Jump to content


"Dexter" / "Декстър"


Препоръчани коментари

Dexter-Season-6-Poster%20-%20new.jpg

Декстър Морган не е точно мъжът, който ще заведете вкъщи, за да го запознаете с мама. Забавен е и има великолепно чувство за хумор, наистина, но заради един недостатък на характера си (склонността към убийства), може да ви се стори отблъскващ. Дълбоко в себе си обаче Декстър е съвършен джентълмен, грижлив брат, полицай в Маями и убива единствено хора, които са си го заслужили. Декс е красавец, но е напълно безразличен към жените. Дори се озадачава от тяхното внимание. Той работи в лаборатория по кръвен анализ към полицейското управление в Маями. А тази служба му дава достъп до информацията за последните престъления и възможност да избере поредната си жертва. Добре подреденият живот на Декстър неочаквано се обърква, когато в Маями се появява имитатор. Новият убиец не само подражава на Декстър, той сякаш му казва: „Излез да поиграем”. Двойнственият живот на Декстър предполага самотно съществуване, но... дори едно привлекателно чудовище може да се изкуши от възможността да си намери приятел... Какво се случва в главата на един сериен убиец? Особено когато той има принципи. Особено когато той е роден освободен! От всичко човешко... Декстър ще ви накара да спрете и да се замислите за начина, по който възприемате реалността. Трябва ли да празнуваме рождените си дни? Трябва ли да празнуваме това, че сме останали живи още една година? Това е една друга гледна точка, гледната точка, лишена от чувства и от емоции. Черен хумор, който ви застига, когато най малко го очаквате. Декстър носи справедливостта, която другите само ви обещават. Макар и по странен начин. Той е убиец. Но убиец с принципи, канализирал нуждата си да убива. Тъмната му половина го кара да убива, но само тези, които заслужават да бъдат убити. Свеж, смразяващ и пълен с много сарказъм, Декстър ще ви накара да се чувствате неловко за това, че го харесвате.
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

За мен това е най - якият сериал след "Изгубени". Изключително оригинални идеи и винаги държи в напрежение и интерес! Декстър е страхотен многопластов образ!

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Жалко, че почти никой не е писал тук, за този велик сериал.. Гениално замислен((!)), всички мистерии, убийства, толкова е заплетено и интригуващо. Декстър е един брутален, хладнокръвен и гениален criminal. Нямам търпение и за другите сериии. :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Подкрепям мнението на чушлето. Страхотен сериал,държи под напрежение постоянно. Вижда се ума на серийния убиец по супер интересен начин,който изобщо не отблъсква,а даже те кара да съчувстваш на главния герой. В момента съм на 4-ти сезон и ще си го изгледам целия с кеф. :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

СПОЙЛЕРИ

 

Много са противоречиви коментарите за финала навсякъде. Оценките ме изненадват, защото не беше чак толкова зле. Да, много жалко за Деб, тъп начин да умре... но винаги съм си представял, че ако някой я убие това ще е Декстър.

А за неговия избор какво мога да кажа, по принцип беше логично да го направи, изгнанието е неговото наказание, освен смъртта на сестра му, която му беше най-голямата опора, преди Рита, Харисън и Хана...

Ще ми липсва.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...