Jump to content



Online: Анелия - Раздялата


Препоръчани коментари

Песента ми е една такава безлична, някак си не може да ме грабне. Клипчето що годе бива, ама както беше писано по-горе в темата тия негативи дразнят.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 48
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Искам си Анелия, на какво се е направила. Не приемам, че има такъв видеоклип и прилича на всички останали. Срам за кариерата й и всичко стойностно в нея са тази песен и "сексите" й визии.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Анелия е страхотна в този клип, страшно й отива този цвят на косата, но като цяло очаквах повече от видеото. Песента е добра, зарибяваща е и е хит (радвам се, че това е заглавието... :D).

Link to comment
Сподели в други сайтове

Анелия толкова се издигна след "Ако с теб не съм" и "Четири секунди", като нов човек е, сега и с новата визия е отново перфектен ход, а и толкова й отива, не мога да й се нарадвам! Дано още малко изсветли, 9 години никакво разнообразие нямаше, клипът е точно според очакванията ми, много е секси!! Песента ми е любима!!
Link to comment
Сподели в други сайтове

След тези 2 песни затъва по-скоро... На тях дължи най-слабата си година досега, а тази е третата й грешка, но тя сама си решава.

Редактирано от Love_the_music
Link to comment
Сподели в други сайтове

Негативите ако бяха в по-малко щеше да е по-добре, наистина маааалко дразнят, поне на първо гледане. А иначе е приличен монтажа, все пак го бързаше и Анелия - нормално е и Нанков да е претупал това-онова, все пак е по-добре от "Мирно" и "Пробвай ме" - отново негови "творения" .... Аз очаквах повече, тъй като в Станция НОВА тя каза, че ще е грандиозно, с не знам си какви споносри, но явно не се е получило точно така. Все пак за песента е отлично видеото :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тъп клип (голяма излагация за Нанков), тъпа песен и невероятна Анелия, повече от впечатлен съм колко е красива и секси.

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

С черните чизми и коженото е направо убиец! Да, дръпнали са я малко, но тя доста е отслабнала, висока е и тези кадри са направо жестоки. Толкова много ми хареса как изглежда в тях, че до момента не мисля, че съм я виждала по-красива. Момента с танците в клипа също ги адмирирам и ето, че можела и тя да направи нещо подобно, ще се радвам да го включи като програма в концертите на Плената или турнето, защото ще се получи доста добре. Въобще всичките кадри с кожените дрехи и чизми ми харесват на мен, но само до тук. С червения потник ми идва малко в повече и малко не ми се връзват визиите, но тук може и аз самата да преувеличавам. Липсва му нещо на този клип и аз знам какво е, но...това е положението, кой каквото си направи..

Песента е приятна и смятам, че ще се завърти добре в дискотеките, харесва ми това, че не е чак така комерсиална, няма кючек в нея и е нещо, което аз предпочитам. Но до тук. Трябва й друга песен за хит на нея.

Желая й успех:)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Определено е много красива и секси Анелия в този клип. Като цяло ми харесва видеото. Само, че не трябваше да залага точно на тази песен според мен. Не е лоша, но като за Анелия ми се струва слаба, тя може много повече.

Link to comment
Сподели в други сайтове

На мен песента си ми харесва много, не знам защо повечето не я харесват.

 

Не ми харесва много с тази коса. И кадрите в началото не ме кефят. Също и този ефект с негативите е ужасен. Май просто не е монтиран добре.

 

Но Анелия е невероятно секси. Чак гледам и не мога да повярвам, че е тя. Убиец е просто!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много хубав клип, браво! От Ако с теб не съм Анелия ми се издигна в очите! Преди това никога не ми беше допадала! Да продължава в същия дух! И нека си направи косата по-огнена! За първи път ми харесва как се държи в клип!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Парчето на мен ми хареса още от лайв версията с лошо качество, направена по време на турнето в Америка.Мисля, че поне за сезонен хит по заведенията става, текстът е добър!Но клипът е доста слаб, много по - добри неща е изкарвала като видеореализации - "Не ме принуждавай", "Продължавам", "За теб, любов", "Добрата, лошата"...Отхлаби и тя нивото! Редактирано от Qneva
Link to comment
Сподели в други сайтове

 

Може би заради безразличието ми към Анелия се дължи този фурор, който изпитвам всеки път когато чуя песента. Наистина е много, много добра. Някак си хем е комерсиална, хем пък се отличава и ти се набива в главата. Не е плод на творческа гениална муза - нито текста е нещо нечувано, нито музиката, нито самото изпяване. Но мен си ме задоволява... За клипа нямах кой знае какви очаквания, въпреки че от снимките бях просто възхитен. Адски ми харесва така Анелия, определено имаше нужда от някаква промяна. И явно Америката я е променило. Но освен цвета на косата и секси визиите самото присъствие в клипа заслужава адмирации, въпреки че като режисура, сценарии и т.н. видеото не е нищо особено...

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Къв е тоя клип като от 90те,или нарочно да е в тон с песента1000%20(29).gif

podpis.jpg

Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Изпълнение - яко, песен - мега тъпата. Визия - перфектна, клип - супер зле. Малко от последният на Сиара са взаимствали сякаш. Анелия е много красива с новата визия, но проекта и е издънка. Най - забавното е, че Алекс дето за всички пише, че правили ремикси на "За да те забравя", ето че и неговата не остана назад!!!1000%20(29).gif

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 4 years later...

Това беше повратната точка за Анелия в нейната кариера, и до ден днешен я сънувам как пее по къси джинси в коритото на река през панелен комплекс. Благодаря ти!

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...