Jump to content

Препоръчани коментари

Толкова ли не можете без тая чалга? Заместете я с нещо. Има хиляди варианти да е по-стойностно и полезно.

Толкова ли не можеш да спреш да си свекървата на форума? Замени го с правене на чикии, много по-приятно ше ти е и няма да пречиш на никого.

Ти ше ми кажеш без какво мога и без какво не.

:roll1: :roll1: :roll1:

• Отговори 921
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Гергана жива ли е?

Да, всеки ден посещава личния си психoлог, за да я посъветва от коя култура е време да копира вокали за бъдеща своя песен през 2019. :3fdb8960598fa63e:
Браво на Андреа, сложила е мечета послучай 1ви ЮНИ!

Досадно. Това мече не го ли изнасилиха вече в "Докрай" - много му се насъбра на хайванчето...

:roll1: :roll1:

Крем-супа от броколи, кюфтенца с гарнитура...какви са тия измислени ястия? По-добре ярма да си купя.

:roll1: :roll1: :roll1:

• 2 weeks later...
... ЕВПВЖБН - ЕМИЛИЯ В ПОДКРЕПА НА ВТОРИТЕ ЖЕНИ В БЪЛГАРИЯ.

Официален слоган: "Ние не разваляме семейства - просто подпомагаме разпада!".

1000%20(19).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif

За 2 дни прочетох "Мълчанието на агнетата", утре започвам "Червения дракон"... :3fdb8960598fa63e:

Е като моята история едва ли.
Мери си приказките! Не те знам кой си, но ще съжаляваш!

roll1.gifroll1.gifroll1.gifroll1.gifroll1.gif

(08:51 PM) FikLena - Фен на ГАЛЕНА се родих,фен на ГАЛЕНА ще умра и от гроба си ще крещя-ГА ЛЕ НА ти си на ВЪРХА !!

(09:04 PM) Ivanhoe - Лексотана

(09:08 PM) Ivanhoe - lexotan_compresse.png

(09:14 PM) FikLena - А срещу какво е това лекарство

:roll1:

Певицата благодари за страхотния текст на песента си на текстописката Сия Мавродиева, с която работи за пръв път, но е очарована от крайния резултат.

Това да не е сестрата на Анастасия?

Бихтер пак се изказа... То е ум, то е чудо... :roll1: :roll1: :roll1:

Кой ти каза на тебе кое се пуска и кое не? Ти изобщо ходил ли си някога на дискотека? Сериозно ли мислиш, че някой ще те допусне там, а и като те гледам май нямаш и години? Айде няма нужда да се лъжем, цигани се пускат само ако имат пари и изглеждат добре, а в твоя случай просто... 1000%20(27).gif
Днес това си мислех... кой е следващия изпълнител с който Тонката ще направи дует :1000 (29):

Jenna 1000%20(19).gif гласовете им ще си отиват (маане и дране) 1000%20(29).gif

Стигааааааааааа ще завият, като глутница чакали на пълнолуние .... :1000 (29):

1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif

Емилия прави песни, които омръзват за седмици, докато на Яница и Кристиана песните ще се слушат занапред.

Да се смееш ли, да плачеш ли?

Цяла България с трепет днес очаква ГРЕШНАТА!

О, не само България! Тук в Барселона ги гледам насядали по балконите с тиквени семки, седят и чакат Яница испанците. Такова бучене от лаптоповете не бях чувала досега, мислех, че ми е климатика...

И аз място не мога да си намеря от чакане!.........................

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Ще паднат глави!Галена с пушката, аз ще взема брадвата, нищо не може да ни излезе насреща!
Галена и Преслава се събират специално за шоуто на СЕСА в Несебър

Две от най-популярните български звезди в момента Галена и Преслава се събират специално за мега концерта на СЕСА, който ще разтърси Черноморието на 21 август. Родните диви ще изнесат едночасово съвместно шоу преди излизането на най-голямата звезда на Балканите, което ще бъде подготвено само и единствено за стадиона в Несебър.

Самата СЕСА лично се е спряла на двете изпълнителки на музикална компания “Пайнер”, които в последно време не слизат от върховете на класациите у нас. Това със сигурност ще превърне събитието в Несебър в един от най-запомнящите се концерти тази година. Мега-концертът на примата на балканската музика е на 21 август на Градски стадион “Несебър”.

Глория не харесва това.
Искам да съм админ !. ако стана админ ако дадете да банвам тогава ще банвам, много искам да съм админ, искам да помагам
Горд съм, че Яница е видяла таланта на Анелия и е решила да й подаде ръка. Мисля, че Анелия е на прав път и скоро ще има хитове, които се доближават до тези на 51VPAH783TL.jpg

Песента на Емилия излиза в 19:00 и 20 минути по-късно -

Как може да я изтрият?! gun_bandana.gif За 20 минути беше събрала над 100 лайка, това си бяха 20 000 гледания със сигурност.

:3fdb8960598fa63e:

Питбула го изпратиха в Recycle Bin.... :mf_surrender: Радвам се, че осъзнаха каква глупост и загуба на време е било тоя проект..

:roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

На обвинението ми, че е човек на фокса :roll1:

Няма да се обявнявам повече, който каквото иска да си мисли. Всъщност съм Ангела Меркел и си упражнявам българския като ви троля, все пак и аз трябва да разпусна след тежкия ми бундес ден.
Ми да ви разкажа нещо и аз, да не остана на гарата.

Вчера се прибирам от работа и взех детето от един рожден ден. На 3 метра от нас някакъв батко с каишка си води куче. Говорим си с малката, подскачаме си... Докато не забелязах, че всички заглеждат баткото и прихват да се смеят. Чак след около 5 минути обърнах внимание: ми не беше куче а диво прасе! Виетнамска порода някаква, домашен любимец. По едно време му подвикна: Бейкон (бекон) ела тук!

Симулирах, че си гледам телефона и го снимах скришом. Радвам се, че щерка ми не изкрещя в еуфория...

http://s10.postimg.org/4xfsssgm1/IMG_20150716_213649304.jpg

:dontgetit: :dontgetit: :dontgetit: :dontgetit: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

В темата за новата песен на Яница. :1000 (29):

Тази тема трябва да се покаже пред ТЕЛК, незабавно...
Чипкано съм, лакирано съм и утре се заминава. :P

:a040:

(09:23 AM) momo - Към обяд ще спра форума за малко, да го поразчистя пак, да не се чудите защо го няма и защо са ви намалели постовете след това :)

(12:54 PM) LideRkata - моля те недей да триеш сайта :(

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...