Jump to content

Lusy_Montana

Ramaniacs
  • Коментари

    53
  • Регистриран

  • Последно посещение

2 Последователи

About Lusy_Montana

  • Рожден ден 5.08.1986

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Монтана. В момента-София

Lusy_Montana's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация

  1. Труден избор. Единственото, което мога да премахна е маската на Галена. Харесва ми идеята, различно е. Гласувам за всичко останало от анкетата. ДесиСлава има спешна, крещяща нужда от стилист и човек, който да й казва как да изглежда на сцена. В новия си клип е добре, но на концерти трябва да се довери на човек, който разбира. Джена изглеждаше най-зле от всички. Бони трябва да се пенсионира, защото такава цигания и Софи Маринова не е показвала, дори през 94 година. Толкова зле облечена изпълнителка не е имало от Хищна хиена на Петра, чак не вярвах, че я виждам. Анелия като поведение и външен вид беше второто недоразумение за мен. Благотворителност не се прави така, изглеждаше фалшиво и тъпо, да не говоря за изпълненето й, което не помня и май не е имала по-лошо представяне от години. За Теди нищо не мога да кажа, аз по принцип не си я отразявам. Роклята и песента на Райна бяха потрес, кой ги е избра ли той е за пенсия като мис Бони. За пръв път от както гледам концерт съм цялостно доволна само от един изпълнител- Андреа. Много добро представяне, като песен, визия и идея. но тук не включвам черната рокля с неоновите елементи, тя е отделно. Като цяло: слабо беше тази година, а като гафове май имаше най-много от години насам. Моите любимки Преслава и Галена бяха красиви. Получих си на живо баладата от Преслава и съм доволна, обичам да пее такива песни на живо.
  2. Не го забелязах това аз. Реших да видя какво пишете, зачетох се и съвсем се отнесох. Райна защо се прави на интересна? Те дават дни преди концерта кой какво и как ще пее, не разбирам...Чак пък да са объркали не вярвам някак.
  3. Ти не го помниш. Ние си го знаем!
  4. Слава богу, че е решила Вик да изпее. Какъв беше този? Ебаси дуета, продължи сто часа. половината не го чух от емицоя по Деси.
  5. Излишно е да казвам защо гледам аз тази вечер. Моята дългогодишна любимка, певицата, която винаги съм обичала най-много се завърна. Чак не вярвах, казвам ви. А как пя, боже как пя! Направо ме уби директно, особено с Две сърца. Признавам си, че очаквах Мъжете всичко искат, но което и да бе изпяла е все добре. Излишно е да казвам, че за мен вече всички са на второ място, дори любимките ми Галена и Преслава. Жесток глас, феноменален. А за публиката какво да кажа...освен, че съм на противоположното мнение на Фокси.
  6. Плюе в салфетките. Прави го постоянно...Гърлото ли си чисти, какво ли...не знам. Но наистина е адски гнусно .Аз знаех, че го прави зад кулисите на концертите в НДК, а след като си позволява да го прави и по участия...Този запис е просто покъртителен, ужасен...
  7. По принцип съм склонна да вярвам на такива теории и движения, но специално за земетресенията не може никой да ме убеди, че ги предизвикват те. Особено в България, защото нито сме толкова важни, нито толкова богати. Вижте Япония или Китай-да, но ние..просто не виждам логика. Иначе роклята с многото окца е ужасна.
  8. То ясно, че иска да изглежда секси и всички са се побъркали по тези отворено усти, ама Андреа вече е перманентно така. Дори ме дразни вече. Толкова, ама толкова са й хубави строгите кадри в началото на клипа, толкова студена и безразлична изглеждаше, че дори се впечатлих и тъкмо си казвам аха няма да видя отворената уста и ето ти... в края на клипа какво да видя. Именно, защото не съм я виждала на снимка със затворена уста ме дразни толкова силно, когато я видя. Не си ли вижда снимките, че всяка една е все едно си й изрязал лицето и си й го сложил на другиге пози и тоалети от всичкие й сесии до момента. Смешна работа. Как може да е една и също във всяка сесия не знам...не й ли писва не мога да си обясня.
  9. Хм.....значи песента ми е на кантар т.е. просто не ме глабна, както ме грабват песните, които според мен ще се наложат или ми харесват. Не виждам заряд в нея, като разбира се това е субективно мнение. Клипът е добър, излишни ми бяха кадрите с розовото и зайчето и кадрите с леглото, в които е само Андреа. Кадрите в които тя е на заден план с всички изроди около нея-да, но трябваше също да е толкова статична, както с лепенките на гърдите и кокчето. Тези кадри, изключвайки Азис, ми харесаха много. Аз обичам такива статични и студени кадри, ако мога така да се изразя. Кадрите с белият панталон също ми дойдоха в повече, можеха да ги изрежат тях и да ги заменят с роклята мрежа. Вижте тези кадри наистина бяха добри, но като изключим отворената уста на Андреа, ако и в тях беше запазила статичността си и студенината си от кадрите с кокчето цена нямаше да има. Просто контраста на определени кадри ми дойде в повече и наистина понякога контрастът е добра идея, но в този случая бе твърде, твърде голям, поне за моя вкус. Ууу, щях да пропусна: обувките тип Гага и в България за първи път Камелия бяха тотално излишни. Михаел Шумахер когато го питаха колко още години мисли да е номер 1 във формула 1 той казваше, че хората винаги помнят първият. И е така. Да, идеята с шиповете е добра, но този модел, този калъп сме го виждали вече и то за първи път в България на краката на Камелия. Аз лично не бих си позволила подобно нещо. Не я разбирам Андреа в това отношение.
  10. През цялото време си мислех, че цитирам теб. Хахаха, ей сега ще си редактирам поста. От телефона правя сариозни грешки в цитатите. Извинявам се. Да, ама не мога да си редактирам предният пост....Момо, моля те, махни го, че ще умра от срам с недовиждането си
  11. Ако направиш такъв раздел в нашия форум ще има и женско присъствие. Аз от сега се записвам. Хааайде, шефе, натисни модераторите да се изкажат и да действаме :Р
×
×
  • Create New...