хит и песента, която я направи известна. Бях много изненадан, когато на концерта каза, че "Nobody's perfect" я е направила популярна. "Wild" не ми харесваше, когато излезна, но вече не мога да си я избия от главата. Най-силната песен за годината до този момент! Няма ли да я промотира малко в Америка или си я гласи само за европейски сингъл? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Звучи яко. "Price tag" е най-големият хит на Jessie в БГ! "Wild" яко се върти по БГ радиата. Според мен "Price tag" е най-големият й хит и песента, която я направи известна. Бях много изненадан, когато на концерта каза, че "Nobody's perfect" я е направила популярна. "Wild" не ми харесваше, когато излезна, но вече не мога да си я избия от главата. Най-силната песен за годината до този момент! Няма ли да я промотира малко в Америка или си я гласи само за европейски сингъл? Досега само "Domino" е влизала в Топ 10 на Billboard Hot 100 и е най-продаваната й песен отвъд Океана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 3 Author Report Share Публикувано Юли 3 Досега само "Domino" е влизала в Топ 10 на Billboard Hot 100 и е най-продаваната й песен отвъд Океана. Може, но аз съм споменала за територията на България. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Според мен "Price tag" е най-големият й хит и песента, която я направи известна. Бях много изненадан, когато на концерта каза, че "Nobody's perfect" я е направила популярна. "Wild" не ми харесваше, когато излезна, но вече не мога да си я избия от главата. Най-силната песен за годината до този момент! Няма ли да я промотира малко в Америка или си я гласи само за европейски сингъл? Така ли каза? Аз не и разбирах много,едно че английския ми не е много добър,а то и едвам я чувах,кажи още нещо ако се сещаш което ти е направило впечатление като казано. беше много забавна като цяло. Защо не пее Crazy bout you не разбирам П.П И за мен Price tag и е най-големият хит тук а и като цяло,аз от тази песен разбрах за нея Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Не Пъровото турне откриваше с нея,но от тогава не я е пяла никъде. Яд ме е също за нечовешката Mamma knows best,която също е отпаднала от програмата...Много обичам и I need this,но и нея вече никъде..то не може всичко де,ама.. :1000 (29): А най-ми е странно за Crazy bout you защо никога не е пята лайф никъде...тук ако я беше забила щеше да се приеме супер според мен! Греда.Има нещо в тази песен.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Страхотен кавър на песента на Крис Браун,която в оригинал никога не ми е правила особено впечатление,но сега я преоткрих Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Новата песееееееен! От концертa оня ден....най-накрая жестоко истинско RnB!!! Звучи страхотно Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 мамка ти Джесо направи поне една песне която да не ме попилява от първо слушане,изрод такъв! междувременно разбрах че участва в саундтрака на новият филм за някав супер герой,забравих как се казваше,но е поредна част :1000 (29): нейната песен се казва Hero Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rette_mich. Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Намерих случайно аска на Джеси! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Square One с по-добро качество...баси песента, от 2:57 натам настръхвам...дано да звучи толкова силно и студиината,защото лайф каквото и да изпее все е сила. Тук може да гледате концерт на живо в момента Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Сега пък лилава...за първи път да не ме накефи :1000 (29): Дано се отмие по-бързо хахах Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 И мен не ме кефи така, искам си я вече с дълга косичка! Много яки снимки качва в инстаграма си. http://instagram.com/p/b1imsqw0b_/ http://instagram.com/p/b1iTduQ0bm/ http://instagram.com/p/bw1fKuw0cC/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 http://instagram.com/p/bw1fKuw0cC/ Красота аз си мислех че един клип и вече ще си пусне косата,ама явно не и е писнало :1000 (29): Какво ти е мнението за Скуеър уан,нищо не казваш Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.