Jump to content



Илюминати, Тайни Общества, Нов Световен Ред


Препоръчани коментари

 

Между другото винаги ме е било страх от такива сатанисти, окултисти и ненормалници. Неслучайно не харесвам гнусния метъл, хард рок и изпълнителите му. Някакви животни, излезли от преизподнята. :1000 (29): Чалгата може да е простотия, но поне развеселява човек и не го кара да е потиснат, да се облича като сериен убиец и да не си мие косата. :1000 (29):

 

Васе, не така обобщаващо. И за мен чалгаджийте бяха мазни, потни ТИР-аджии, друсащи си сланините до някоя певачка, докато й бутат банкноти в циците, но когато започнах да слушам тази музика видях, че това е само най-обсъжданата и малобройна група от хора, харесващи тази музика.

 

Метълите са изключително добри, интелигентни и възпитани хора. Честни са до безобразие, интересуват се от много неща, имат отлично подредена ценностна система и са много обичливи. Метъла от своя страна е колкото мрачна, толкова и романтична музика. Разбира се, не говорим за онези клонове на метъла, където музиката е 2 мин. дране, а феновете - бъдещи самоубийци.

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 1,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Драконе, много от символите, които се смятат за част от тези на Илюминатите са стари символи изразяващи коренно различни неща. Защо задължително когато някой "прави" око да трябва да значи илюминати, a не първоначалното му и най-разпространено значение - spiritual sight, inner vision, higher knowledge? Символите и знаците съпътстват човечеството откакто съществува, но това, че някой злодей е решил да използа знак за своите цели не значи, че всички които са използвали знака преди това са лоши. Свастиката е идеален пример - символ на успех и носещ късмет, но превърнат в най-мразения и стряскащ символ...

 

И още нещо - ако аз бях изпълнител, който иска слава със сигурност и аз щях да правя тези знаци, точно заради разпространените теории за илюминатите, а именно - хората ме виждат да правя знаците, казват си "този е илюминатска кукла", значи в него ще се влагат пари и ще става звезда, очевидно те са открили нещо в него, което ще го отличава от другите. Знаеш, че лоша реклама няма и така всъщност ако има промивка на мозъци, тя е по-скоро по отношение на това, че се създава един образ на човек, който е по-различен и повече от другите, съответно това му носи дивиденти.

 

И накрая, независимо дали вярваш, че някой е илюминат или масон, или какъвто там - очевидно mind control-ът не прави един човек талантлив, той или си е такъв по рождение, или не. Съответно независимо от отношението към ценностите, които изповядва или налага, това не е причина талантът да се отрича, както ти правиш с изпълнители, които си набедил за илюминатски кукли.

image.jpgimage.jpgimage.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз съм човек който не прави компромиси с тези неща. И най-талантливия човек да е, щом прави неща против волята ми и още повече в моя вреда го отебавам на секундата и не ме интересува дете-чудо като Моцарт ли е, супер-глас като Кристина Агилера ли е, или е любимката ми през целия съзнателен живот - Мара Чиконе. Тая за секунди ми опротивя след като разбрах за тези неща... А никога не съм предполагал, че такова нещо ще е възможно. Но аз си имам принципи, разбирания и ценности, които не искам да натрапвам на никого.

 

То и Хитлер е бил много талантлив художник...

 

И за Илюминатите работят едни от най-умните хора в света... Таланта няма нищо общо с другото.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Въпрос: Конкретно и персонално на теб каква вреда ти нанасят илюминатите?

 

Вече никаква :) Говоря за мен, персонално. Понеже вече съм запознат и знам, не могат да ми навредят. Не съм толкова лесен за манипулиране и вербуване. Не ги гледам, не ги слушам, не ме интересуват. А и Господ ме пази.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Вече никаква :) Говоря за мен, персонално. Понеже вече съм запознат и знам, не могат да ми навредят. Не съм толкова лесен за манипулиране и вербуване. Не ги гледам, не ги слушам, не ме интересуват. А и Господ ме пази.

А преди да знаеш за тях каква конкретна вреда са ти нанесли?

image.jpgimage.jpgimage.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

А преди да знаеш за тях каква конкретна вреда са ти нанесли?

 

Мислех по коренно различен начин, харесвах неща, които сега ме отблъскват и ужасяват. Бях повърхностен, материалист, кариерист, родоотстъпник, чуждопоклонник,... И всичко това е било в следствие на пропагандата им. И музиката и филмите, и целият живот който налагат като модерен, правилен и т.н. Това е добро, това е лошо... Това е бяло, това е черно... Винаги обаче съм бил на ръба, не напълно вглабен. Явно са ми действали, но минимално. Кой знае след време можеше и напълно. Много се радвам, че ги разбрах тия неща навреме.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тоз филм дали има нещо общо с действителността, гледам, че е по темата, ама знам ли... Някой гледал ли го е?

 

The Obama Deception

 

Така, като чета резюмето му със сигурност казва много истини. Не съм го гледал но ще го гледам. Гледам 2009 г. е издаден а сега в момента 2011 вече Америка е фалирала и й отпуснаха спасително 2 трилиона долара, които просто ще поддържат още малко командното дишане на САЩ. Краят е близо. А падне ли Америка, загива и цялата световна икономика...

 

 

Между другото сега по bTV започна някакъв корейски сериал - Ирис, който още от пилотния епизод говори срещу Новия Световен Ред. Казаха, за Корейската война, Убийството на Кенеди, Войната в залива, Виетнамската война и т.н... И то не "официалната история" а точно задкулисните игри на Илюминатите. Във филма направо си говорят за теорията на конспирация и Новия световен ред. Ще го гледам с интерес тоя филм. Интересно ми е накъде ще се развият нещата...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Колко е истинска смъртта на Осама бин Ладен? Колкото са истински и терористичните атентати на 11 септември:

 

 

Фотошоп все пак е бил измислен за военни цели, не за фолк-певици:

 

osama-2.jpg

 

bin-laden-death-faked.jpg

 

Не съм го гледал този клип на Ивана... Но това което Боби е постнал не се нуждае от коментар и разяснение, нали?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това ли ще е новата кукла на конци, защото преди не съм чувала никога за нея, а сега като си е сменила визията - навсякъде е в тубата

 

 

Porcelain Black :1000 (29): Та кой каза, Cruella De Vil?

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Драконе ше разясниш ли оклулисткото в знака на Виктори? Винаги съм го възприемал като Пийс

podpis.jpg

Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Драконе ше разясниш ли оклулисткото в знака на Виктори? Винаги съм го възприемал като Пийс

 

Трябва да проверя точно какво пишеше, защото не запомних точно.

 

А знака Пийс също е окултичен и антихристиянски. Тоя с кръгчето и обърнатия надолу кръст. Всъщност този знак е бил измислен от римския император Нерон, който е гонел и избивал християните и символизира именно това - обърнат и пречупен кръст. И чак в наши дни през 50-те години окултист го прокарва като уж "символа на мира".... Но това е знака на Нерон когато е избивал християните. Казва се "Кръст на Нерон" и всъщност истинското му значение е омраза срещу Библията и християнството... Знак на мира - друг път.

Link to comment
Сподели в други сайтове

В компанията на Lil Waybe ( Young Money )е и това достатъчно показва на коя посока й отива кариерата.

Винаги съм си мислела, че тоя има толкова пари, само защото се бута навсякъде. 1000%20(29).gif

 

И един въпрос към Убиеца на дракони :P Добре, например в някои песни наобратно се пее за секс и разни вулгарности, но това по какъв начин допринася за идеите на тайните общества?

Link to comment
Сподели в други сайтове

И аз изчетох цялата тема и много се заинтригувах. Четох и материали от онзи форум, който е специално за тайните общества. Някои неща ме втрещиха меко казано.

Аз имам един въпрос относно Слави Трифонов. Четох, че и той се причислява към масоните и по- скоро обслужва интересите им. Ще ми се ако някой знае нещо повече за него и връзката му с тези неща, да сподели.

Link to comment
Сподели в други сайтове

0000013189-middle.jpg

 

Екранизация по едноименния бестселър на Сюзан Колинс, продукцията на Lionsgate „Игрите на глада” е едно от следващото кино заглавие, което очакваме в началото на 2012 г.

Филмът е по първата част от трилогията, издадена в над 41 страни по света. Фантастичният екшън въвлича зрителите в нов свят и обществен ред.

 

Всяка година сред развалините на някогашната Северна Америка правителството на новосформираната държава Панем принуждава всяка от дванадесетте си области да изпрати по едно момче и едно момиче, тийнейджъри на възраст между 12 и 18 години, да се състезават в Игрите на глада като трибути.

 

Отчасти извратено зрелище, отчасти правителствена тактика за сплашване,

 

Игрите на глада са събитие, предавано в националния телевизионен ефир, в което участниците трябва да се борят едни с други, докато оцелее само един.

 

В проекта, продуциран от Нина Джейкъбсън и Джон Килик, са привлечени както млади, така и утвърдени на големия екран таланти. Главната роля е поверена на Дженифър Лорънс („Х-Мен: Първа вълна”; „Зимен дар”).

Героинята на Лорънс, 16-годишната Катнис Евърдийн, приема участие в Игрите, заемайки мястото на по-малката си сестра, избрана в жребия, за да я спаси.

 

Тя може да разчита единствено на изострените си инстинкти и на наставничеството на пропилия се бивш победител Хеймич Абърнати (Уди Харелсън).

 

Само един от 24-те състезатели може да оцелее, да спечели и да се върне у дома, а ако Катнис иска да се завърне някога вкъщи, в 12-а област, трябва да направи поредица от почти невъзможни избори на арената - между оцеляването и човечността, между живота и любовта.

 

„Игрите на глада” излизат на голям екран в България и по света на 23 март 2012 г.

 

 

Този филм много илюминатски ми изглежда.Пак ще ни залеят с извратености. :(

Link to comment
Сподели в други сайтове

Новините от днес: Борсите се сринаха

 

Ето как една държава повлича целият свят след себе си. И никой не обелва и дума защо е така и не трябва ли това да се промени. За сметка на това обаче се говори за обединение на всички държави за справяне с новата криза... Интересно ми е кога ще се заговори за нов световен ред, който би бил добър, хубав, удачен и страхотен за хората по света и как той ще се справи с кризите и бедността :wacko: Естествено преди това трябва до последно да изтощят, уплашат и настроят хората за това нещо и всички дружно да го искат и да се молят самите те за Нов Световен Ред... :feminist_en: :mf_surrender: А след това и да започне да се слага чип на всеки човек на земята... И най-страшното след това тепърва ще предстои.... Не предполагах че вече е толкова близо :(

Link to comment
Сподели в други сайтове

 

 

 

 

1:30 ”I’m gonna write my sermons, I’m gonna deliver them like truth torpedoes and people are gonna f*cking take it or leave it - we know they’re gonna take it, ‘cause they can’t process it so they must condemn it,” ”And if they can’t condemn it, they’ll f*cking like, turn me into a god, and worship it, and then realize that I’m behind them cutting their throats, and their children’s…”

Тотално е изкукал от тая дрога или нарочно ги казва тия глупости...

Link to comment
Сподели в други сайтове

За борсите ли говорим?

 

Борсите, фалитите, понижената оценка на САЩ от S&P, рекордната цена от $1700 на златото, Китай иска нова световна валута, разни лидери се събират, скапаната ООН предлага глобални решения, Арабия е под военен режим, война и геноцид в Сирия...

 

Всичко върви по план. Само не предполагах, че всичките тия неща ще се случат така бързо... Мислех че има още ехеее доста време...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...